Autonkuljettaja törmäsi villisikaan

Perjantaiaamuna 16.6. poliisi sai eläinonnettomuustehtävän Raaseporiin. Autonkuljettaja oli törmännyt tiellä 52 villisikaan sillä seurauksella, että auto oli mennyt lähestulkoon lunastuskuntoon. Kuljettajalle ei aiheutunut vammoja.

Villisika oli itse poistunut kolaripaikalta. Paikalle pyydettiin kokenut SRVA-yhdyshenkilö eli henkilö, joka vastaa suurriistavirka-avusta. Lopulta kauempaa maastosta löytyi menehtynyt villisika, jonka painoksi punnittiin 139 kilogrammaa.

Poliisi muistuttaa, että loukkaantuneiden villieläinten kanssa on syytä olla varovainen, sillä ne voivat käyttäytyä arvaamattomasti.

Lähde: Poliisi.fi

One thought on “Autonkuljettaja törmäsi villisikaan

  • 21.6.2023 at 20:52
    Permalink

    Villisika on niin vaarallinen eläin, että esim. Ruotsissa poliisi kehottaa villisikaan törmännyttä autoilijaa ”pysyttelemään sisätiloissa” eli autossa. Niin kauan aikaa kun poliisi on saapunut onnettomuuspaikalle. Villisika käy armotta päälle, jos vain omilla jaloilla pysyy tärskyn jäljiltä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.