Outo pikkupuolue promoaa itseään ”Forssan sodalla”.

Forssan kaupunki on kokenut huonostihoidetun  maahanmuuttopolitiikan seurauksista enemmän kuin monet muut paikkakunnat. Kaupungissa oltiin hyvin haluttomia ottaamaan paikkakunnalle vastaanottokeskusta, mutta forssalaistaustainen ja sukulaisuussuhteita paikallislehteen omaava Opetus- ja kulttuuriministeri Sanna Grahn-Laasonen runnoi oman kantansa läpi.

Äskettäin ongelmat ovat kärjistyneet suomalaispojan pahoinpitelyyn, josta mm. Forssan Lehti on kertonut, ja tyttöjen ahdisteluun kaupungilla. Näistä syistä forssalaisilla oli tarvetta protestoida, mutta kaikki ei ehkä mennytkään niinkuin piti?

”Eri puolita Suomea Forssaan kokoontunut Suomi-Ensin -ryhmä pauhasi mikrofoniin puistattavaan tyyliin”, raportoi Forssan Lehti torstaista mielenilmaisua. On vaikea arvioida, kuinka monen forssalaisen mielipidettä lehden sananvalinta heijastaa, mutta ilmaisun osuvuutta tukee osan yleisöstä poistuminen Marco de Witin kiihdyttyä paasaamaan puolueryhmänsä poliittista doktriinia kaupunkilaisille, jotka oli siis kutsuttu koolle protestoimaan paikallisen vokin myötä ilmaantuneesta turvallisuusongelmasta.

MARCO000000000002220001Läheskään kaikille forssalaisille ei ollut selvää, miksi tilaisuus on kaupungissa siihen asti tuntemattoman poliittisen ryhmittymän järjestämä, ja miksi tilaisuuden aihepiiri on muuta kuin mitä kutsuista selviää. DeWitin kuultiin mm. vaativan markkaa takaisin, eroa EU:sta ja moittivat hyvin ankarasti perussuomalaisia. Näihin asioihin lienee ihmisillä Forssassakin erilaisia kantoja, jotka eivät korreloi siihen mitä he ovat mieltä vokin kaupunkiin tuomista häiriöistä.

Yleisesti vokki-häiriöihin keskittyvän mielenilmaisun sijasta forssalaiset saivat nähdä ensimmäistä kertaa kaupungissa esiintyvän raivopään, jonka edustama puolue oli heille yhtä tuntematonkin kuin Patentti&rekisteri-hallituksen pitämälle *puoluerekisterille*.

KEKSIAMARCOLTA00000001Mutta teetä ja keksiä oli saatavilla kuten ”Knallissa ja sateenvarjossa”.

Forssalaisten huolet kaupunkiinsa kevytmielisellä päätöksellä sijoitetun vokin aiheuttamista häiriöistä ovat todellisia, mutta he olisivat ansainneet todelliseen ongelmaan keskittyneen tilaisuuden, -ilman silmiinpistävää poliittisen hyödyn tavoittelua.

Toki toivotamme Suomi Ensin -”puolueelle” menestystä kannattajakorttien keräilyssä. Di-gold

SE00000

14054492_10154456534712556_6565554495583981054_o14022265_10154456534717556_6532539056340424698_n

2 thoughts on “Outo pikkupuolue promoaa itseään ”Forssan sodalla”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.