Donald Trump tarttui heti härkää sarvista, 3 milj. laitonta pakolaista karkoitetaan

Ensitöikseen uusi USAn presidentti Donalt Trump sanoi karkottavansa 3 miljoonaa laitonta maahanmuuttajaa ja rakentavansa kunnon aidan Mexikon ja USAn rajalle. Tämä ulostulo jakoi välittömästi rivejä rebuplikaaneissa.

Trumpin antoi kommenttinsa CBS uutiskanavalla ja sanoi, että asia on jo viety eteenpäin.

Trump sanoi haastattelussa:

 • Se mitä aiomme, maassamme on ainakin 2 miljoonaa rikollista, huumekauppiasta, jengiläistä, ehkä jopa 3 miljoonaa. Me haluamme heidät pois täältä.
 • Kun raja on turvallinen, on helppo palata normaaliin rytmiin.
 • Hän aikoo lisätä rajavalvontaa, vahvistaa aitoja ja seiniä, jolloin rajavalvojien olisi helpompi tehdä työnsä.

Joidenkin mielestä tämä oli vanhojen rebuplikaanien pilkkaamista, kuten George Bush, joka oli onnitellut  Trumppia voitosta.

 

L: the telegraph

 

 

One thought on “Donald Trump tarttui heti härkää sarvista, 3 milj. laitonta pakolaista karkoitetaan

 • 14.11.2016 at 00:58
  Permalink

  Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Nyt ihmisillä on muutama kuukausi aikaa laittaa paperinsa kuntoon. Ja samalla kun paperit laitetaan kuntoon oleskelun osalta, on mahdollisuus ilmoittautua verovirastossa ja alkaa maksaa veroja. Ei Amerikan yhdysvallat pistä niitä ihmisiä pois maasta jotka maksavat veroja.

  Jotenkin kumma käsitys ihmisillä että olisi kansanjoukko jolla olisi oikeus loisia maassa ilman työ- ja/tai asumislupaa. Pitää Suomessakin olla paperit kunnossa. Ja EU:ssa. Näitä paperittomia varoitettiin jo aikoinaan, silloin kun presidentinkampanja alkoi. Ja jos ne olivat niin tyhmiä etteivät tehneet mitään asian eteen, niin voi voi. Nyt on jo kiire…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.