Petteri Orpo: Hallitusohjelman maahanmuuttokirjausta muutetaan

Petteri Orpo kertoi asiasta Ylen ykkösaamussa Hallituksen sisällä on löydetty ratkaisu, että kolmen kuukauden rajaan tulee erityisasiantuntijoiden osalta korotus puoleen vuoteen, kertoo pääministeri Petteri Orpo.

Hallitusohjelmaan on kirjattu, että työperusteisen oleskeluluvan haltijan on poistuttava Suomesta, mikäli työsuhteen päättymisen jälkeen ei saa kolmen kuukauden aikana solmittua uutta työsuhdetta.

RKP:n Anna-Maja Henriksson sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa haluavansa hallituksen arvioivan uudelleen tätä hallitusohjelman kirjausta.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jani Mäkelä kävi vielä aamulla kauppaa asiasta viestipalvelu X:ssä, Mäkelä kirjoitti: Hallitusohjelman avaaminen on kova ehdotus. Uskon sellaisen ehdotuksen tekijän itsekin ymmärtävän, että se on mahdollista, jos ylipäätään mahdollista, vain riittävillä avauksilla toiseen suuntaan.

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

One thought on “Petteri Orpo: Hallitusohjelman maahanmuuttokirjausta muutetaan

  • 3.2.2024 at 13:32
    Permalink

    Tämå siis tarkoittaa että tervetuloa kaikki halpatyövoima kehitysmaista tänne duuniin. Hoitsujen palkat alas, pakkopiikit persuksiin ja potkut pihalle kunhan ensin opetatte filippiinot miten teidän duunit tehdään. Ja raksajätkät sama juttu. sorry mutta teitä ei tarvita

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.