Perussuomalaiset levitti punaisen maton itärajalle – Purran vuodatus vakuutti perushönöt

Kun seuraa Perussuomalaisten ”kannattajien” somekeskustelua ei voi välttyä ajatukselta, että tässä taitaa olla hyväuskoisimmat hönöt politiikan kentältä.

Itäraja suljettiin lähes kokonaan normaalilta kadun tallaajilta ja levitettiin punainen matto turvapaikanhakijoille. Sinänsä ”kiva” ajatus, että nyt pääsee turvapaikanhakijat ilman sen suurempia häiriöitä Suomen puolelle. Perussuomalaisten hyväntahdon ajatus turvapaikanhakijoiden nopeasta ja häiriöttömästä rajanylityksestä varmasti tuo hymyn vasemmiston kasvoille.

Tuskin vasemmistokaan olisi tähän pystynyt, tämmöinen neronleimaus missä tyhjennetään muut rajanylittäjät avaruusinsinöörien tieltä pois, on ennennäkemätön neronleimaus ja tähän ei pysty kuin perussuomalaisten oikeustohallitus.

Somessa tieto Riikka Purran vuodatuksesta blogissaan otettiin riemuiten vastaan, ps kannattajat huutivat kilpaa ”nyt meillä on jämäkkä perussuomalainen johtaja mikä kertoo, että jotain tarttis tehdä.” Blogissa vuodatettiin haavetta sulkea itäraja, tomerat sanat kertoivat haavesta toimia ja uskoa luotiin hönöihin, että kyllä me ehkä joskus jotain tehdään, mutta kun on nämä kansainväliset sopimukset ja kaikkee.

Haavetta pönkitettiin monin eri tavoin, blogi oli pitkä kuin nälkävuosi jossa kierrellen kerrottiin ettemme voi tehdä mitään koska sitä ja tätä. Tämä ei hönöjä lannistanut ja vuolasta kehujen tulvaa sateli Purralle blogitekstin alle. Nyt odotetaan ensimmäisiä kuvia itärajalta missä varusmiehet kantaa avaruusinsinöörien laukkuja, tämähän me nähtiin Perussuomalaisten edellisessä hallituksessa vuonna 2015.

Usko ei persukannattajilta lopu, somessa toistetaan ”miettikää mitä tämä olisi jos vasemmisto olisi hallituksessa”, kun koitat kysyä että mitä se olisi, tulee epämääräistä murinaa. On vaikea kuvitella mitä se olisi jos vasemmisto olisi hallituksessa, koska nyt ei ole käännytetty yhen yhtä insinööriä eikä muitakaan korkeamminkoulutettuja rajalta. Tosin suomalaisilla sinne ei ole mitään asiaa.

Aikaisemmin maahanmuutosta kovaa huudelleet persukansanedustajat on hävinneet kuin maan nielemänä, kovat puheet on kaikonneet ja someen ei uskalleta kirjoittaa, saati vastata kansan kysymyksiin.  Ei tule edes näppäriä ja kovia videoita, mielipiteet on vaihtuneet ja nyt talkoilla luodaan lunta punaiselta matolta ja varmistetaan avaruusinsinöörien esteetön kulku kohti hyvinvointivaltiota.

Ihan kuin olisin nähnyt tämän kuvion joskus aikaisemmin.

Juha Korhonen

Keskustelu aiheesta
https://www.bellatorfoorumi.fi/

5 thoughts on “Perussuomalaiset levitti punaisen maton itärajalle – Purran vuodatus vakuutti perushönöt

 • 27.11.2023 at 14:04
  Permalink

  Kunnon oikeisto Suomessa, kun imee matut maahan.

  Reply
 • 27.11.2023 at 16:38
  Permalink

  Venäjä työntää elättejä rajan yli ja suomalaiset suvakkivaikuttajat vesittävät kaikki yritykset estää turvapaikanhakijoiden maahantulon estämisen. Ei persut sille voi mitään, koska eivät ole yksin hallitus.

  Reply
 • 27.11.2023 at 17:14
  Permalink

  Persut pettää aina.. hölmölän valeoppositio, heh heh

  Reply
 • 27.11.2023 at 20:53
  Permalink

  Odotellaan kesää, jolloin 1300 km:n rajan ylistykseen riittää metrejä, jos raja-asemien kautta on vaikeuksia tulla. Pakolaisilla on riittävästi varoja maksaa opastuksesta venäläisille, jotka varmasti homman osaavat. Nyt lumi ja pakkasaikana salaa rajan ylitykseen todella tarvittaisiin taitavia tulijoita, joista voisi olle hyötyäkin. Kesällä kun vain osaa kävellä GPS-puhelin taskussa ja seurata ympäristöä voi siirtyä Suomeen.

  Ainoa toivo on, että venäläiset kyllästyvät joukkomarssiin ja estävät sen. Muutoin voi 2015 vaellus jääjä varjoon tulevan siirtymisen kautta. Pakolaisten on vaikeaa ja kallista ylittää meriä. Venäjälle toistaiseksi ei tarvitse ostaa kuin viisumi ja kulku on vapaata. Suomen rajalla vain henkilöasiakirjat on poltettava ja keksittävä uusi syntymäaika. Tietääkö kukaan vihjaisiko Orpo aikeuskansleria estämään aikeet palauttaa pakolaiset poistumaan Suomesta? Tämä tulee mieleen, kun muistaa kuinka 2015 sisäministeri Orpo innoissaan otti väkeä vastaan ja järjesti sotilaita avustamaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.