Saksassa opiskelijan raiskannut ja tappanut maahanmuuttaja tuomittu aiemmin jo Kreikassa

Hussein Khavar on saanut Kreikassa tuomion murhan yrityksestä vuonna 2013. Tällöin Hussein oli todistettu hampaista olevan 17-vuotias. Hussein sai 10 vuoden tuomion. Siihen aikaan syrizan Hallituksella oli menossa ylitäysistä vankiloista johtuen kokeilu, jossa alaikäiset pääsivät eräänlaiseen ehdonalaiseen. Hussein pääsi tähän kokeiluun mukaan vuonna 2015, istuttuaan kaksi vuotta.

Hussein kuitenkin jätti ilmoittamatta itsestään poliiseille ja hävisi Kreikasta kokonaan. Saksaan saapuessaan Hussein sanoi iäkseen 16-vuotta ja pääsi alaikäisenä sijoituskotiin.

Nyt Husseinia syytetään Maria Ladenburger raiskauksesta ja murhasta. Maria toimi vapaaehtois avustajana sijoituskodeissa. Syyksi raiskaukselle ja hukuttamiselle Hussein on sanonut vahvan humalatilan.

Kreikassa ollessaan Hussein oli väittänyt olevan Iranista ja saksaan saapuessaan Afganistanista.

Kerroimme aiemmin:

http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/12/09/pakolainen-vaatii-lakia-rikkovat-turvapaikanhakijat-karkoitettava/

Lähde euronews

One thought on “Saksassa opiskelijan raiskannut ja tappanut maahanmuuttaja tuomittu aiemmin jo Kreikassa

  • 15.12.2016 at 22:04
    Permalink

    Mikä lähde tämä euronews oikein on?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.