Ryöstö Keravan asema-aukiolla – asianomistajaa etsitään

Viiden henkilön epäillään ryöstäneen tiistaina 1.8. aamuyöstä väkivaltaa käyttämällä Gucci -merkkisen lippalakin toistaiseksi tuntemattomaksi jääneeltä mieheltä Keravan asema-aukiolla.

Silminnäkijöiden mukaan neljän miehen ja yhden naisen nähtiin piirittäneen ja retuuttaneen juna-aseman laiturilla miestä, joka pääsi lopulta pakenemaan juosten tilanteesta pois. Joukko oli sen jälkeen poistunut Keravan keskustan suuntaan, josta Itä-Uudenmaan poliisin partio tavoitti heidät hieman myöhemmin. Ryöstetty lippalakki saatiin epäillyiltä tekijöiltä poliisin haltuun.

Ryöstetty henkilö ei ole ollut tapauksesta yhteydessä hätäkeskukseen eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää kyseistä ryöstön uhriksi joutunutta asianomistajaa ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamaan puhelinnumeroon 02954 13636 tapahtuman selvittämiseksi.

Lähde: Itä-uudenmaan poliisi

2 thoughts on “Ryöstö Keravan asema-aukiolla – asianomistajaa etsitään

  • 3.8.2023 at 20:42
    Permalink

    Eräässä muutama vuosi sitten tapahtuneessa vastaavassa ”sattumuksessa” annettiin vanhakantaisesti ilmaistina: Uhrin eli ryöstäytymisen kohteen perin tarkat tuntomerkit yksityisyydensuojaa hipoen, mutta kyseiseen tekoseen ”turvqautuneiden” vastaavien ei mainittu sanallakaan. Eli parsasta spedeä mitä voi olla! Vain Jumalillen Armo säästi hänet näkemästä tätä päivää. ”VOEHAN RÄHMÄ!!!”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.