VIDEO: Petteri Orpo raivokkaan hyökkäyksen kohteena – Turvamies puuttui tilanteeseen

Pääministeri Petteri Orpo koki kansalaisen silmittömän raivon edustustehtävällään, huomion arvoista videossa on se, kuinka lähelle pääministeriä raivokas ”aktivisti” pääsi.

Aktivisti huutaa Orpolle Israelin ja Palestiinan sodasta ”miltä tuntuu olla kansanmurhaaja, tiedätkö että siellä on kuollut 4000 v*tun lasta, tajuutko” Tässä kohtaa turvamiehet puuttuu tilanteeseen ja uhkaava hyökkääjä työnnetään pois Orpon läheisyydestä ja ohjataan pois.

Keskustelu aiheesta
https://bellatorfoorumi.fi/index.php?topic=192.new#new

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.