Strache: Merkel on tehnyt sisällissodasta ”ei epätodennäköistä”

Euractiv raportoi, että Itävallan vapauspuolueen (FPÖ) johtaja Heinz-Christian Strache on lausunut itsenäisyyspäivän puheessaan jyrkän tuomitsevia lausuntoja Merkelin-Sipilän -linjasta. Strache sanoi Merkeliä ”euroopan vaarallisimmaksi naiseksi”.

Strache kuvaili Merkelin pakolaispolitiikkaa ”rikolliseksi” ja syytti Merkeliä ”luvan antajaksi suurimmalle siirtolaisliikehdinnälle vuosisatoihin” ja puhui ”hallitsemattomasta siirtolaisten tulvasta, jotka vajuvat meidän sosiaaliturvajärjestelmäämme.”

Kirsikkana kakun päälle Strache täräytti, että kokonaistilanne on sellainen, että se ”tekee sisällissodasta keskipitkällä aikavälillä ei epätodennäköistä”.

 

Strachen puheesta heijastuu tämänkaltainen kuvasto:

One thought on “Strache: Merkel on tehnyt sisällissodasta ”ei epätodennäköistä”

  • 29.10.2016 at 05:27
    Permalink

    Jutku myös hn ja jutkut tuhoaa euroopan merkel vapaamuurari maanpetturi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.