Jouko Piho: Arvojen taistelu

Hallituspuolueiden edustajat Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat puhuneet viime aikoina paljon arvopohjasta ja läntisistä arvoista. Myös uuden Sininen tulevaisuus –puolueen perustaneet perusloikkarit ovat yhtyneet kuoroon hehkuttamaan arvoja ja ihmisoikeuksia.

Samalla on annettu ymmärtää, että Jussi Halla-aholla ja hänen johtamallaan puolueella ei ole näitä arvoja, jonka takia Perussuomalaisten kanssa ei voi olla samassa hallituksessa.

Mitä nämä kuuluisat läntiset arvot sitten oikein ovat?

Nyt tuleekin vaikea tilanne. Arvoista nimittäin annetaan täysin toisenlainen kuva kuin mitä ne oikeasti ovat. Sillä annetulla kuvalla arvot myydään suurelle yleisölle.

Myyntipuhe menee näin. Meidän tulee puolustaa ihmisoikeuksia ja auttaa pakolaisia, koska se on kristillistä ja Jeesuksen Vuorisaarnan mukaista lähimmäisenrakkautta sekä yleisinhimillistä ja humaania YK:n ihmisoikeuksien mukaista toimintaa muutenkin, vaikka ei kristitty olisikaan. Myyntipuheessa eli propagandassa vedotaan siis ihmisten eettiseen auttamisenhaluun ja jopa velvollisuuteen auttaa hädänalaisia.

Tällainen on niin tehokasta ja tunteisiin vetoavaa puhetta, että hyvin monet suomalaiset (ja ihmiset ympäri maailmaa) ovat hyväksyneet auttamisvetoomuksen sellaisenaan, koska he haluavat olla hyviä ihmisiä.

Mutta onko tässä koko totuus? Tästäkö, lähimmäisen auttamisestako, tässä on vain kysymys?

Sanon heti suoraan, että pakolaisvyöryssä ei ole kyse vain humaanista auttamisesta. Kyse on paljon muustakin.

Taloudellinen hyöty on yksi syy, mutta mainitsen tässä nyt massamuuton tärkeimmän syyn ja tavoitteen, mihin pyritään.

Kaikkein merkittävin syy koko viime vuosien suunnattomalle pakolaisaallolle on se, että koko valtaisa muuttovyöry on tahallaan järjestetty. Organisoijina ja taustavaikuttajina ovat ne kulttuurimarxilaiset raha- ja valtaeliitin tahot, jotka ajavat Uutta maailmanjärjestystä (NWO), jossa ei olisi enää voimakkaita kansallisvaltioita, vaan niiden tilalle muodostuisi yhden maailmanhallituksen johtama Maailman unioni, jonka johdossa olisi suosittu mutta diktatuurinen Johtaja.

Kun otamme edellä mainitsemani syyn huomioon, käykin ilmeiseksi, että Suomen poliittisten johtajien puhe läntisistä arvoista tarkoittaa kansallisvaltioiden tuhoamista ja uuden maailmanlaajuisen imperiumin rakentamista niiden tilalle. Suomen länsimieliset poliitikot ovat käyneet Bilderberg-kokouksissa saamassa ohjeita, että tällaiseen yhdentymiseen ja syvenevään integraatioon pitää pyrkiä. Samalla pitää synnyttää ja suvaita kaaosta, jotta tahallaan luodun epäjärjestyksen varjolla ihmiset ja kansat saadaan hyväksymään ja ottamaan vastaan suunnitelma yhtenäisen maailmanvaltion perustamisesta siten, että ensin luodaan Euroopan liittovaltio ja sitten Maailman liittovaltio, jota johtaa yksi maailmanhallitus. Silloin Suomen itsenäisyydestä ei ole enää mitään jäljellä.

Suomen nykyhallitusta ohjaavat siis globalistiset arvot, joissa kansallismielisyys nähdään uhkana ja vääränä arvona. Heidän kannaltaan näin tietysti on, koska juuri voimakas kansallisvaltio estäisi tällaisen diktatuurisen ja poliisivaltiomaisen superimperiumin, uuden natsivaltakunnan, syntymisen.

Toivon, että mahdollisimman monet suomalaiset ymmärtäisivät, mitä on hallituspuolueiden kauniiden mutta pettävien ihmisoikeuspuheiden takana. Arvopuheiden takana on katala suunnitelma kaaoksen aikaansaamiseksi, jotta Suomen kansallisvaltio nykyisessä muodossaan voidaan lopettaa.

Vapaamuurareiden ja illuminaattien tunnuslause on ”kaaoksesta järjestystä”. Maailman eliitti ja kulissihallitus uskoo, että Uutta maailmanjärjestystä ei voida luoda ilman että vanha järjestys tuhotaan.

Hyvä suomalainen, vetoan sinuun, että sinä et äänestä missään tulevissa vaaleissa niitä puolueita, jotka ovat ajamassa Suomea alas hyvältä näyttävän muka-inhimillisyyden nimessä, mutta ovat tosiasiallisesti pahuuden asialla synnyttäen pelkoa, sekasortoa ja epäoikeudenmukaisuutta ja hävittäen Suomen itsenäisyyden viemällä Suomea kohti uuden Hitlerin, tulevan Pedon eli Antikristuksen valtakuntaa.

Jouko Piho

5 thoughts on “Jouko Piho: Arvojen taistelu

 • 22.6.2017 at 20:44
  Permalink

  Aina sanotaan että kaikki on foliohattujen fantasiaa, ei tällaisia suunnitelmua tai tavoitteita kenelläkään ole.
  Jostain kumman syystä maailmanmeno kuitenkin etenee juuri niinkuin nämä ahneet perverssit rikolliset suunnittelivat aikoinaan.
  Rahan valta on sairasta.

  Reply
 • 22.6.2017 at 20:57
  Permalink

  Asia on juuri niinkuin Piho sanoo! Ne jotka tässä vetävät ’salaliittoteoria-kortin’ esille ovat joko NWO-globalistien hyödyllisiä idiootteja tai palkaamia tai muita trolleja!

  Reply
 • 22.6.2017 at 21:16
  Permalink

  Hyvä kirjoitus! (poislukien Hitlerin demonisointi. Hän näki jo 80 vuotta sitten mihin suuntaan maailmaa oltiin viemässä ja toimi kehityksen VASTAVOIMANA)

  Reply
  • 22.6.2017 at 21:49
   Permalink

   Samaa mieltä olen Talvisodanhengen kanssa Hitleristä. Piholta muuten loistava kirjoitus. Suomen kansan om herättävä!

   Reply
 • 1.12.2017 at 20:52
  Permalink

  Ei me olla tyhmiä. Kohtapuolin kansalaiset alkavat heräämään täysin siihen ajatukseen, että suuri enemmistö alkaa jo kyllästyä esimerkiksi jatukuvasta pakoilaiskeskustelusta. Soudetaan ja huovataan samaan aikaaan. Presidentivaalien jälkeen tulee, eduskuntavaalit. Siinä on suuri mahdollisuus. Suomalaisten ilmaista mielipiteensä. Saamme vahvan oikeistohallituksen. Joka panee toimeksi mm. pakolaispolitiikan. Omat köyhät asunnottomat, vaikka asumaan pakolaiskeskukseen, sittenkun se on tyhjennetty ja sen väestö palautettu omaan maahansa. Autetaan yksinhuoltajia, taloudellisessa ahdinkossa eläviä. Maksetaan ns. paskatyöstä oikeaa palkkaa, jolla maksaa vuokrat ja jää vielä ainakin tonni käteen. Tämä on mielestäni, valtakunnan lähivuosien politiikka.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.