Raju yllätys muumioiden alkuperästä!

Ensimmäinen DNA-tutkimus Egyptin muumioista paljastaa, että muinaiset egyptiläiset olivat läheistä sukua välimeren kansoille, etenkin turkkilaisille ja eurooppalaisille.

Samassa tutkimuksessa paljastui, että nyky-egyptiläiset ovat läheisempää sukua Saharan eteläpuolisille afrikkalaisille kuin tutkitut muumiot, jotka ovat 1600 – 3400 vuotta vanhoja.

Muumioiden perimä ei myöskään olennaisesti muuttunut tutkitulla aikavälillä, joten lienee niin, että Egyptin sivistys oli taustaltaan välimerellistä, ei Afrikkalaista.Asiasta raportoi Daily Mail: The surprising ancestry of ancient Egyptians: First ever genome study of mummies reveals they were more Turkish and European than African

3 thoughts on “Raju yllätys muumioiden alkuperästä!

 • 31.5.2017 at 00:48
  Permalink

  Eipä tuo yllättänyt minua. Olen tutkinut asiaa. Valkoiset asuttivat lähi-itää nykyiseen Intiaan ja Kiinaan asti. Eurooppalaiset kielet, suomea lukuunottamatta ovat kaikki indo-eurooppalaista alkuperää. Egypti ja lähi-itä tuhoutuivat myöhemmin kun sinne vaelsi mustaa väkeä Afrikasta. Nyt sama uhkaa Eurooppaa.

  Reply
 • 31.5.2017 at 16:33
  Permalink

  Sistyksen ja kehityksen edellytyksiä on paikallisuus, rajallisuus, yhteisten arvojen, sääntöjen jne. muodostuminen, vähäiset muutokset populaatiossa jne. Kun tämä rikotaan tavalla tai toisella, niin se rakennettu ja ansaittu kehitys hajoaa ja taantuu, kun tilalle tulee alkukantaista tyhjäntoimitusta ja päämäärätöntä oleskelua. Tulevaisuudessa arkeologit ja muut tutkijat toldnäk pähkäilee ihan saman aiheen kanssa, mitä tapahtui Euroopalle, kun Euroopan rakennettu ja ansaittu sivistys ja kehitys rikotaan alkukantaisella toiminnalla. Tälläkertaa tämä taannutus on keinotekoista ja tarkoitushakuista.

  Reply
 • 31.5.2017 at 18:25
  Permalink

  Historia toistaa aina itseään. Usein alkeellinen ja primitiivinen kulttuuri tuhoaa korkeakulttuurin. Kun kulttuuri saavuttaa tietyn tason se lakkaa puolustamasta itseään ja jopa auttaa tunkeutujien tuhota kulttuurinsa. Näin on tapahtunut Egyptissä, Kreikassa ja Roomassa esimerkiksi. Nykyään elämme korkean kulttuurin taantumavaihetta, eli nyt vieraat alkeelliset kulttuurit hiljalleen valtaavat korkean kulttuurin alueet ja tulevaisuudessa tuhoavat ne. Nykyään tuhovaihe on vain pari sukupolvea, kun se antiikin aikana kesti 200-300 vuotta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.