Suomi ”maailman onnellisin kansa” – Helvetti aukee pinnan alla

Suomi valittiin maailman onnellisemmaksi kansaksi 7 kertaa peräkkäin.

Maailman onnellisin kansa selvitti koronan, rikkomalla perustuslaillista oikeutta vapaaseen liikkuvuuteen, sulkemalla uudenmaan rajan perustuslakia rikkoen. Tästä ei saanut puhua mitään ja laitonta toimea vastustaneet maalitettiin korona hörhöiksi ja jopa Putinin kätyreiksi. Kaikki ketkä kritisoi laittomia toimia maalitettiin ja työpaikoille otettiin yhteyttä ”tiesitkö että työntekijäsi on rokote hörhö”.  Korona aikana ehdotettiin hihanauhoja rokotetuille ihmisille jotta erotetaan maailman onnellisimmat turvalliset ja puhtaat ihmiset.

Hoitajilta vaadittiin rokotetta tai työt loppuivat, maailman onnellisempia hoitajia siis pakkorokotettiin, sadat hoitajat menettivät työnsä kun eivät suostuneet pakkorokotuksiin.

Maailman onnellisin kansa sai natsisaksan ajoilta tutun erikoisoikeuksiin oikeuttavan passin, passin sai hakemalla vähintään kaksi rokotetta.

Maailman onnellisin kansa pakkoliitettiin natoon. Nato keskustelua käytiin ennennäkemättömässä pelonilmapiirissä missä sai ihmisen maalittaa miten halusi. Tappouhkauksilla vaijennettiin natoa vastustaneet ihmiset ja maailman onnellisin kansa suoritti julkisia teloituksia jokaiselle joka vastusti natoon liittymistä.  Jos natoa vastustanut ihminen ei meinannut hiljentyä otettiin tappouhkaukset käyttöön, niitä viljeltiin surutta ja julkiset keskustelut täyttyivät ”saatanan maanpetturi sut tapetaan, tiedän missä asut” kommenteista. Näin oli maailman onnellisin kansa saanut valtaosan naton kriittisestä keskustelusta hiljennettyä.

Maailman onnellisin kansa maalitti kaikki nato kriitikot ja monet menettivät työpaikan koska maailman onnellisimmat ihmiset ottivat nato kriitikoiden työpaikalle yhteyttä, ”tämä on Venäjän kätyri ja maanpetturi miksi pidätte sitä töissä, laitan google arvosteluihin jos ette anna sille kenkää”

Maailman onnellisinta kansaa huijattiin ”Venäjä hyökkää ihan kohta, nyt on todellinen uhka” ja maailman onnellisin kansa oli valmiina naton pakkoliitokseen. Maailman onnellisemman kansan presidentti Sauli Niinistö valehteli kansalle, että hänen mielestään kansanäänestys tarvitaan natosta, mutta maailman onnellisemman kansan presidentti tyytyikin masinoimaan maalituskampanjan nato kriitikoille ja kansanäänestys jäi keskustelusta pois ja suomi pakkoliitettiin natoon.

Maailman onnellisin kansa on vaijennettu pelolla ja tämä on varma merkki onnellisuudesta, ei kuulu soraääniä ja kaikki kritiikki tapetaan maalittamisella, mitä viranomaiset tervehtivät ilolla ja ennenkaikkea sallivat ihmisten vaijentamisen, uhkailulla, maalittamisella, haukkumisella, mustamaalaamisella, tappouhkauksia unohtamatta..

Otetaan nyt ilo irti, olemme maailman onnellisin kansa ja kuka muuta väittää teloitetaan julkisesti!

Juha Korhonen

3 thoughts on “Suomi ”maailman onnellisin kansa” – Helvetti aukee pinnan alla

 • 20.3.2024 at 14:01
  Permalink

  Ihan hyvä kirjoitus. Ja vinkkinä, että oikea kirjoitusasu on ”vaiennetiin””, ei ”vaijennettiin”.

  Reply
 • 20.3.2024 at 18:02
  Permalink

  Ilmapiiri on tosiaan nyt sellainen, että häiriintyneen oloiset ’lahtarit’ ja sotahullut saavat riehua kuten tahtovat ja antavat ymmärtää, että heillä ja vain heillä on oikeus määrätä kaapin paikka. Ollaan laitamassa kuriin sekä venäläisiä että lakkoilevia duunareita. Meno on kuin suoraan 30-luvulta. Entisajan kommunistien käyttämä leimasana ’lahtari’ tuntuu nyt sopivalta, vaikka olen itsekin arvokonservatiivi ja varsin pitkälle talouspoliittisesti oikeistolainen näkemyksiltäni.
  Vihervasemmistolaisesta uusmarxistisesta hulluudesta (woketus, ilmastopelleily, koronahysteria) siirryttiin suoraan oikeistolaista fasismia muistuttaviin tunnelmiin kuitenkin siten, ettei valkoisten suomalaisten etuja aiota ajaa. Korona oli luonteeltaan vasemmistolais-kommunistista tyranniaa, kun taas nykyinen sotahulluus tuntuu jyräävän 30-luvulta tutuilla oikeistolais-russofobisilla teeseillä. Eli laidasta toiseen mennään. Suomalainen perinteinen yhteisymmärrystä hakeva maltillisuus punamultahallituksineen on mennyttä eikä ymmärtääkseni koskaan enää palaa.

  Reply
 • 21.3.2024 at 01:03
  Permalink

  Täyttä sontaa! Vanhustenhoito päin persettä, samoin mielenterveyspalvelut. Palkat aivan kolmansien maiden tasolla suhteutettuna hintatasoon, verotukseen ja muihin maksuihin. Maan asioista päättää eduskunta, jonka enemmistö on sitä mieltä, että ihminen voi vaihtaa sukupuoltaan kerran vuodessa (siis mielisairaat päättävät maan asioista). Muualta tulleet paperittomat saavat kaiken ilmaiseksi, ilman mitään velvotteita. Ja samaan aikaan suomalaiset lakkoilevat, jottei heidän elämäänsä kurjisteta aina vaan lisää. Valtion omaisuus on myyty suurelta osin ulkomaille. Ylin lainsäädäntävalta annettu Brysseliin. Armeijan päätäntävalta annettu natolle. Valtio sekä kaupungit ja kunnat ovat korviaan myöten veloissa ulkomaisille pankeille. Omasta valuutasta luovuttu ja samalla elintärkeästä devalvointimahdollisuudesta. Sotahullut päättäjät lietsovat sotaa venäjää vastaan. Sananvapautta ei enää ole. Media on täysin punaviherwokekommareiden hallussa. Konkursseja ennätysmäärä. Ylikuolleisuus suurempaa kuin koskaan. Oikeuslaitos on päätöksissään rikollisten puolella ja uhreja vastaan. Jne.

  Semmoinen onnela tämä eurostoliiton koillinen kolkka. Ai että mikä lottovoitto syntyä Suomeen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.