Li Andersson: Suomi on käytännössä lakannut tekemästä ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaa

Li Andersson kirjoittaa viestipalvelu X:ssä seuraavaasti:

Ilmastopäästöt kasvavat hallituksen toimien seurauksena. Ilmastotyöltä on pudonnut pohja, kun nielut pienenevät eikä hallitus ole valmis tekemään kustannustehokkaita toimia tilanteen korjaamiseksi, vaan toivoo ratkaisuja hiilen talteenotosta, vaikka se on kallista ja hidasta.

Tänään Mykkänen ilmoitti, että Suomi aikoo kaataa EU:n ennallistamisasetuksen jos saa siihen mahdollisuuden. Ennallistamistyössä kyse on rahoituksen ohjaamisesta suomalaisille yrittäjille ja toimijoille suomalaisen luonnon tilan parantamiseksi.

Elämme totisesti synkkiä aikoja. Hallituksella ei ole mitään halua tehdä riittävästi toimia ilmastokriisin ja luonnon monimuotoisuuden hupenemisen estämiseksi.

3 thoughts on “Li Andersson: Suomi on käytännössä lakannut tekemästä ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaa

  • 21.3.2024 at 19:35
    Permalink

    Kuinka Islannissa olevan tulivuoren purkauksen CO2 päästöt Islanti kompensoi, hehän käyttävät maalämpöä hyödyksi. Koko CO2 päästöjen laskenta maataloudesta täysin huuhaata, joka pitäisi lopettaa, koska se on murto-osa tulivuorien ja muista päästöistä . Tämän takia eu-maissa on näitä traktori mielenosoituksia kun monelta menee elanto alta näiden ns. kuviteltujen CO2 päästöjen takia.

    Reply
  • 21.3.2024 at 20:03
    Permalink

    Kumma juttu kun EU aikoo käytännössä YKSIN ”jäähdyttää” ilmastoa RAMPAUTTAMALLA sen koko teollisuuden alas ja kuristamalla EU kansalaisten elämää IDIOOTTIMAISILLA ”ilmastoteoilla”. Joiden logiikka perustuu lastenhuoneen ”ajatushautumo” innovaatioihin. Tähän lisättynä aivan TURHA covid humppa ja AIVAN yhtä turha Ukrainan ”osarointi” (avohakkuu). Niin vielä Li murehtii kuinka kanta-suomalaisten arkielämä saataisiin vielä TIKKUISEMMAKSI rypemiseksi ilmasto-, inflaatio-, Ukraina-, SOTE- ja EU-Lamassa, ITKEMÄLLÄ pikkuruisen, mutta niin SUURENHULLUN Suomen tekosista kokonaisen PITKÄN VALEEN takia!!! Muta Li Andersson aivan kuin huomaamattaan kuuluu ”rälssiin”, jossa EI jääkaappi kukoista tyhjyyttään ja jalkaan voi laittaa ehjät sukat kenkineen, joiden BRÄNDI eiI ole aivan niistä köyhimmistä päästä. Mutta se, joka dyykkää roskalavoja muutenkin kuin vain ”aatteen” takia. On tälle kummajaiselle AIVAN paskan sama kuinka ilmasto jaksaa kun koko ”aktiiviaika” menee PIERUN ”täyteen” metsästämisen kanssa!!!

    Reply
  • 21.3.2024 at 22:58
    Permalink

    En ole nykyhallituksen suuri ystävä, mutta jossain asiassa sentään on osattu tehdä korjausliike ja niinpä vihervasemmiston ilmastohulluudesta ollaan ottamassa muutama taka-askel. Mutta paljon on vielä tehtävää ennen kuin WEF:in agendat ja ESG:t on ajettu kokonaan alas ja unohdettu ihmisperäisen ilmastomuutoksen propaganda ja muu greta-pelleily. Porvaristo osaa kurittaa köyhiä ihan ilman hiililaskureitakin. Suomen hiilipäästöt laskevat nekin, kun hallitus ajaa kaiken kysynnän Suomessa alas. Varsinaista merkitystä millekään niillä tosin ei ole.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.