Presidenttipari osallistuu Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan vallassaolon 50-vuotisjuhlallisuuksiin Tukholmassa

asavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu puolisonsa Jenni Haukion kanssa Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan vallassaolon 50-vuotisjuhlallisuuksiin 14.–15. syyskuuta 2023 Tukholmassa.

Ohjelma alkaa kuninkaallisen oopperan juhlaesityksellä Drottningholmin linnateatterissa torstai-iltana 14. syyskuuta. Perjantaina 15. syyskuuta presidenttipari osallistuu juhlajumalanpalvelukseen sekä seuraa kuninkaallista vahdinvaihtoseremoniaa. Vierailu päättyy kuningasparin isännöimään juhlaillalliseen Tukholman Kuninkaanlinnassa.

50-vuotisjuhlallisuuksiin osallistuvat presidenttiparin lisäksi muut Pohjoismaiden valtionpäämiehet puolisoineen.

Kuningas Kaarle Kustaan valtaannoususta tulee kuluneeksi 50 vuotta 15. syyskuuta. Tänä vuonna tuli lisäksi kuluneeksi 500 vuotta siitä, kun Kustaa Vaasa valittiin Ruotsin kuninkaaksi vuonna 1523. Lisätietoa juhlavuodesta ja sen ohjelmasta Ruotsin kuningashuoneen verkkosivuilta.

Lähde: Presidentin kanslia

One thought on “Presidenttipari osallistuu Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan vallassaolon 50-vuotisjuhlallisuuksiin Tukholmassa

  • 5.9.2023 at 20:40
    Permalink

    Kuvassa ei ole sattumaa, että pian väistyvän Suomen lipun kanssa on uuden tyrannin YK:n lippu, joka etenkin nk. ”Terveysjärjestönsä” WHO:n yli maailman valtoiden hallitusten valtaoikeuksien yksipuolinen haltuunotto on vain pienen ajan kysymys. Tällöin esim. Suomen yksittäistä kansalaista EI suojaa edes jo muutoinkin kotimaanpolitiikassa mahtiaan menettänyt PERUSTUSLAKI. Tällöin WHO voi julistaa koko maailman kattavan sulkutilan ja ”piikki-turnajaiset” vaikkapa kynsinauhan katkeamisesta. Ja ne ”lallit”, jotka eivät taivu tähän ilmeiseen mielettömyyteen saavat osakseen ERITTÄIN juutalaisen kohtelun (1933-1945) ja vielä pahempaakin, sillä YK on poistanut ihmisoikeuslausekkeensa kirjoista ja kansista. Jota stallaritkin jankuttaen lauloivat 1970-luvulla puhtaan kommunistisesti. NYT ”ihmisoikeuksiin” sitä vastoin kuuluu kaikkein keskeisimpinä osana aikuisten karvaisten ja visvaisten setien lasten nussiminen. Immeisen erityisarvo on pudotettu pois tavalla, joka vastaa kuulumista eläin- ja kasvikuntaan. Eli tämä tarkoittanee oikeutta samanlaiseen ”harvennushakkuuseen” kuin metsässäkin on tarpeen tehdä normiaikoina. WHO:N suuromistaja Bill Gates sen sijaan kannattaa surutta ns. ”osarointia”, joka on merkitykseltään reilunpuoleinen avohakkuu. Ja kun The Great Reset:kin saadaan varttihullujen kaupunkineen kyhättä poltetun maan taktiikkaa (Hawaiji) käyttäen niin lainatakseni WEF:n Bond pahista Klaus Schwab:ia. Ni9in silloin on TAATUSTI ”Wanhat hyvät ajat ohi”!!! Siis meiltä ”TORAKOILTA”!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.