Convoy mielenosoitus kutsuu kansanedustajat lumipesuille ja aktiiviseen katumiseen

Kaksi vuotta sitten järjestetty Convoy mielenosoitus keräsi runsaasti mediahuomiota, nyt Convoy ilmoittaa huolensa maataloudesta, terveydenhuollosta, Sähköhinnasta jne..

Nykysuomi yritti tavoittaa facebook sivun kautta Convoyn järjestäjiä, mutta Nykysuomen kysymyksiin ei koskaan vastattu. Tapahtuman järjestäjäksi facebookissa ilmoitetaan Suomen kansa.

Convoyn facebook sivuilla kerrotaan järjestettävästä tapahtumasta seuraavasti:
Convoy 10.2.2024 Helsinki Mannerheimintie

Convoy tapahtuma lähenee ja Euroopasta olemme nähneet, että kansat ovat jalkautuneet kaduille traktorein ja työkonein. Nyt on suomalaisten aika toimia myös. Kokoontukaamme Helsingin Mannerheimintielle Eduskuntatalon läheisyyteen klo 17:00. Alueelle kannattaa saapua jokaisesta ilmansuunnasta, eli kaikkia mahdollisia reittejä pitkin, tiedätte kyllä miksi.

Convoyhin voit tulla ajoneuvolla tai jalkaisin. Täällä hetkellä näyttää siltä, että jalkaisin on tulossa enemmän porukkaa. Kannustamme vahvasti tulemaan kaikenlaisilla ajoneuvoilla. Kaikesta päätellen tapahtumasta on tulossa iso, nyt meistä kansalaisista itsestämme on kiinni kuinka iso ja laaja tapahtuma saadaan aikaseksi. Ei ole väliä tuletko ajoneuvolla tai jalkaisin kunhan tulet paikalle. Jos me näytämme esimerkkiä muut seuraavat kyllä perässä.

Tapahtumalle ei ole laitettu mitään lopetusajankohtaa, olemme Helsingin kaduilla niin pitkään, että eduskunta alkaa kuuntelemaan tätä kansaa. Tapahtuma tulee leviämään muillekkin kaduille kuin Mannerheimintielle ja jatkossa toivottavasti muihinkin kaupunkeihin.

Otetaan Euroopasta mallia!

Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton emmekä toivo paikalle yhdenkään puolueen tunnuksia, voimme varmasti yhdessä sopia, että jos törmäämme puolueiden tunnuksiin, niin poltetaan ne yhdessä Mannerheimintiellä. Tämä on koko kansan tapahtuma!

Toivomme paikalle, Suomen lippuja, hätäsoihtuja (ei raketteja), värisavuja, kaiuttimia, äänentoistoja, banderolleja ja kantaa ottavia kylttejä jne.. Mielikuvitusta kehiin!

Nyt on tärkeää kaikkien mainostaa Convoyn tapahtumaa, kaikki somekanavat täyteen Convoyn mainoksia, kuvia tapahtumasta on tehty ihailtavan paljon, laitattehan niitä ahkerasti jakoon!
Lopuksi kutsumme kaikki kansanedustajat paikalle lumipesuille; jos olet kansanedustaja ja haluat tehdä parannuksen voit tulla ”puhdistautumaan” ja osoittamaan aktiivista katumusta kansan kaltoinkohtelusta! Lumipesujen jälkeen voit videolle vannoa jatkossa toimivasi vain ja ainoastaan Suomen kansan hyväksi ja julkaiset videon kaikilla sosiaalisen median kanavillasi itse.
Convoy Suomi: Helsingissä Mannerheimintiellä 10.2.2024 järjestäjä Suomen kansa!

Kansanedustajien lumipesujen lisäksi Convoy kirjoittaa tavoitteistaan näin:

Kansalaisia kyykytetään kaikilla mahdollisilla keinoilla, nyt on aika sanoa että tämä ei käy! Kansalaiset, kerran vielä!

Meidän pitää kansana näyttää maamme päättäjille että tämä ei käy, yhdessä meissä on voimaa!

Monet luuli, että Marinin hallitus olisi pahinta mitä Suomen kansalle voisi koittaa. Olimme väärässä, populismilla ja kansalle valehtelemalla hallitukseen nousi oikeisto puolueet.

Hallituksen toimet osuvat duunareiden sekä eläkeläisten arkeen kaikista kipeimmin. Nyt näemme, että on aivan sama istuuko hallituksessa oikeisto vai vasemmisto, aina kuritettavina olemme me, suomalaiset itse!

Maamme maataloutta ollaan ajamassa alas, tämä jos mikä on huolestuttava asia. Maamme maataloustuottajat elävät ahdingossa ja tiloja kaatuu kiihtyvään tahtiin koko aika. Nyt on aika puuttua maataloutemme karmeaan tilaan.

Oikeisto puolueet olivat oppositiossa vaatimassa jopa hätäkokousta 3x halvempien sähkön hintojen takia ja mitä olemme nyt nähneet, sähkön hinta on kiivennyt jälleen ennätyslukemiin. Kuunnelkaa hallituksemme hiljaisuutta asian ympärillä.

Olemme kuulleet, että veronkorotuksia ja kurjuutta on ministeri Purran suulla luvattu lisää.

Euroopan unioni kurittaa suomalaisia kaikin tavoin taloudellisesti uusin säädöksin maitopurkeista talojen pakkoremontteihin. Missä on Suomen kansallinen päätösvalta?

Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto on tuhottu sotehimmelillä, johtajapaikkoja sekä päätöksentekoportaita on lisätty ja suorittavaa työtä tekeviä on poistunut alalta työn kuormittavuuden sekä muiden päättäjien aiheuttamien heikennysten takia. Hoitajapula on valtava jokaisella hyvinvointialueella. Lääkäreistä on pulaa heidän siirryttyä yksityiselle puolelle, jossa työolot on kohtuullisemmat eikä työyhteisöä johdeta pelolla.

Tästäkin kärsijöinä olemme me, suomalaiset, jotka maksamme hyvinvointipalveluista pääsemättä niiden piiriin. Aikoja vastaanotolle ei saa, oli kyse sitten terveysasemasta, hammashoidosta, mielenterveys-/päihdepalveluista tai sosiaalityöstä. Jonot paisuu, kansalaiset voi vuosi vuodelta aina vaan huonommin.

Karu todellisuus on se, että ihmisillä ei ole enää varaa elää arkea ja ihmiset on ajettu epätoivoiseen asemaan. Yksinkertaisesti arjesta on tullut liian kallista, tämä kehityksen suunta meidän on saatava muuttumaan!

Kysykää itseltänne missä menee se raja, että nyt riittää!

Kutsumme teidät Suomen kansalaiset 10.2.2024 Helsinkiin yhtenäisenä kansana näyttämään, että NYT RIITTÄÄ!

 

3 thoughts on “Convoy mielenosoitus kutsuu kansanedustajat lumipesuille ja aktiiviseen katumiseen

  • 4.2.2024 at 00:18
    Permalink

    ittehä ovat antaneet valtuudet kepulaisten hoitaa homman edellisessä hallituksessa.. ny kun paska housussa eikä enää lämmitä, niin aletaan nillittämään..

    Reply
  • 4.2.2024 at 00:34
    Permalink

    niin ja viljelen sekä kalastan enkä ole tukirahoja hakenut, enkä hae.. yhteiskunnan elättinä voi olla myös tekemättä mitään..

    Reply
  • 8.2.2024 at 09:55
    Permalink

    Meillä on epäisänmaallinen hallitus ja presidentti, todellinen kauhukabinetti. Hallitus yhdessä maaseutuvihamielisen presidentin kanssa on pannut meidät maatalousyrittäjät todella ahtaalle.

    Tulen paikalle traktorillani. On toiminnan aika.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.