Vihdissä ja Naantalissa kalliolta pudonneet menehtyivät

Haudankalliolta Vihdissä pudonnut henkilö menehtyi saamiinsa vammoihin. Pudonnut oli vuonna -88 syntynyt mies. Turmapaikalla pudotus on noin 10 metriä. Paikalla olleet olivat hävittäneet näköyhteyden pudonneeseen.

Pelastuslaitoksella oli ongelmia päästä putoamispaikalle hankalan maaston takia, lopulta pelastusyritys ja siirto tehtiin veneellä. Menehtynyt henkilö oli löytynyt vesirajan tuntumasta.

Paikka on Vihdin yhteiskoulun nuorten suosima ajanviettopaikka.

Naantalin kalliolta putosi vuonna -97 syntynyt mies. Menehtynyttä yritettiin etsiä alunperin rannan tuntumasta, mutta pelastussukeltajat löysivät kuolleen miehen lopulta merestä. Hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen muutaman minuutin yli puolenyön ja ruumis löytyi tunti tämän jälkeen.

Pudonnut saatiin toimitettua Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, missä nuori menehtyi aamulla saamiinsa vammoihin.

Kuten Vihdin tapauksessa, myös Naantalin kalliot ovat nuorten suosimaa ajanviettoaluetta.

Kummassakaan tapauksessa ei epäillä rikosta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.