Nuoria tyttöjä myytiin etnisestä ravintolasta £150 per tunti, pääsyyllinen vapautettu (BBC:n video)

Todistaja, jonka ansiosta Mubarek Ali sai 22:n vuoden tuomion nuorten tyttöjen groomaamisesta seksibisneksensä käyttöön, elää nyt pelossa sillä Ali on vapautettu ennenaikaisesti, vain viiden vuoden istumisen jälkeen.


Lokakuussa 2012 Telfordissa Shropshiressa Dhaka Tandoori– intialaisravintolaa pitäneet veljekset Ahdel Ali (24v.)ja Mubarek Ali (29v.) tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin: 22 ja 26 vuotta. Veljekset myivät etnisestä ravintolastaan käsin teini-ikäisiä tyttöjä seksuaalisiin palveluksiin. Nuorimmat uhreista olivat brittimedian mukaan vain 13-vuotiaita.

Nuorten tyttöjen houkuttelu ja pakottaminen ns. seksityöhön on ollut  Englannissa ja Euroopassa kasvava trendi jo vuosikymmenien ajan. Englantiin on omaksuttu sitä tarkoittamaan erityinen sana: ”Grooming”. Groomaaja lähestyy tyttöjä eri tavoin. Hyvin usein saalistaminen kohdistetaan tyttöihin iltapäivisin, koulupäivän jo loputtua mutta vanhempien ollessa vielä töissään.

Niissä maissa, joissa em. toimintaa tukevaan kulttuurikontekstiin kuuluvia miehiä on ollut runsain määrin jo pitkään, heillä on yleensä kattava verkosto jonkinlaisia pikaruokaloita. Nämä muodostuvat helposti groomauksen tukikohdiksi, joihin koulutytöt poikkeavat kouluajan ja kotiintulonsa välisenä aikana. Kun tyttö astuu sisään pikaruokalaan, groomaajalla on vain yksi tavoite: Saada tytön luottamus, sitten henkinen ote hänestä, ja lopulta kiristyksenomainen ote.

Groomaajat ovat myös nopeita ilmaantumaan erinäisten yhdistysten ohjelmiin, joissa maahanmuuttajia ja koulutyttöjä tutustutetaan toisiinsa. Tämä on paljon tehokkaampaa, kuin tökeröt lähestymiset kaduilla ja ostoskeskuksissa, jotka nekin saattavat johtaa uhrin kannalta fataaleihin tuloksiin.

Ahdel ja Mubarek Ali käyttivät tarkoitukseensa ravintolaansa. Useassa muussa tunnetussa tapauksessa tyttöjä on houkuteltu hengailemaan po. paikkoihin antamalla toisinaan ilmainen ruoka-annos, tai peräti alkoholijuomaa. Kun tytöt on saatu kokemaan oleskelunsa näissä paikoissa luonnolliseksi asiaksi, on siirrytty henkilökohtaiseen lähestymiseen. Vanhempien kannattaisi tarkkailla omilla asuinalueillaan merkkejä po. toiminnasta.

Kouluikäisten tyttöjen oleskelu po. paikkojen läheisyydessä jää usein asiaan perehtymättömältä tarkkailijalta huomiotta. Se on kuitenkin ensimmäinen merkki ilmiön rantautumisesta. Alin veljekset käyttivät ravintolansa yläpuolista huoneistoa tyttöjen ja asiakkaiden kohtauspaikkana.

Hyväksikäyttäjä, kun on saanut henkisen yliotteen uhristaan, alkaa melko pian jakaa tätä muille. Usein se jää miesjoukon sisäiseksi kierrättämiseksi, -serkkupojilta sedille ja isoisille, mutta koska Mubarek Alin kaltaiset miehet tarvitsevat paljon rahaa elämäntyyliinsä, tyttöjä aletaan usein myymään. Näin kerättyä rahaa arvellaan päätyneen joissain tapauksissa myös terrorismin rahoittamiseen.

Daily Mailin mukaan Ali-veljesten pyytämä taksa tytöistä oli 150 puntaa tunnilta. Suurin osas näin hyödynnetyistä tytöistä on tuonakin aikana käynyt normaalisti koulussa ja asunut kotonaan. Henkiset häiriöt ja elämänhallinnan romahtaminen ovat tulleet myöhemmin.

Mubarek Alin vapautuminen, ja odotetavissaoleva paluu Tellfordiin, ovat saanedet vaalipiirin parlamenttiedustajan Lucy Allanin kysymään uhrien ja todistajien turvallisuuden puolesta.

Asiasta kerttoi Daily Mail.


3 thoughts on “Nuoria tyttöjä myytiin etnisestä ravintolasta £150 per tunti, pääsyyllinen vapautettu (BBC:n video)

  • 29.7.2017 at 07:04
    Permalink

    Voi vittu noita mokkakulleja. Noi pitäisi hävittää sukupuuttoon koko saatanan rotu.

    Reply
  • 29.7.2017 at 09:49
    Permalink

    Kun katsoo noita henkilöitä frenologisin silmin niin on todella yllättävää että kukaan on keskustellut heidän kanssaan enempää kuin on tapeen. Matala otsa, alhalla olevat poskipäät, silmien väli ja puolittqain auki olevat silmäluomet, hörökorvat ja ”suu väärinpäin” kertovat selkeää kieltä siitä että kyseessä on alkukantainen ja agressiivinen ihminen jolla tunnekeskus ei ole kehittynyt. Puolittain auki olevat silmäluomet viittaavat usein alkoholivaurioon aivoissa, mutta en usko sen olevan näissä tapauksissa kyseessä, vaan kyse lienee perinnöllisestä ongelmasta. Myös nenän koko ja muoto kertoo omaa kieltään perimästä, ollaan todella lähellä juutalaista dna:ta.

    Täytyy ihmetellä ketkä nuoret tytöt ovat tunteneet olonsa turvalliseksi henkilöiden läheisyydessä joka saa normaalisti pitämään pari metriä etäisyyttä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.