Äärivasemmisto ja mediat huijasivat lapsiperheet vaatimaan ministereiden tappamista

Helsingissä järjestettiin mielenosoitus ”Me emme vaikene” työnimellä, mielenosoitus tuskin kerkesi alkamaan kun kävi selväksi mistä on kyse. Vasemmistolaiset ääriryhmät oli masinoineet (huijannut) ison määrän lapsiperheitä ja tavallisia kansalaisia vaatimaan poliittista väkivaltaa ja ministereiden tappamista. Mielenosoituksessa vaadittiin Pääministerin ja valtiovarainministerin pään irti leikkaamista, mielenosoitus naamioitiin rasisminvastaiseksi.

Väkivaltaiset ääriryhmät A-ryhmä ja Varisverkosto on pitkään toimineet suomessa ja lonkerot ulottuu syvälle yhteiskuntamme sisälle, esimerkiksi medioihin ja yliopistoihin. Molemmat ääriryhmät on saaneet toimia suomessa kaikessa rauhassa.   Esimerkiksi Varisverkostossa on aktiivinen toimija Johanna Vehkoo, Vehkoo on pitkän linjan toimittaja ja työskennellyt esimerkiksi Yleisradiossa pitkään. Yleisradio olikin yksi näkyvimpiä mielenosoituksen ”mainostajia”. Varisverkostossa toimii aktiivisesti journalisteja ja se näkyi mielenosoituksen edeltävinä päivinä suomen medioissa, mielenosoituksen ”mainostaminen” kävi kiihkeänä. Varisverkosto julkaisi mielenosoituksen aikana ylpeänä kuvan missä vaadittiin ministereiden pään irti leikkaamista, ”twiitti” keräsi ylistäviä kommentteja kuvan alle, missä ihannointiin vaatimusta ministereiden tappamisesta.

A-ryhmän asiaa on ajanut esimerkiksi Helsingin Yliopiston tutkija Oula Silvennoinen luennoimalla ja hän on muutenkin tuttu näky ääriryhmän mielenosoituksissa. A-ryhmän ja Varisverkoston toiminta ei ole muuttunut juuri millään tavalla vuosien varrella, toiminta on aina ollut sirppilippujen sävyttämää väkivaltaan kiihottamista.

Tässä vain muutama esimerkki siitä millaiset tahot ja ihmiset toimivat näissä väkivaltaryhmissä. Isoin huolenaihe on journalistien ja tutkijoiden toimiminen ääriryhmissä, tästä toivoisi laajaa ja vakavaa keskustelua.

Kaikista tärkein asia nostaa keskusteluun on, miksi näiden väkivaltaryhmien annetaan toimia suomessa? Poliisi antaa kerta toisensa jälkeen näiden ryhmien kulkea kadulla vaatien ihmisten tappamista ja heilutellen sirppi ja vasara lippujaan. Tähän perään mediat sitten normaalisoi vaatimukset ihmisten ja poliitikkojen tappamisesta. Onko yhteiskuntamme luisumassa kohti kommunismia median suojelussa? Toivottavasti ei, on hyvä että sosiaallisessa mediassa vihdoin keskustellaan aiheesta isoilla kirjaimilla. Sama ei saa enää toistua uudestaan, että lapsiperheet ja tavalliset ihmiset joutuvat median valehtelulla keskelle ääriryhmien ihmisten tappamista vaativaa mielenosoitusta.

Juha Korhonen

4 thoughts on “Äärivasemmisto ja mediat huijasivat lapsiperheet vaatimaan ministereiden tappamista

 • 5.9.2023 at 11:10
  Permalink

  Kyllä porukka on helposti aivopestävissä. Tietty nää kyseiset ovat sitä jo valmiiksi, mutta nyt on kyse syväaivopesusta. Toisaalta aivopesu kai onnaa helpommin tyhmempien kohdalla ja taas nää kyseiset kuuluvat hölmöimpien sakkiin.

  Reply
 • 5.9.2023 at 12:29
  Permalink

  arkadianmäellä ei ole yhtään ainoata henkilöä joka ei olisi puniikki, niin itseään kutsuvat oikeisto-keskustalaisetkin, eu.n kommunistien alaisia sätkynukkeja, kuten nyt kiljuvat puniikit stadin kaduilla.

  Reply
 • 5.9.2023 at 19:04
  Permalink

  Tuotahan voi pitää samankaltaisena vitsinä, josta Riikkaa ja joitakin muita on syytetty rasismista. Noista pitää olla huvittunut eikä joutua psyykkiseen häiriötilaan kuten Anna-Maja ja Antti.

  Reply
 • 5.9.2023 at 21:06
  Permalink

  George Soros rahoitaaa ”The Open Society” ”säätiönsä” kautta noitakin hulluja kommuniti nulikoita ja tietysti Suomen valtio eli veronmaksajat . Enka tasan ihmettele yhtään, jos vielä EU:kin lykkää rahaa moiseen. Ainakin vloi uskoa pahalla syyllä, että viime hallitus järjesti mainitulle terroristijärjestölle todellisen rahakylvyn. Tunnettua on, että juustilainen suuryhtiöt antavat avokätistä rahoitusta kuten kommunistiseen perinteisiin kuuluukin. Samalla tällä edistetään valkoisten kansanmurhaa ja tervettä valkoista kansalklismielisyyttä sekä terveitä kristillisiä elämänarvoja. Samalla kommarit ”tovereittensa” kanssa pyrkivät samaan lopputullokseen kuten on käynyt Etelä-Afrikassa! Tämä sairas eldo RAATO kilpailee jo islamin tarkoitushakuisen julman sadisten verilöylyopin kanssa! Mutta kuten aitoon kotikutoiseen idiotismiin kuullu. On tärkeintä putristella pallejaan erään uudenmaan kokoisen pikkuvaltion puolesta, jolla EI voi olla minkäänlaista maailmanlaajuista vaikutusvaltaa. No, entäs sitten Vatikaani?
  Mitä tulee lapsiperheisiin. Niin heillä EI ole huolen häivää, sillä jos Sale suo. Kuudentena joulukuuta ”Hei Me leikitään itsenäisyyttä” -juhlilta liikenee kyllä tilaa. Mutta, mutta, jos ”Ylpeät pojat” olisivat joukkonsa ottaneet… Silloin olisi ollut ”valtionuskonto” merrassa!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.