Kansanedustaja Teemu Keskisarja: Yleisradion rahoitus avattava myös suurelle yleisölle

Perussuomalaisten kansanedustaja Teemu Keskisarja kertoo haastattelussa hallitusohjelman kirjauksesta missä käsitellään Yleisradion rahoitusta, asian käsittelyyn perustetaan parlamentaarinen ryhmä.

Parlamenttaarisessa ryhmässä on tarkoitus käsitellä Yleisradion ”salattua” kulurakennetta jota pidetään salassa osakeyhtiölain turvin. Haastattelussa Keskisarja ottaa tiukasti kantaa myös rasismi keskusteluun ja ylipäätänsä käsitteeseen mikä on rasismia.

Haastattelu:

 

5 thoughts on “Kansanedustaja Teemu Keskisarja: Yleisradion rahoitus avattava myös suurelle yleisölle

 • 3.9.2023 at 11:19
  Permalink

  Ensinnäkin miten voi olla että pakkoveroilla sätkivä yle voi olla täysin poliittinen toimija?
  YLE on häpeäpilkku Suomelle, joku neuvostoajan jäännös mitä perustellaan ”hyvillä aikeilla”

  Reply
 • 3.9.2023 at 11:42
  Permalink

  pakko maksaa ja ei silti saada selvyyttä migin pakolla otetut rahat menevät? menee kaiken oikeustajun yli!

  Reply
 • 3.9.2023 at 11:45
  Permalink

  YLE:n haltunotto poliittiseksi kanavaksi oli tarkkan harkittua demokratian alasajoa. 2005 kansa veroina maksoi tutkimuksen : ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma.” Tutkimuksessa suoraan lukee: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  Media siis ottiin tarkoitrushakuisesti pois pelistä demokratian tuhoamiseksi !

  Mm. seuraavia julksia lakeja on YLE kansalaisille jättänyt kertomatta: Rikoslain muutos 1.1. 2006 ; kansalaisten rinnakkaisen; perustuslakiin kuuluneen rinnakkaisen syyteoikeuden poistamisesta ”rikoslakimuutoksella:”

  He 55/2007 rikoslakimuutos ja sopimus Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa .

  Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  2017 Maanmittauslaitokselle tehty sähköinen panttikirjajärjestelmä; jossa 2,5 miljoonaa panttikijaa muutettiin sähköiseen muotoon.

  Vallan anatminen WHO:lle 2011 perustuslakimuutoksella: Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 /2010 … Poikkeusoloja kosekevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seurauksena.

  YEL-lakimuutos syksy 2022 He 99-104/2022 vp … YEL-lakia muutetaan niin, että nykyiset yrittjät suoraan maksavat eläkkeelläolevien yrittäjien eläkkeet. ( miljardirahastot siis katosivat ).

  Samassa lakipaketissa : Huolotvarmuuskeskukselle pitää tehdä uusi tehtävä: ”Suomeen on luotava hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella”.

  Onko julkisen lainsäädäntötyön salaaminen demokraattinen teko verovaroin kustannetulta ”medialta”; vai poliittista manipulaatiota ?

  Rikosilsmoitus jätetty 25.5. 2021 Kansalaistorilla !

  Reply
 • 3.9.2023 at 12:32
  Permalink

  Tohonkin tarvitaan työryhmä.

  Reply
 • 3.9.2023 at 20:09
  Permalink

  YLE on tyypillinen globalistisen ”lännen” (kommunisteja) julkisrahoitteinen yleisradoyhtiö, joka ensin kalibroi itsensä EU aikaan kun Suomi liittyi kyseiseen ”rauhanjärjestöön”. YLE on ollut WWII:n jälkeen vahvasti kallellaan vasemmistopuolueisiin etenkin SDP, mutta toki tilaa löytyi änkyrä kommunisteillekin. Nyt kommunismin vaihduttua WOKE:n ja ISOJEN KIRJAINTEN sekamelskaan muassaan kesytettyä ”kommunismia” hivelivien globalisti teknokraatti-kapitalistien (WEF, YK, Bilderberg, EU ja NATO (Bilderberg) sokeaan kannatamiseen. Eli YLE on valtamedia ja asemoituu poliittiseen eliittiin käymällä avointa sotaa kansallismielisyyttä, isänmaallisuutta, kansallisvaltiota ja homogeenistä kansakuntaa vastaan melskaamalla lakkaamatta ”monikultuurisuudesta” ja RASSISMISTA. Kaatamalla ”Valkoisen miehen ylivaltaa” kuin kuumaa öljyä suomalaisten jo valmiiksi punaisiin niskoihin. Kysymyksessä on alaston ja selkeä KANSANVAIHTO, jolla kokonaisen Euroopan valkoinen väestörakenne ”rakennetaan” ”helvataan” vaihtamalla se muslini ja afrikkalaisiin kädellisiin. Samoin ollaan ”samalla astialla” Ameriikan Yntysvaltain höperö-valtiossa, jossa avoimesti styylataan setä kehnon (saatana) kanssa aina esitellen lapsiperheille ”leikkimielistä” demonien manaamista. Kuulostaa, että on helpompi sanoa edellisen kirjoittajaa päästään vialla olevaksi, mutta ikäväkseni on kerrottava asian olevan niin ameriikan impeuriumin etupihalla ”kirkkaalla päivänvalolla”. Ja kun Rooman Paavikin on päin perkelettä niin kummakos tuo on. Amerikassa lasten vanhemmat ovat kusessa, sillä valtio omistaa lapset kommunismin epäpyhien lakien mukaisesti kuten stalinistit lauloivat 1960-luvulla ”Repo radiossa” ääntään säästämättä: ”Lapsesi EI ole SINUN!!!” Edellinen on ”The New World Order” eli lyhyestti NWO!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.