Järvenpää: aseistetut ulkomaalaiset kidnappasi ja ryösti!

Keski-Uusimaa raportoi, että neljä väkivaltarikollista, joista kolmea epäillään ulkomaalaisperäisiksi, pakottivat kaksi nuorta autoonsa Järvenpäässä ja kiristivät väkivalloin heiltä heidän kotiosoitteensa puukkoa ja pesäpallomailaa käyttäen.

Kiristetyiltä nuorilta vietiin heidän kotoaan kaikki passit ja arvokkaat elektroniikkalaitteet sekä pankkitunnukset sunnuntaina aamuyöllä. Lisäksi noin kolmekymppiset kidnappaajat yrittivät pakottaa suomalaisnuoria ottamaan pikavippejä.

Tapahtuman alkoivat Star Pizzan läheisyydestä. Poliisi on tapauksesta tyypilliseen tapaansa erittäin vaitonainen. Toisen uhrin äiti kertoo olevansa todella järkyttynyt.Asiasta kirjoitti Keski-Uusimaa: Väkivaltainen miesjoukko iski kahteen nuoreen Järvenpäässä: kaappasi nuoret autoonsa ja ryösti heidän kotinsa

8 thoughts on “Järvenpää: aseistetut ulkomaalaiset kidnappasi ja ryösti!

 • 30.5.2017 at 22:52
  Permalink

  Sekinhän on vain yksittäistapaus – jo varmastikin satojen muiden ”yksittäistapausten” joukossa!

  Reply
 • 30.5.2017 at 23:07
  Permalink

  No niin. Ja kuka vielä sanoo ettei terrorismi ole tullut maahamme?

  Ei muuta kuin lisää suvakkeja päättäviin asemiin ja lisää rajoja auki rakkauden nimissä. Ja kansa ei kun kärsii kaikesta.

  Koskahan suomalaiset oikein nousevat vastarintaan? Ja näyttävät näille eduskuntapuolueille että ”NYT RIITTÄÄ”.

  Reply
 • 30.5.2017 at 23:40
  Permalink

  On tullut aika palauttaa suojeluskunnat.

  Reply
 • 31.5.2017 at 00:50
  Permalink

  Suomalaisten täytyy järjestäytyä. Turvallisuus on täysin mennyt kun viholliset on päästetty maahan. Poliisi ei pysty estämään näitä rikoksia. Poliisi parhaimmassa tapauksessa saa rikolliset myöhemmin kiinni, mutta ei se paljon lohduta, jos rahat tai henki on jo menetetty.

  Reply
  • 31.5.2017 at 11:58
   Permalink

   Vallankahvassa olevat maan sisäiset viholliset, EU-diktatuurin korruptoimat maanpetturit pitävät rajat auki maahantunkeutuja-massoille. Jo Risto Ryti aikoinaan viittasi puheessaan maan sisäisiin vihollisiin.

   Reply
 • 31.5.2017 at 02:48
  Permalink

  Maailma tuli käymään pojilla kylässä.Toivottavasti Z sukupolvi herää ennen kuin maailma asuu naapurissa.

  Reply
 • 1.6.2017 at 03:17
  Permalink

  ” Poliisi on tapauksesta tyypilliseen tapaansa erittäin vaitonainen.” ->->->-> Yksin tuo lause todistaa sen ulkomaalaistaustaisuuden….

  Reply
 • 1.6.2017 at 21:54
  Permalink

  Täähän on ollut odotettavissa. Aikoinaan työtön Suomalainen varasti nälkäänsä , niin johan oli poliisit paikalla. Nyt tuntuu et vieraat saa tehdä täällä pahojaan ja painetaan villasella ns. Työttömiä haukutaan laiskaksi, vanhukset, ym. huono- osaiset kärsii ja näitä muualta tulleita paijataan ja säälitään omat saa kärsiä. Herätkää päättäjät prinsessan unestanne ennenkuin hukka meidät perii.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.