Wille Rydman: Poliittisen painostuslakon vuoksi jouduin turvautumaan puolustusvoimien koneeseen

Wille Rydman kirjoittaa viestipalvelu X:ssä asiasta seuraavasti:

Olin 15 suomalaisyrityksen kanssa vienninedistämismatkalla Indonesiassa. Tänään piti palata takaisin, mutta poliittisen painostuslakon vuoksi Helsinkiin ei päässyt reittilennolla. No, lensin sitten Tukholmaan, josta Puolustusvoimat kävi ystävällisesti noukkimassa ministerin tiimeineen kotiin.

On se hyvä, että on tahoja, jotka eivät lakkoile. Kiitokset! Suomen armeijaan voi aina luottaa.

Ps. Emme ottaneet lennolle lonkeroita mukaan, eli tällä kertaa HS:n ”tutkivat journalistit” joutuvat keksimään skandaalitörkyuutisensa jostain muusta aiheesta.

Lähde: Wille Rydman X

2 thoughts on “Wille Rydman: Poliittisen painostuslakon vuoksi jouduin turvautumaan puolustusvoimien koneeseen

  • 1.2.2024 at 20:07
    Permalink

    Yhtä veikeää kuin juutuubin kissanpojat!

    Reply
  • 3.2.2024 at 00:06
    Permalink

    Tämä nyt mitään. Sanna Marin biletti aikoinaan niin rankasti, että ei ehtinyt pohjoismaiden pääministerien kokoukseen normaalilla lennolla. Joutui turvautumaan armeijan apuun. Siellä saattoi olla myös lonkerokorjaussarja mukana. Samalla unohtui Uniper huolet, koska Tappurainen hoiti ne vasemmalla kädellä, eikä takkiin tullut kuin 7 miljardia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.