Tottako? ISIS-terroristien hirvittävin teko ikinä

VAROITUS: Juttu ei sovi alle 18-vuotiaille eikä muutenkaan herkille henkilöille järkyttävyytensä takia. Ei ehkä edes aivan normaalilla terveellä mielellä varustetulle tavalliselle suomalaiselle.

Britannialainen Metro uutisoi äärimmäisen kuvottavasta tapauksesta, jossa irakilaisen kansanedustajan Vian Dakhillin mukaan ISIS-terroristijärjestön seksiorjanaan pitämä nainen harhautettiin syömään oma lapsensa.

”Nainen, jonka saimme pelastettua ISIS-terroristijärjestön kynsistä kertoi, että häntä pidettiin kellarissa kolme päivää ilman ruokaa ja vettä”, Dakhill kertoi, ”Sen jälkeen hänelle tuotiin lautasellinen riisiä ja lihaa, jonka hän söi, koska oli erittäin nälkäinen.””Kun hän oli lopettanut syömisen hänelle kerrottiin, että hän oli juuri syönyt yksivuotiaan poikansa, jonka terroristit olivat ottaneet häneltä.”, Dakhill sanoi.

Nainen on yazidi, joka tarkoittaa ettei hän ole arabi eikä muslimi ja häntä sen vuoksi kohdellaan saatananpalvojana.

Dakhill paljasti myös tapauksen, jossa 10-vuotias tyttö raiskattiin hengiltä ISIS-terroristien toimesta hänen sisartensa ja isänsä edessä.

Metron uutisessa kerrotaan myös muista ISIS-terroristien hirvittävistä teoista: Sex slave ate her own baby after Isis cooked him and served him with rice. Asiasta kertoivat myös Express: The most brutal ISIS torture yet – sex slave says she was tricked into eating her own BABY ja Daily Mail: Yazidi sex slave unwittingly ATE her one-year-old son after ISIS fanatics COOKED the child and served it with rice after starving her for three days, Iraqi MP claims.