Köln pidettiin rauhallisena, 1700 henkilöllisyyden tarkistusta.

Viimevuotisen taharrush-kaaoksen ei sallittu toistua Kölnissä:  Poliiseja oli riittävästi ja he tekivät työnsä. Epäillyttävien näköisiä otettiin viiden ryhmissä henkilöllisyyden tarkastukseen ääneenlausumattomilla kriteereillä.  Juhlijoita kaupungin keskustassa arvioidaan olleen 50 000.

festsetzung-hbfKaupunkiin saapuvia junia pysäytettiin ennen Kölniä, ja matkustajat tarkastettiin, -ainakin mikäli näytti olevan aihetta. Pidätetyissä oli sekä laittomasti maassa oleskelevia että etsintäkuulutettuja. Pidätyksiä tehtiin ripeästi ja näyttävästi. (kuva)

Käyttämättä etnistä profilointia Kölnin poliisi apuvoimineen osasi poimia joukosta potentiaaliset häiriköt, eikä edellisvuotiseen kaoottiseen tilanteeseen ollut mahdollisuutta.

Pidätyksiä 6, henkilöllisyyden tarkastuksia 1700, 900 henkilöä poistettiin alueelta, ja 29:lle annettiin huomautus. Seksuaalirikoksia kirjattiin tapahtuneeksi kaksi, nekin lieviä.

Kölnin pormestari Henriette Reker ilmaisi tyytyväisyytensä poliisin operaatioon 01.40.

Yöstä, 03:een asti, raportoi Kölner Stadt Anzeiger 01.01.2017.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wVJ5CZfRQfs

 

banner_money_v2_300x250

3 thoughts on “Köln pidettiin rauhallisena, 1700 henkilöllisyyden tarkistusta.

 • 1.1.2017 at 12:17
  Permalink

  Kai sentää kaikilta potentiaalisilta otettiin sormenjäljet ylös? Rekistereissä ei koskaan ole liikaa tietoa. Nimittäin, ne sormenjäljet saattavat olla merkittäviä esim. entisen kotimaan poliisille, yhdessä valokuvan kanssa.

  Reply
 • 1.1.2017 at 18:34
  Permalink

  Maailmalla syytelään Saksan poliisin toimia evätä alueelle pääsy henkilöiltä jota olivat ”afrikkalaisen näköisiä”. No, siitä huolimatta TAI siitä johtuen, uuden vuoden hipat olivat tänä vuonna rauhallisia.

  Kun tällaisella toimella saadaan näin tehokkaat vaikutukset niin kenties tätä pitäisi levittää kautta koko EU:n? On todella halpa tapa ehkäistä rikokset kun asetetaan 1500 miestä työhön yhden päivän ajaksi, niin säätetään virkamiesten ja oikeuslaitosten työtä tuhansia tunteja tulevaisuudessa. Se on sitä proactiviista toimintaa. Ja yhteiskunnan säästöt taloudellisessa merkityksessä olivat varmasti satakertaiset vuodentakaiseen verrattuna. Kyllä saksaliset matematiikan osaavat.

  Niin että… Koskas Suomi lähtee tälle linjalle? Pääministeri Sipilä:”…

  Reply
 • 1.1.2017 at 20:39
  Permalink

  Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.