Petteri Orpo: Euroopan on tehostettava yhteistyötään puolustusteollisuudessa

Euroopan unionin huippukokouksessa päätettiin pitkän ajan tuesta Ukrainalle ja EU-johtajat ilmaisivat myös yhteisen halun tehostaa euroopan asetuotantoa.

EU-johtavat toistivat tarpeen nopeuttaa ammusten tuotantoa ja välittämistä Ukrainalle. Pääministeri Orpon mukaan Euroopan on tehostettava yhteistyötään puolustusteollisuudessa.

”Euroopan täytyy varautua ja nostaa tuotantokapasiteettiaan merkittävästi sekä omaa valmiuttaan että Ukrainan tarpeita varten”, pääministeri Orpo sanoi.

EU-valtiojohtajat käsittelivät kokouksessaan myös ulkosuhteita, erityisesti Lähi-idän viimeaikaisia tapahtumia.

Lähde: Valtioneuvosto

One thought on “Petteri Orpo: Euroopan on tehostettava yhteistyötään puolustusteollisuudessa

  • 1.2.2024 at 20:03
    Permalink

    Niin. Kun kyläkauppiaan hyllyt ammottavat tyhjyyttään kuin Orpon pää. Silloin tosiaankin täytynee tilata lisää ”Illotiinia” ennen kuin oma emäntä ja kylän putois-suiset pojat ehtivät reklaamia väsäämään. ärkeintähän on tyydytää naisten tarpeet, jotka ovat niin itse sotaisiksi käyneet. Sillä enää EI armeijoiden voima käy naisten lanteista eikä kotoissta ”sotamaalauksista” vaan itse ”ihonhoidollisesti” savessa ryömimisestä! Jo armeijoimme uusi soapäällikkö haluaa ihan KAIKKI lutkat ja huoripukit iästään riippumatta osallistumaan ”uljaan uuden maailman” kyhäämiseen. (siis, kenelle?). Meillä EI ole enää johtajia vaan teuraskarjan onnellisia omistajia. Muta yhdenkään EI pitäisi olla niin TYHMÄ, että elää ”Talvisodan henkeä” kun kohta ent: presidentti EI elänyt yhtäkään hetkeä ”Helsingn henkeä”. NATO puuteripäät ovat yhtä Ruotsin siirtomaaisäntien Tukholman puuteripäiden kanssa, joille suomalaiset tyhmän joukeat takkutukat eivät merkitse yhtään MITÄÄN!!! WWII:n ja Talvisodan siviili kuin sodanjohtokin olivat suomi-sotilaalle kuin liki OMA äiti iloine ja murheineen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.