Yleisradion rahoilla tehtailtu vuosia perättömiä rikosilmoituksia lukuisista ihmisistä

Verovaroin rahoitettava Yleisradio Oy on rahoittanut perättömien rikosilmoituksien tehtailua vuosia, kyse on suunnitelmallisesta ihmisten kiusaamisesta.

Poliisi yhdessä syyttäjän kanssa on tehneet tutkinnan rajoittamisen tai syyttämättämispäätöksen useisiin eri rikosilmoitus kokonaisuuksiin, rikosilmoitukset on kohdistuneet lukemattomiin ihmisiin ja rikosilmoitukset on olleet huomattavan laajoja kokonaisuuksia. Yleisradio on rahoittanut rikosilmoituksen tekoon käytettävän juristin/juristien palkkiot jotka on kohonneet vähintääkin kymmeniin tuhansiin tai jopa satoihintuhansiin euroihin. Rikosilmoituksen tekeminen ei Suomessa maksa mitään, mutta Yleisradio on käyttänyt juristia/juristeja rikosilmoituksen tekemiseen ja ilmoituksiin on käytetty huomattavat resurssit joka selviää rikosilmoituksien laajuudesta.

Rikosilmoituksen ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki kohdistuneet henkilöihin jotka tekevät tiedonvälitystä ainakin jollain tasolla. Laajimmat kokonaisuudet rikosilmoituksissa kohdistuu henkilöihin jotka tekevät aktiivisesti tiedonvälitystä.

Rikosilmoituksen tehtailun laajuudesta kertoo asiakirjat missä on yhteen rikosilmoitukseen laadittu 42 eri rikokseksi väitettyä kohtaa. Voidaan puhua poikkeuksellisen laajasta rikosilmoituksesta ja tästä voidaan päätellä, että rikosilmoitukseen on juristin/juristien aikaa käytetty jo varovasti arvoiden kymmeniä tai satoja tunteja.

Yleisradio kieltäytyy kertomasta paljonko juristin/juristien kulut ovat olleet, Yleisradion rahoitusta ei kerrota julkisesti yksityiskohtaisesti, eikä kuluja erotella. Yleisradio ei myöskään suostu kertomaan kuka on siunannut rahoituksen Yleisradiossa rikosilmoituksien tehtailuun.

Perättömien rikosilmoituksien kohteeksi joutuneille on tullut valtavia ongelmia rikosilmoituksien tehtailusta, perättömistä rikosilmoituksista on tehty julkisia somepäivityksiä ja jopa uutisia. On haluttu mustamaalata perättömien rikosilmoituksien uhreja ja luoda heistä kuva jo tuomittuina henkilöinä.

Rikosilmoituksien tehtailu on ollut laajaa ja suunnitelmallista toimintaa Yleisradiossa, toiminta on jatkunut vuosia.

Poliisi ja syyttäjät ovat tehneet rikosilmoituksien tehtailusta lopun ja lopettaneet kaikki tutkinnat mitkä liittyvät tähän kokonaisuuteen.  Päätökset kertovat yksiselitteisesti, että rikosilmoitukset ovat olleet perättömiä.

6 thoughts on “Yleisradion rahoilla tehtailtu vuosia perättömiä rikosilmoituksia lukuisista ihmisistä

 • 23.5.2023 at 13:27
  Permalink

  Aika petollisia kansaa kohtaan nämä kansan rahoilla elävät.

  Reply
 • 23.5.2023 at 13:44
  Permalink

  Ylen syöttöporsaat on saatava kuriin NYT!!!

  Reply
 • 23.5.2023 at 20:51
  Permalink

  Olisiko tuolle uutiselle jotain linkkiä tai tarkempaa tietoa? Noin törkeältä kuulostavalle asialle olisi hyvä olla mahdollisimman paljon tieoa.

  Reply
 • 23.5.2023 at 21:20
  Permalink

  YLE johtaa suomen sisä- ja ulkopolitiikkaa niin miksei sitten myös TOTALITÄRISTISTÄ hallintoakin, jossa se mkäy käyttäen PAKKOVEROTTEISTA syöttiläsrahaa kunniallisten RIIPPUMATTOMIEN toimijoiden kimppuun kaikessa LÄPIMÄDÄSSÄ ylemmyydessään. Ja vain ITSELTÄÄN saamien kehujensa ansiosta muka laatumediana, joka vain vAlehtelee kuin vain suu liikkuu. YLE on ynhtä mätä kuin oli Rooman valtakunta ennen kuin se luhistui omaan tautiinsa.

  Reply
 • 24.5.2023 at 00:34
  Permalink

  >Verovaroin rahoitettava Yleisradio Oy on rahoittanut perättömien rikosilmoituksien tehtailua vuosia

  Lisätietoja?

  Reply
 • 26.5.2023 at 13:36
  Permalink

  Pitäiskö teidän kaikkien nyt oikeasti muuttaa tuonne Amerikan Yhdysvaltoihin.Kun teidän juttuja lukee niin ei enää tiedä pitääkö itkeä vai nauraa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.