Bilderbergin kotisivut hakkeroitu ja uhkaukset esitetty

Bilderberg-ryhmän kotisivuille murtautuneet anonymous hakkerit jättivät suoran uhkauksen salaryhmän jäsenille:

”Ottakaa huomioon nykytilanne: Me hallitsemme teidän kalliita älyautojanne, me hallitsemme teidän kotinne hälytysjärjestelmiä, me hallitsemme teidän tyttärenne kannettavaa tietokonetta, me hallitsemme teidän vaimonne älypuhelinta. Me tallennamme teidän salaiset tapaamisenne, me luemme sähköpostinne, me hallitsemme teidän suosikki-ilotyttönne älykelloa, me olemme teidän rakkaiden pankkienne sisällä ja me luemme tilikirjojanne. Ette ole turvassa sähkölaitteiden lähettyvillä enää koskaan.”

Anonymous julistaa, että Bilderberg-ryhmällä on tasan vuosi aikaa alkaa muuttaa suuntaansa, tai hakkerit tuhoavat kaikkien osallisten henkilökohtaisen elämän.

Bilderberg-ryhmän vuosittaiset kokoukset ovat salaisia, eikä niihin kutsuta mediaa. Paikalla kokouksissa on muun muassa poliitikkoja, akateemikoita, teollisuuspamppuja sekä finanssimaailman asiantuntijoita ja pankkiireja. Edellinen Bilderberg-kokous pidettiin Saksassa viime kesäkuussa. Ryhmää on ruodittu mm omanedun tavoittelijoiksi.

Asiasta kertoi Suomessa: microbitti

 

banner_money_v2_300x250

5 thoughts on “Bilderbergin kotisivut hakkeroitu ja uhkaukset esitetty

  • 1.1.2017 at 12:14
    Permalink

    No niin… Tämän luulisi olevan melkoinen varitus. Toisaalta, olisi mielenkiintoista tietää mitä kaikkea porukka on tähän asti saanut talteensa.

    Reply
  • 1.1.2017 at 17:30
    Permalink

    Vaikein osuus alkaakin siinä vaiheessa kun pitää itse osata esittää toimivia vaihtoehtoja, jotka olisi kaikille ok. Nörttihommat on se leppoisin vaihe. Sinänsä hyvä, että pähän puristellaan palleista eliittiä, jotta ymmärtäisivät etteivät ole yksin napansa kanssa.

    Reply
    • 2.1.2017 at 08:10
      Permalink

      Vaikeaa keksiää vaihtoehto loputtomalle sodalle ja muulle vahingolle mitä he aiheuttavat. Oletko tosissas? 🙂 Kyllä se keksitään.

      Reply
  • 1.1.2017 at 18:31
    Permalink

    Ketään muu ei tule tekemään likaista työtä puolestamme, ei ainakaan (((anonymous))).

    Ei tuudittauduta siihen, että varmasti joku muu kyllä hoitaa homman – samalla, kun itse istumme leveillä perseillämme.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.