Mies syyllistyi kahteen törkeään rattijuopumukseen parin tunnin sisällä – Törmäsi poliisi aseman pihalla tolppaan

Hälytyskeskukseen tuli tieto, että Jäämerentiellä Liedakkalan kohdilla mies ajaa autolla humalassa. Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti miehen auton Ruottalantien risteyksessä ja pysäytti auton.

Kuljettajan ollut rovaniemeläinen 41-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,66 mg/l ja hänet käytettiin tämän jälkeen Kemin poliisiasemalla tarkkuusalkometrikokeessa, jonka tulos oli 0,7 mg/l. Mies kuulusteltiin asiaan ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen autoa ei pystynyt lukitsemaan ja auto tuotiin poliisiaseman lähiparkkiin.

Mies päästettiin toimenpiteiden jälkeen pois poliisiasemalta, jolloin hän meni autolleen ja lähti ajamaan autollaan uudelleen törmäten poliisilaitoksen pihalla olleeseen lämmitystolppaan. Paikalle mennyt poliisi esti ajoneuvon matkan jatkumisen. Mies otettiin kiinni ja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli nyt 0,67 mg/l. Mies toimitettiin tämän jälkeen Kemin poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi.fi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.