USA: Demokraatti kutsui muslimeja Jihadiin

US-Demokraatti ja musulmaaniaktivisti Linda Sarsour kutsui muslimeja Yhdysvalloissa ”Jihadiin”.

Irakin kristitty Luma Simms raportoi, että tietää hyvin miltä muslimien kiihottaminen ja radikalisaatio näyttää ja mihin se johtaa. Hänen mukaansa Sarsour kiihottaa Yhdysvaltain muslimeja sen laillista hallintoa vastaan.

Simmsin mukaan Sarsour on demagogi, joka käyttää kolmea hyvin tunnettua muslimien radikalisoimisen keinoa: hän kieltää muslimeja integroitumasta yhteiskuntaan, kiihottaa muslimeja vastustamaan ”fasisteja, islamofobeja ja valkoisen ylivallan kannattajia Valkoisessa Talossa” ja on sanonut terrori-iskuista, että muslimien tehtävä on miellyttää vain Allahia.

Sarsour on USA:n Demokraattisen puolueen jäsen New Yorkissa. Hänet tunnetaan mm. vuoden 2017 naisten marssin johtajan roolista Yhdysvalloissa ja ulostuloista, jotka ovat aiheuttaneet närkästystä.

Asiasta kertoi Federalist: Linda Sarsour’s Call For ‘Jihad’ Against President Trump Is A Call For Treason