Keuruulla 10 kertaa enemmän rahaa maahanmuuttoon kuin keuruulaisiin

Joonas Röppänen kertoo blogissaan, kuinka keuruulaiset saivat vuonna 2016 toimeentulotukea 890 000 euroa. Samaan aikaan vuonna 2016 Keuruulla maahanmuuton kustannuksiin laitettiin rahaa 9 708 181 euroa. 

Joonas tuo blogissaan esiin sen kuinka vääristyneet ovat mittasuhteet, kun puhutaan maahanmuutosta verrattuna kantasuomalaisten tukiin. Joonas nostaa pinnalle myös esimerkin vene- ja moottoripyöräverosta, jolla oli tarkoitus kerätä kasaan 50 miljoonaa euroa. Jokainen voi miettiä tämän veron tarpeellisuutta, jos pelkän Keuruun maahanmuutosta syntyvien kustannusten yhteenlaskettu summa oli jo lähes 10 miljoonaa.

Joonas miettii myös kirjoituksessaan kuinka asiat olisivat, jos koko kymmenkertainen euromäärä olisi käytetty keuruulaisten hyväksi?

Huomionarvoista on, että Keuruun kaupunginhallitus äänesti äänin 7-1 siitä, ettei Keuruulle vastaanottokeskuksia oteta. Tästä huolimatta Keuruulle perustettiin Suomen suurin (500 hengen) vokki vanhaan kasarmirakennukseen. Vastaanottokeskus on nyt mietitty lopetettavaksi vuoden 2017 aikana.

Keuruun kustannukset vuodelta 2016.

Joonaksen blogiteksti:

Kun puhutaan turvapaikanhakijoista, turvapaikanhakijoina Suomeen elätettäväsi tulleita usein puolustellaan usein argumentilla ”valtio maksaa kustannukset”. Mutta mistä ne rahat valtion pohjattomaan kassaan tulevat? Rahat kertyvät meiltä työtä tekeviltä veronmaksajilta ja lainaa jakavilta keskuspankeilta.

Tarkoituksenani on avata humanitääriseen maahanmuuttoon uppoavan rahan määrää Keuruun osalta. Hallitus yritti juntata veneitä ja moottoripyöriä verolle yhtä innokkaasti kuin kepulainen LVM Anne Berner koitti juntata pikaisesti lävitse LiVeään. Vene- ja moottoripyöräveroilla oli tarkoitus saada vuosittain kerätyksi 50 miljoonaa euroa.

Keuruun vastaanottokeskuksen kulut vuonna 2016 olivat 9,7 miljoona euroa! Vene- ja moottoripyörä verolla oli tarkoitus kerätä vuosittain 50 miljoonaa euroa. Kepun Kaikkonen totesi että he eivät jää em. veroja kaipaamaan kunhan rahat saadaan jostain muualta.

Kuluerittely Keuruun vastaanottokeskuksen menoista vuodelta 2016:

Henkilöstökulut: 1 361 730 euroa
Kiinteistökulut: 3 636 096 euroa
Tarvikkeet: 384 066 euroa
Palvelut: 214 250 euroa
Terveydenhoito: 611 980 euroa
Muut kulut: 772 674 euroa
Toimeentuloturva: 820 336 euroa

Kulut yhteensä: 9 708 181 euroa

Viranomasitehtävät; Pelastus, Poliisi ja ensihoito yms. jne. Eritasojen työntekijöiden turvapaikanhakijoihin käyttämä työaika, Maahanmuuttovirasto ym. P.s Keuruun VOK:in kiinteistönomistaja maksoi ostaessaan rakennukset yhteensä 900 000€.

Keuruulaisille asukkaille maksettiin toimeentulotukena vuonna 2016 noin 890 000 euroa!!! Voi vain kauhulla arvailla paljonko koko Suomen turvapaikanhakijaralliin uppoaa meidän työssäkäyvien veronmaksajien rahaa. Todellisuudessa puhutaan varmastikin miljardeista kun otetaan kaikki välittömät ja välilliset kulut huomioon.

Kermana kakun päälle päälle Suomessa seksuaalirikollisista joka toiseen on syyllistynyt turvapaikanhakija tai ulkomaalaistaustainen henkilö. Pahoinpitelyistä joka seitsemäs on ulkomaalaisen tekemä. Eikö Suomessa ole nyt jotain pahasti vinksallaan?

Mitä jos tämä 9,7 miljoonaa euroa olisi käytetty keuruulaisten lapsiperheiden tukemiseen ja syntyvyyden lisääntymiseen? Tai vaikka sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen?

19 thoughts on “Keuruulla 10 kertaa enemmän rahaa maahanmuuttoon kuin keuruulaisiin

 • 30.4.2017 at 15:06
  Permalink

  Olisikohan nyt jo vihonviimeistenkin herättävä todellisuuteen?

  Suomessa on meneillään KANSANMURHA jonka toteutus maksatetaan murhan kohteella -eli kantaväestöllä. Keuruun tilanne on karmaiseva esimerkki miten tätä pirullista suunnitelmaa ajetaan eteenpäin täysin AITOsuomalaisten vastustuksesta välittämättä.

  Joko puhalletaan peli poikki?

  Reply
 • 30.4.2017 at 15:21
  Permalink

  Kannattaa muistaa, että syksyllä 2015 PettUri Orpo suvakkitukijoukkoineen otti avosylin vastaan kymmenet tuhannet Tornionjoen sillan yli marssineet partalapset, vaikka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi voinut käännyttää ne suoraan takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.

  Reply
 • 30.4.2017 at 16:17
  Permalink

  Kyllähän tuo summa on 11 kertaa, eikä 10 kertaa.

  Reply
 • 30.4.2017 at 16:23
  Permalink

  Ihan myönnän olevani kade! Haluaisin vastaavat luvut Espoon Siikajärven Luonan Vokista. Oli nimittäin niin purkuvalmis kiinteistö ennen Vokkia ja valtion rajatonta korjauspiikkiä.

  Reply
 • 30.4.2017 at 17:33
  Permalink

  Ai, että onko nykytilanteesta varoitettu ? On.

  Raamatun 1933 tekstiä, VIIDES MOOSEKSEN KIRJA 28 :

  ”Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea, on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen kunnes hän sinut tuhoaa. Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä; tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta. Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun. Ja se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi, kunnes korkeat ja lujat muurisi, joihin sinä luotit, kukistuvat kaikkialla maassasi. Se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi kaikkialla sinun maassasi, jonka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut. ” …. ”Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi,” (5.Moos.28:47 … )

  5.Moos.
  30. Sinä kihlaat naisen, mutta toinen makaa hänet; sinä rakennat talon, mutta et siinä asu; sinä istutat viinitarhan, mutta et korjaa sen hedelmää.

  32. Sinun poikasi ja tyttäresi joutuvat vieraan kansan valtaan, ja sinun silmäsi näkevät sen ja raukeavat heitä alinomaa ikävöidessäsi, mutta sinä et voi sille mitään.

  33. Sinun maasi hedelmän ja kaiken sinun vaivannäkösi kuluttaa kansa, jota sinä et tunne; kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja runneltu.

  34. Ja sinä tulet hulluksi siitä, mitä sinun silmäsi näkevät.

  ”Muukalainen, joka asuu keskuudessasi, kohoaa sinun ylitsesi yhä ylemmäksi, mutta sinä painut aina alemmaksi. Hän lainaa sinulle, mutta sinä et voi lainata hänelle. Hän tulee pääksi, mutta sinä hännäksi. ” (5.Moos.28:43-44)

  http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/5Moos.28.html

  Reply
 • 1.5.2017 at 00:42
  Permalink

  No huh huh…missäs se raamattu onkaan kirjoitettu!!!!

  Reply
 • 1.5.2017 at 07:12
  Permalink

  Raamatussa puhutaan myös AntiKrisuksen tulemisesta, joka saa jalansijaa, mutta jonka Messias Jeesus Kristus tuhoaa ihmiskunnan puolesta, jos ihmiskunta on sen arvoinen. Tai jotain sinne päin… Yllä olevassa tekstissäkin meille annetaan mahdollisuus pelastua, jos olemme sen arvoisia.

  Jääkäämme odottamaan …

  Reply
 • 1.5.2017 at 08:52
  Permalink

  Ootteko ihan tyhmiä? Suurin osa noista kuluista on nyt Keuruun hyvinvointia lisäämässä. Henkilöstökulut ovat suoraa palkaa Keuruulaisille ja tarvikkeet palvelut ja terveydenhoito kulut on ensimmäisen portaan seurannais tukea Keuruun näivettyvälle taloudelle. Varuskunta toi aikoinaan paljon yhteiskunnan makssmaa varoja ja vaurautta Keuruulle ja nyt nirputatte pakolaisten tuomasta vauraudesta…

  Reply
  • 1.5.2017 at 11:43
   Permalink

   Julkisensektorin paisutus ei tuo vaurautta vaan kasvattaa pullataikinaa nimeltä velka. Voi olla että tuo julkisensektorin paisutus tuo hetkellisen hyvänolon tunteen Keuruulaisille, mutta valtion vaatii kokonaispottinsa omansa. Tätä kannatta ajatella kansanaloudellisesti, eikä yhden omaa oksaa sahaavan ja rusinoita pullasta nyppivän kautta. Avain sana on Suomen valtion kustannukset tästä ihanuudesta ja velasta. Oletko ihan tyhmä?

   Reply
  • 3.5.2017 at 08:03
   Permalink

   Sinulle siis turvapaikanhakija on väline näivettyneen talouden pelastamiselle! Logiikkkasi on niin ontto, että jos siitä ottaa turvapaikanhakijan pois, huomataan että olisi kannattanut jakaa rahat suoraan keuruulaisten käteen.

   Reply
 • 1.5.2017 at 09:03
  Permalink

  Todellisista kuluistahan on laskelma olemassa.Noin vuosi sitten se oli n.8 miljardin luokkaa.

  Reply
 • 1.5.2017 at 16:22
  Permalink

  Valtion kaikki liikenevät rahat menee TVO, Talvivaara kaltaisiin kannattamattomiin ydinvoiman hankkeisiin.
  Mihin katosi koti uskonto ja isänmaa..
  https://www.youtube.com/watch?v=fIMfoSjS_z8
  —————————–
  Arto Lauri 235. Project Orion
  https://www.youtube.com/watch?v=DcnEENtNGSY
  ———————–
  Olli Hakala live stream 11
  https://www.youtube.com/watch?v=QEKWZSsyll4
  ——————–
  Arto Lauri 234. Decay chain
  https://www.youtube.com/watch?v=LEB-hEXicWY
  —————-
  Arto Lauri 234. Flat Earth 5
  https://www.youtube.com/watch?v=qDHCSurkPig
  ————-

  Reply
 • 1.5.2017 at 18:03
  Permalink

  Tero, tuo on sitä ”polta talosi” talous oppia, ota uutta velkaa. Se nostaa BKT:tä, koska ostat talosi tarvikkeet, kauppa, talotehtaat ja työntekijät saavat uutta työtä…just joo. Muistuttaisin että velka on aina velkaa ja sille korot, ne tulee maksettavaksi aikanaan. Eli tulevat sukupolvet maksavat lainan, sinun lapsesi tai lapsenlapsesi, niinkö ? Jos minä hoitaisin talouttani tuolla tavalla minut olisi jo laitettu holhoukseen !!!

  Reply
 • 1.5.2017 at 20:42
  Permalink

  Tuo Teron systeemi on sama kun kusee housuun. Lämmittää vähän aikaa ja sitten onkin pöksyt jäåssä. Mutta mitäpä sitä ei keksisi, jotta voisi oikeuttaa tämän maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden hyysäyksen. Totuus vaan on sitten jotain ihan muuta.

  Reply
 • 2.5.2017 at 12:44
  Permalink

  Tero Terosen kaltaisten ihmisten ansiosta Suomella on 110 miljardia velkaa.

  Reply
 • 3.5.2017 at 09:29
  Permalink

  Tero Teronen !” Nyt nirputatte pakolaisten tuomalle vauraudelle.”? VAURAUDELLE ?

  Jos sinä henk koht olet saanut jonku toimeentulon/työn näiden hoitajana,se ei sitä meinaa,
  että eikö Suomen kansantalous näistä kärsi ja pahasti.

  Ilmeisesti sinulta löytyy loistavat argumentit tälle mainostamallesi (”pakolaisten tuomalle vauraudelle”),jotka myäs kirjoitat tälle palstalle julki.
  Ihmetyttää mitenkä tässä maassa on pärjätty,ennen näiden kehitysmaalaisten nuorten miesten maahantunkeutumista .
  Sillä nuoria miehiä ne olivat liki sataprosenttisesti ainakin jotka Haaparannalta Tornioon läpsyttelivät tulemaan syksyllä 2015.

  Reply
  • 4.5.2017 at 21:58
   Permalink

   Sillä nuoria miehiä ne olivat liki sataprosenttisesti ainakin jotka Haaparannalta Tornioon läpsyttelivät tulemaan syksyllä 2015.
   ———-
   Olitko paikalla nimimerkkipelkuri?
   Mikä siinä on – että te rasistit ette uskalla kirjoittaa nimellänne.
   Minä kuvasin videota usealle ulkomaiselle kuvatoimistolle ja perheitä minä kyllä Torniossa näin.
   Kukaan ei läpsytellyt, etkö ressukka busseista ole kuullut. Niillä tultiin suoraan järjestelykeskuksen pihaan.
   Olen kuvannut sotaa niillä alueilla – mistä pakolaiset tulevat.
   Perheistä valitaa suvun sammumisen pelossa nuori mies lähtijäksi – kun kuolema alkaa lähestyä..
   Panepa 80 vuotias mummo matkustamaan eurooppaan rasistien sylkemäksi.
   Kukaan teistä puskista huutelijoiista ei ole ollut tilanteessa – jossa vierestä ammutaan ihminen- joka juo aaamukahviaan.
   Te ette tiedä mitään olosuhteista joista lähdetään.
   mutta jos sosnovyi bor pamahtaa painutte norjaa kohti ja kiivaasti.
   Toivotaan että siellä on joku rajamies vastassa ja heittämässä teidät takaisin turvalliseen suomeen..ei sinne lampsita iphonen ja merkkifarkkujen kanssa.

   Reply
   • 11.6.2017 at 19:02
    Permalink

    Niin todelliset pakolaiset ovat yhä kotimaassaan ja lähitarhoilla. Nämä tänne tulleet miehet ja partalapset eivät ole minkään avun tai suojeluksen tarpeessa. Ihan varmasti jos itse pakenisit, niin et jättäisi lapsia ja naisia missään tilanteessa, jos oikeasti tarvitsisit turvaa niin et varmaan syyllistyisi raiskauksiin tai muihin vakaviin rikoksiin. Odotan kun täällä halal teurastetaan päiväkodillinen ns. Vääräuskoisia ehkä silloin sinunkin silmäsi aukenisivat. …mutta epäilen?

    Reply
 • 5.5.2017 at 13:16
  Permalink

  Jorelta pääsi lämmin itku -oliko muita?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.