Kaksi miestä raiskasi, toinen tuomittu ja kateissa, toinen vain kateissa.

Helsingin hovioikeus antoi maanantaina (28.11.) päätöksen David Bampokeyn tapauksessa. Hänet oli tuomittu käräjäoikeudessa raiskauksesta  kahdeksi vuodeksi vankeuteen, mikä hovi korotti 2:een vuoteen ja yhdeksaan kuukauteen. Uhrille maksettavat korvaukset hovi nosti 4000:sta 6000:een euroon. Vaikka syytetty oli pakoillut oikeudenkäyntiä, hän vastasi vaapaalta. Nyt tuomittua yritetään tavoittaa.

Iltalehti 29.11.2016:

Rikos tapahtui jo elokuussa 2012. Asia saatiin kuitenkin vireille oikeuteen vasta kesällä 2016, sillä etsintäkuulutetun epäillyn onnistui pakoilla viranomaisia yli kaksi vuotta. Hänet saatiin kertaalleen kiinni Helsingissä vuoden 2014 syksyllä, mutta heti sen jälkeen hän taas oli puoli vuotta tavoittamattomissa.

Teko tapahtui yksityisasunnossa kahden rikollisen toimesta, toisen pitäessä uhria aloillaan istumalla hänen käsiensä päällä. Välillä rikolliset olivat vaihtaneet osia. Bampokey tavoitettiin myöhemmin, mutta toisesta tekijästä on olemassa vain uhrista otettu dna näyte. Hänkin on siis yhä karkuteillä. Otsikkokuva on Bampokeyn fb-sivulta, eikä siinä rikollisen seurassa olevalla henkilöllä ole yhteyttä nyt tuomioistuimessa käsitelyyn tekoon. Bampokey on kuvassa vasemmalla. di-gold

https://www.facebook.com/people/David-Bampokey/100001469282263

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.