Suvakeilta suunniteltu attentaatti mediassa suomalaisuutta vastaan

Helsingin Yliopiston marxilaisissa piireissä pöhisee Inari Sakin tutkiessa populismia ja sen historiaa. Sakin analyysissä populismintutkimus, jota Suomen hyvä ja isänmaallinen kansa veroeuroistaan rahoittaa, kääntyy suomalaisuuden häpäisemiseksi.

Otsikolla ”manipulaatio synnyttää myötätuntoa” Sakki rakentaa poliittista attentaattia suomalaisten hävittämiseksi. Hänen ideansa on kaivaa kaikki mahdolliset virheet, joita suomalaiset ovat historiassaan tehneet ja retostella niillä valtamediassa suomalaisten häpäisemiseksi ja mustamaalaamiseksi.

Sakin mukaan ”tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.”

Vasemmistoakateemikko siis jatkaa bolshevikkien sotaa suomalaista sivistystä vastaan ja tuskin synnyttää suomalaisissa muuta kuin vihaa ja hyvä niin. Yliopistojen rahoitukselle on tehtävä jotain, koska tällaisen ei voida antaa jatkua. Isänmaan vihollisten sota suomalaisia veronmaksajia vastaan on pysäytettävä.

 

Esimerkki Sakin epäisänmaallisesta hankkeesta:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.