Marxilainen Akava hyökkää isänpäivän kimppuun!

Akava, joka oman ilmoituksensa mukaan toimii korkeastikoulutettujen etujärjestönä on päättänyt isänpäivän kunniaksi syyllistää isät naisten palkoista, joiden Akava valheellisesti väittää olevan vain 82% miesten palkoista.

Akavan toiminta on alhaista. Isät ovat ansainneet isänpäivänsä ja isänpäivää tulisi kunnioittaa. Sitä ei pitäisi politisoida, sitä ei ole sopivaa käyttää propagandalla syyllistämiseen ja kaikkein vähiten on sopivaa syyllistää isiä isänpäivänä kommunistien valheilla.

Tosiasiahan nimittäin on, kuten Akavakin varsin hyvin tietää, ettei naisen euro ole 82 senttiä, vaan naisille maksetaan parin prosentin tarkkuudella aivan sama palkka samasta työstä kuin miehillekin, kuten meritokratian mukaan pitääkin.

 

Akavaa tämä ei kiinnosta, koska Akava haluaa, että naisille maksetaan enemmän palkkaa kuin miehille. Akavaa ei kiinnosta, että perhe voi parhaiten, kun sen sisällä vallitsee sukupuolisopu, vaan se kiihottaa riitaan perheen sisällä isänpäivänä.

Hyvässä yhteiskunnassa miehet ja naiset saavat saman palkan samasta työstä, hyvässä yhteiskunnassa naiset ja miehet tukevat toistensa heikkouksia vahvuuksillaan. Hyvässä yhteiskunnassa vallitsee yhteistoiminta ja sekä sukupuoli- että luokkasopu.

Akava ei halua tätä. Akava haluaa paitsi riitauttaa yhteiskuntaluokat, se nyt myös katsoo asiakseen hyökätä sekä miehiä että perheitä vastaan isänpäivänä aiheuttakseen maksimaalisen mielipahan.

Voit tarkastaa tältä sivulta kuuluuko oma liittosi marxilaista propagandaa levittävään Akavaan.

 

cwafpsdxuaecnfe

One thought on “Marxilainen Akava hyökkää isänpäivän kimppuun!

  • 4.11.2016 at 15:45
    Permalink

    Jos Akava haluaa maksaa naisille saman palkan kuin miehille niin sillä on siihen täysi oikeus. Taulukkopalkat ovat minimipalkkoja ja Akava voi maksaa henkilöstölleen enemmän kuin minimipalkkalaki sallii.

    Niin että, miksi tehdä siitä koko kansan ongelma jos ongelma on vain Akavalla?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.