Sipilä sensuroi Yleä henkilökohtaisesti: Esteellisyyttä Terrafame-asiassa koskeva uutinen poistettu.

Ylen tarkoitus oli julkaista perjantaina (25.11.) oikeusoppineiden näkemyksiä Sipilän esteellisyydesta Terrafame-asiassa sisältävä juttu. Pääministerin henkilökohtaisen väliintulon seurauksena juttua ei julkaistu. Sipilältä Ylen johdolle tullut sensuurikäsky on aikaansaanut yleläisten keskuudessa ilmikapinan:

”Ylen journalistinen johto on lisäksi suoraan kieltänyt kahden sellaisen tiedon julkaisemisen, jotka olisivat kansalaisille ja Yle-veron maksajille tärkeitä, jotta he voisivat arvioida kyseistä asiaa sekä pääministerin toimintatapoja yleisemmin. Nämä tiedot ovat 1) se, että pääministeri lähetti Ylen toimittajalle perjantaina 25.11. vielä iltamyöhään toistakymmentä viestiä kritisoidakseen häneen liittyvää uutisointia ja 2) tieto siitä, että pääministeri perui jo sovitun vierailunsa A-studiossa keskiviikkona 30.11.”

Tämän kertoi Suomen Kuvalehti 30.11.2016.

Yle ehti jo kertoa, että pääministerin lähisukulaiset omistavat Katera Steeliä, joka hyötyy Terrafamen tukemisesta valtion toimesta. Tämä kyseenalaistaa Sipilän uskottavuuden jo sinälläänkin, Ylen komentelu vielä pahemmin. Onko Suomi nyt saanut oman ”Panama-skandaalinsa”? Pahalta näyttää.  di-gold

 

2 thoughts on “Sipilä sensuroi Yleä henkilökohtaisesti: Esteellisyyttä Terrafame-asiassa koskeva uutinen poistettu.

 • 30.11.2016 at 11:49
  Permalink

  Näköjään ero Sipilän ja Kataisen välillä on vain se että Katainen ärsyttää jo ulkoisella pelle-olemuksellaan kaikkia. Sipilä ärsyttää vain pelle-käytöksellään. Johon Katainenkin osaltaan pystyy.

  Reply
 • 30.11.2016 at 13:14
  Permalink

  Sipilä vaikuttaa todella korruptioituneelta gangsterilta, hän pystyy hiljentymään valtion valta median ylen. Kyllä me gangsterilta aina valta otetaan pois ja hiljennetään hänet. Tai paremminkin, hän voisi avautua kansalle ja kertoa mikä ajoi hänet tähän oman edun kähmintään. Reilu peli, niinsanotusti.
  Tiedän miten suku rakkaita lestadiolaiset ovat, omakohtainen kokemus; olin kotihoito hommissa Lauttasaaressa, jossa hoisin vanhuspariskuntaa nimeltä Sipilä. Varmaankin sukulaisia pääministerillemme?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.