Uhri koomaan: happohyökkäyksiä Lontoossa

Nuori nainen serkkuineen joutui kauhistuttavan happohyökkäyksen kohteeksi. 21-vuotias on sairaalassa ja hänen serkkunsa on koomassa.

Resham Khan oli Itä-Lontoossa serkkunsa kanssa autoilemassa ja ”tsillailemassa”, kun yht’äkkiä nuori mies heitti happoa auton ikkunasta sisään auton seistessä liikennevaloissa.

Tämän jälkeen mies jouksi auton ympäri ja heitti happoa hänen serkkunsa päälle. Serkkupojan kipu oli niin hirvittävä, että hän kolaroi autonsa iskun jälkeen.Molemmat juoksivat tuskissaan ympäriinsä 45 minuutin ajan parkuen ja pyydellen vettä ohikulkijoita ennenkuin autoilija pysähtyi ja vei heidät sairaalaan. Molempien vammat hyökkäyksestä ovat poliisin mukaan ”elämän muuttavia”.

Aiemmin tänä vuonna kaksi australialaista siskosta joutui happohyökkäyksen kohteeksi Lontoossa ollessaan siellä turisteina. Molemmat saivat vammoja kun mies heitti happoa heidän päälleen yökerhossa.

Asiasta uutisoi australialainen News: Young woman and cousin suffer ‘life changing’ injuries after horrific London acid attack