Kauniaisten kehitysmaalaistamisesta riita Hesarissa

Erkko-konsernin Sanoma-sivusto halveksii koko ikänsä kunniallisesti kunnallisveronsa maksanutta kauniaislaismiestä, koska hän on kyseenalaistanut oman asuinympäristönsä kehitysmaalaistamisen.

Marcus Collinin kujalla asuvan herran tuohtumus on ymmärrettävää, koska Kauniainen on Suomen kalleimpia paikkoja asua ja sinne voi muuttaa vain eniten raataneet. Kehitysmaalaisten asuttaminen naapuriin välttämättä heikentää ympäristön turvallisuutta ja väistämättä vähentää kiinteistöjen arvoja.

Kauniaisten turvallisuus on jo nyt heikentynyt ja luotettavien paikkakuntalaisten lähteiden mukaan on tavallista tavata Gallträsk-järven rannalta nuorten miesten vetelehtiviä irakilais-joukkioita käyttämässä huumeita.

Kauniaisten lintukodon tuhoaminen väitetään tehtävän alaikiäisten yksintulleiden kehitysmaalaisten avulla, mutta me kaikki tiedämme, ettei kukaan alaikäinen pääse tänne omin avuin Irakista saakka ja todellisuudessa kyse on siis huumeriippuvaisista aikuisista, eli n.s. partalapsista.

Naapurustonsa tuhoamista kritisoinut herra on uhannut lopettaa veronmaksun Kauniaisiin siirtämällä kirjansa toiselle paikkakunnalle, mikä onkin oikea ratkaisu paikkakuntalaisten jäädessä kauhulla odottamaan kaikkia niitä rikoksia, joita kauniaislaiset vanhat rouvat joutuvat lähitulevaisuudessa kohtaamaan kotipihoillaan.

Jää nähtäväksi palaako Kauniaisten rautatieasemakin uudestaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.