Järkyttävä pojan murha Hampurissa, ISIS-epäily!

Der Spiegel raportoi, että tumma etelämaalaisen näköinen epäilty tappoi 16-vuotiaan pojan, joka istui tyttöystävänsä kanssa sillan alla Alster-joen varressa. Hyökkääjä tuli takaapäin ja mitään sanomatta puukotti poikaa useita kertoja; poika kuoli myöhemmin sairaalassa.

Hyökkääjä työnsi tappamansa pojan tyttöystävän Alsteriin, mutta tyttö onnistui pelastautumaan. ISIS on aiemmin tässä kuussa kehottanut tällaisiin veitsihyökkäyksiin siviilejä vastaan. Epäiltyä ei ole tavoitettu.

Seuraamme tilannetta.

3 thoughts on “Järkyttävä pojan murha Hampurissa, ISIS-epäily!

 • 19.10.2016 at 08:13
  Permalink

  Tässä nähdään mitä eroa on eurooppalaisella ja lähi-idänkin käytöksellä. Se 1400 vuoden kuilu joka johtuu uskonnosta, sitä ei kurota umpeen vielä pitkään aikaan.

  Valitettavaa että syytön valkoisen rodun edustaja joutui mielipuolisen teon kohteeksi.

  Reply
 • 23.10.2016 at 22:52
  Permalink

  Tätäkö meidän päättäjät haluavat tällä avointen rajojen politiikalla.

  Reply
 • 24.10.2016 at 13:52
  Permalink

  Koraani opettaa ettei profeetan tule ottaa sotavankeja ja vapauttaa heitä lunnaita vastaan ennen kuin hän on suorittanut suuren teurastuksen vihollistensa keskuudessa. Koraani sanoo ihmisen haluavan tämän maailman asioita kuten lunnasrahoja sotavankien vapauttamisen kautta, mutta Allah haluaa ihmisille tuonpuoleista. Teurastuksen tarkoituksena on herättää pelkoa ja kauhua, jonka päämääränä on saada aikaan vapaaehtoista kääntymistä Islamiin oman hengen menettämisen pelon tähden.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.