Suomessa joka kolmas matun raiskaama!

Suomen Uutiset raportoi tuoreesta rikostilastosta, joka paljastaa, että joka kolmas raiskattu on n.s. yksittäistapaus, eli kulttuurillisen rikastamisen tulos. Seksuaalirikosten määrä on noussut vuodessa 20% ja ulkomaalaisten tekijöiden osuus on vuodessa yli kaksinkertaistunut.

Ulkomaalaisten tekemien seksuaalisten ahdistelujen määrä on vuodessa yli viisinkertaistunut. Etenkin irakilaiset ovat ”kunnostautuneet” seksuaalirikoksissa. Suomalainen poliittinen eliitti on nyt siis kiistatta syyllinen suomalaisten lasten, naisten ja miesten raiskauttamiseen.

Suurimpia syyllisiä on Juha Sipilä, joka kutsui kaikki nämä raiskaajat maahan noudattaen n.s. Merkelin-Sipilän -linjaa. Hänen ansiostaan myös hänen kotipaikkakunnallaan, Kempeleellä, raiskattiin 14-vuotias tyttö. Myös kuolonuhreja on tullut.

5 thoughts on “Suomessa joka kolmas matun raiskaama!

 • 28.10.2016 at 23:38
  Permalink

  Tilastot eivät edes kerro totuutta, koska Suomen kansalaisuuden saanut matu ja hänen tekemänsä rikos, kirjataan suomalaisen tekemäksi. Puhumattakaan siitä, mikä ei koskaan tule julki.
  Suomen päättäjät, virkamiehet, poliisijohto, joutavat….kauniisti sanottuna…maitohorsmien ja kissankellojen seuraan!

  Reply
 • 28.10.2016 at 23:45
  Permalink

  Olet oikeassa, nuo luvut ovat alakanttiin. Me emme tiedä kuinka paljon, mutta ne ovat. Ainakin osa turvapaikanhakijoiden tekemistä seksuaaliahdisteluista on jätetty kirjaamatta silloin kun he ovat samalla tehneet jonkin vakavammankin rikoksen.

  Reply
 • 28.10.2016 at 23:54
  Permalink

  Suurin raiskaajaryhmä on yhä edelleen ihan kotosuomalaiset uroomme. Ja jos ette tiedä niin kerron, että suurin maahanmuuttajaryhmä EI ole irakilaiset tai muutkaan islaminuskoiset vaan venäläiset ja virolaiset, joita on suomessa nyt lähes 90 000. Suomessa asuu paljon myös mm. kiinalaisia, ei kai heitäkään ensimmäisenä ruveta syyttämään raiskaajiksi?

  Reply
 • 30.10.2016 at 09:51
  Permalink

  Kuulehan suvakki kristiina, noita lukuja verrataan suhteutettuna väkimäärään ja esim somalien kohdalla todellinen raiskausluku on 18 kertainen verrattuna kantasuomalaiseen tai oikeammin suomen kansalaiseen joista vielä ainakin kolmannes on suomen kansalaisuuden saaneita pakoloisia ! Irakilaisten kohdallakin luku on reilusti kymmenkertainen mutta he taitavat olla parempia pakenemaan ja peittämään jälkensä eli eivät jää kiinni kait niin usein kuin somalit ! yksikin raiskaus on liikaa tekipä sen kuka hyvänsä ja siksi on saatava nämä asiat julkiseen käsittelyyn eduskunnassa jotta voisivat vaikka sen perusteella lopettaa pakoloisten ottamisen ja käännyttää joka ainoan vähänkään ahdistelua yrittävän !

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.