Uutinen Putinin väistymisestä katosi.

Moskow Times kertoo Putinia koskeva uutisen kadonneen Moskovskij Komsomolets -lehden sivuilla. Haastateltu kansainvälisten suhteiden instituutin professori Valeri Solovei oli kertonut Putinin aikaistavan seuraavat presidentinvaalit vuoteen 2017, ja jättäytyvän asettumasta itse ehdokkaaksi.

putte222000001Professori Solovei on Venäjän lehdistön käyttämä poliittisten katsausten kirjoittaja ja joskus sisäpiiritiedon lähde. Moskovskij Komsomolets on Venäjän suurilevikkisin painettu media. Solovei on aiemmin ennustanut oikein Kremlissä tapahtuneita henkilövaihdoksia. Moskovan kansainvälisten suhteiden instituutti, MGIMO, on yksi Venäjän arvostetuimpia oppilaitoksia.

Professori Solovein mukaan Medvedev saattaa korvata Putinin presidenttinä, kuten hän on jo kerran tehnytkin.

Verkkouutiset toistaa kaiken oleellisen Moskow Timesin uutisesta.

Moskow Times 13.11.2016.

Verkkouutiset 13.11.2016.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.