Ukrainan ”vaijettu” lapsikauppa on miljardi bisnes

Ukrainan lapsikauppa tulee esiin monella eri tavalla, lapsikaupassa liikkuu huomattavan isot rahat. Venäjän ja Ukrainan sota on vienyt lapsikauppaa vieläkin enemmän korruption rattaisiin.

Ukrainassa katoaa lapsia huomattavia määriä ja sodan aikana tarkkoja lukuja on mahdotonta löytää mistään. Lapsikauppaa käydään myös ”sijaissynnyttäjillä” mikä on se lapsikaupan ”virallinen” muoto.

Ukrainasta on tullut merkittävä maa sijaissynnyttäjien bisnesverkostoon ja sodan myötä korruptio on vienyt bisneksen maan alle. Ennen sotaa Ukrainassa sijaissynnyttäjien kautta myytiin noi 2000 lasta vuodessa, joka tarkoittaa 5,5 lasta päivää kohden.  Keskihinta lasta kohden oli 24 000 dollaria, tämä on  hinta mitä maksetaan sijaissynnyttäjälle, tähän päälle tulee vielä viranomaismaksut. Kokonaissumma riippuu siitä kuinka nopeasti haluat asiat sujuvan, korruptio näyttelee merkittävää roolia asioiden sujuvuudessa ja lapsen merkitsemistä asiakirjoihin haluamallaan tavalla.

Lapsia katoaa huomattava määrä Ukrainassa, Euroopan unioni ilmoittaa sivuillansa puhelupalvelusta missä voidaan ilmoittaa ja saada neuvoa Ukrainassa kadonneista lapsista. Missing Children -vihjepuhelin.

Missing Children Europe -järjestö Kirjoittaa sivuillansa seuraavasti:
miten kadonneesta ukrainalaisesta lapsesta voi tehdä ilmoituksen missä tahansa EU-maassa, ja auttaa levittämään tietoa kadonneista lapsista kansainvälisesti. Järjestö tarjoaa myös tietoa kadonneille lapsille ja heidän perheilleen suunnatusta tuesta.

Verkkouutiset kertoo uutisessaan 100 000 lapsen olevan ”laitoksissa” missä lapsi on erityisen haavoittuvassa asemassa ja suuren riskin alla joutua lapsikaupan uhriksi.

Kadonneiden lapsien lukumäärää on mahdotonta löytää mistään, Ukrainan korruption myötä lapsille luodaan täysin uudet henkilöllisyydet ja lapsi lakkaa olemasta vanhalla henkilötunnuksella. Voidaan kuitenkin helposti päätellä, että kadonneiden lapsien lukumäärä on järkyttävän suuri, puhutaan tuhansista, kymmenistä tuhansista…

Minne kadonneet lapset päätyvät, osa päätyy perheille mitkä ei syystä tai toisesta ole saaneet omia lapsiaan. Merkittävä osa kadonneista lapsista oletetaan päätyvän prostituution välineeksi. Kansalaisjärjestöt mitkä aiheen parissa työskentelevät eivät osaa antaa tarkkoja lukuja.

Sijaissynnyttäjien merkittävin asiakunta tulee Yhdysvalloista, kaikessa raadollisuudessaan prosessi menee niin, että Yhdysvaltalainen ”asiakas” ottaa netin kautta yhteyttä Ukrainalaiseen ”klinikkaan” mistä tekee tilauksen, sekä maksaa etumaksun ja prosessi on vireillä, ”klinikat” on Ukrainassa laillisia.

Klinikoiden vetäjien tiedetään käyttävän häikäilemättömästi korruptiota hyväkseen, mikä tekee toiminnan seuraamisesta haastavaa kansanlaisjärjestöille. Viranomaiset puuttuvat ongelmaan hyvin laiskasti ja tähän kansalaisjärjestöt arvelevat syyksi korruption.

Pelkästään Ukrainassa puhutaan tuhansien, kymmenien tuhansien, jopa satojen tuhansien lapsien kaupasta. Venäjän ja Ukrainan sota antaa toiminalle savuverhon jota häikäilemättömästi käytetään hyväksi. Länsi-mediat on käsittämättömän hiljaa asiasta, on käsittämätöntä että länsi-media on vaijennut tästä järkyttävästä lapsikaupasta, muutamaa lyhkäistä artikkelia lukuunottamatta.  Lapsikauppa tapahtuu lännen silmien alla ja rahoittaja toimii länsimaalainen ”sivistynyt” perhe tai bisnestä tekevä lapsikauppias. Tämä kaikki tapahtuu silmiemme alla!

One thought on “Ukrainan ”vaijettu” lapsikauppa on miljardi bisnes

  • 24.1.2024 at 20:34
    Permalink

    Ukraina on HELVETTI ihmisille. Niin helvetti ettei siitä voi edes päivänvalolla kertoa ja eikäpä edes uskalla kun kyse on kansainvälisestä MAFIASTA. Jota eivät pyöritä hollitupalaiset ja kunnon kristityt vaan mitä pahimmat ja rikkaimmat vallastaan juopuneet rappiolla olevat ihmissaastat!!! Ja ennen kuin tämän mädän maailman tarina päättyy. Kaikesta edellisestä tehdään uusi normaali ja ne, jotka asiasta edes silmiään pyörittelevät. Kokevat olevansa ITSE kain ”väärällä” puolella… ja RASKAASTI sittenkin!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.