Paavo Arhinmäki: Onko Jussi Halla-aho fasisti? Tässä on hyvä analyysi

Minua on monesti kutsuttu kommunistiksi (ei positiivisessa merkityksessä) ja joskus jopa epäisänmaalliseksi.

Ja nyt en puhu nettikeskusteluista vaan eduskunnan istunnoista.

Nettikeskusteluissa sitten on käytetty kaikkia mahdollisia henkilöön meneviä perättömiä nimittelyjä ja haukkumasanoja.

Koskaan en ole tehnyt asiasta minkäänlaista ilmoitusta tai kantelua, bännään vaan suorilta valehteluun tai henkilöön menevään haukkumiseen syyllistyneet.

Perussuomalaisten mielestä ihmisten pilkkaaminen ja valheiden levittäminen kuuluu sananvapauteen.

Olen tästä täysin erimieltä. Sananvapaus sisältää myös vastuun. Sananvapauden nimissä ei voi puhua mitä lystää.

Samaan aikaan kun perussuomalaiset perustelevat ihmisten haukkumista ja disinformaation levittämistä sananvapaudella, sulavat he kuin lumihiutaleet, jos perussuomalaisiin kohdistuu kritiikkiä.

Tästä esimerkkiä antaa Jussi Halla-aho, joka on tehnyt (ainakin) kahdesta ihmisestä rikosilmoituksen, koska he ovat analysoineet Halla-ahon ajattelun edustavan fasismia.

Onko Jussi Halla-aho fasisti? Tässä on hyvä analyysi, jonka Halla-ahon rikosilmoitusta tutkivien poliisien kannattaa lukea.

”Julkisten lähteiden perusteella on vaikea vetää muuta johtopäätöstä kuin että Jussi Halla-ahon ideologialla ja poliittisella toiminnalla on useita kiistattomia yhtäläisyyksiä fasistisen aatteen ja käytännön kanssa. Näiden johtopäätösten valossa tämän toimittajan henkilökohtainen tulkinta on: Kyllä, Jussi Halla-aho on fasisti.”

Lähde: Paavo Arhinmäki Facebook

3 thoughts on “Paavo Arhinmäki: Onko Jussi Halla-aho fasisti? Tässä on hyvä analyysi

  • 23.1.2024 at 12:13
    Permalink

    Graffitti-Paavo, vanha komukka, koittaa vaikuttaa sivistyneeltä. Ei onnistunut. Paremmin pysyy spray-maalipurkki komukan kädessä kuin kynä.

    Reply
  • 23.1.2024 at 14:43
    Permalink

    Tuo Arhinmäki-rassukka ei tiedä mitä on fasismi paitsi sellaisessa merkityksessä, että jos ei ole vasuri, sitten on fasisti ja/tai natsi.

    Reply
  • 23.1.2024 at 20:50
    Permalink

    Suomessa harjoitetu politiikka 1980-luvulla oli fasismia eli korporaatioiden valtaa, jossa työmarkkinajärjestöt ja muut etujärjestöt käytännössä sanelivat talouspolitiikan reunaehdot niin maan hallitukselle kuin eduskunnallekin ohi kansanvallan. Eli ”häntä heiluti koira”. FASISMI tuli kirosanaksi WWII:n jälkeen, koska Neuvostoliitto käytti ymmärrettävistä syistä Saksan kansallisSOSIALISMIN sijasta ”fasismi”, joka sai näin kiron kaiun. Eivätkä kommunistit ole tuon kovemmin halunneet mistään muusta puhuakkaan, sillä yksistään vasemmistolaisuuteen oleellisena osana kuuluva nimittely JA DEMONISOINTI ovat kuin ”perse ja paita”! Stalinistit sanoivat: ”Kun argumenrit loppuvat, silloin otetaan käyttöön instrumentit!!” Niin Benito Mussolini kuin Hitlerkin olivat tietyssä määrin sosiaalidemokraatteja, minkä jäsen Mussolini oli nousten hierargiassa, mutta EI johtoon, Mikä merkitsi tälle kunnianhimoiselle miehelle oman puolueen perustamista. Tosin Hitler keräsi valtaan nousun kuluessa huomattavasti enemmän uusi kannattajia kommunistien keskuudesta kuin sosiaalidemokraattien. EU on mitä alastomin Fasismin pesä, jossa KAI;KESTA määräävät teknoraatit ja ylikansalliset suuryritykset. Ja missä globalistien diktatuuria kansallismielisyydellä uhataan. Silloin tuo helmikanojen ”demokratian” puolustusliitto käy sellaisen EU-jäsenvaltion kimppuun kuin ”sika limppuun”!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.