Kansalta täysi tyrmäys Oikeusministeriön lausunnoissa Natoon liittymisestä

Luonnos hallituksen esitykseksi eduskunnalle Pohjois-Atlantin sopimuksen sekä Pohjois-Atlantin liiton, kansallisten edustajien ja kansainvälisen henkilöstön asemasta tehdyn sopimuksen hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi.

Lausuntoja annettiin 1591 kappaletta ja lausunnoista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki lausunnot oli erittäin kriittisiä Natoon liittymiselle.

Ulkoministeriö kirjoittaa seuraavasti lausuntopyynnössään:

Ulkoministeriö pyytää lausuntoa luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle Pohjois-Atlantin sopimuksen sekä Pohjois-Atlantin liiton, kansallisten edustajien ja kansainvälisen henkilöstön asemasta tehdyn sopimuksen hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi.

Video missä on poimittu muutamia kansalaisten antamia lausuntoja.

 

Lausuntokierroksen perusteella Suomalaisilla on hyvinkin kriittinen suhtautuminen Natoon littymisestä.

Oikeusministeriön pyytämät lausunnot voit lukea täältä

Lähde: Oikeusministeriö

10 thoughts on “Kansalta täysi tyrmäys Oikeusministeriön lausunnoissa Natoon liittymisestä

  • 24.11.2022 at 20:51
    Permalink

    suomen valtiovalta ajaa koko suomen kansan yli ja tahtoo olla sionistien orjana, sinne joutuu sitten taas kerran suomen miehet ja naiset sotimaan..sionisteille, on tämä merkillistä kansanvaltaa, ei mitään demokratian kanssa tekemistä, menköön hallitus ja sen perheet taistelemaan ja tykin ruuaksi, miksi kansa joka ei halua olla tykin ruokana aina potkitaan päähän..ei paskan nato ole mikään puolustusliitto, se on nähty jo moneen ketaan..

    Reply
  • 24.11.2022 at 22:45
    Permalink

    Ei ole kysymys oikeusministeriöstä vaan ulkoministeriön lausunto pyyntö, joka päättyi 23.11.2022. Luultavasti 99% kansalaisista on Natoa vastaan. Järjestöistä kuten EK ja EVA lujasti liittymässä.

    Reply
  • 25.11.2022 at 05:16
    Permalink

    Tuollaiseen menee kirjoittamaan mielipidettään luonnollisestikin tyytymätön. Ei tyytyväinen koe sellaista tarvetta. Siksipä tuo ei kerro mitään muuta kuin sen, että jotkut ovat tyytymättömiä.

    Reply
  • 25.11.2022 at 09:51
    Permalink

    Tässä on ne kommentit, jotka läpäisivät sensuuri, sillä esimerkiksi omani lähetin asiaa ”hoitavan” s’hköpostiin; eikä ainakaan vielä ole laitettu tähän jonoon. Kyseisessä vastineessa pyysin ennen ”jäsenyyttä” tutkimaan 2015 allekirjoitetun ( yksi kenraali) isäntämaasopimuksen ( kerrottu kirjassa Näin Suomea viedään).

    Yhden kenraalin allekirjoittama sopimus Natolle tulla ja mennä miten tahtoo Suomessa on maanpetos; joka tulee tarkoin tutkia ennen, kuin jäsenyydestä edes neuvotellaan.

    Tämä hallituksen kiirehtiminen on maanpetoksen PEITTELYÄ; eli siis rikollinen teko sekin !

    Pariin rauhansopimus yksiselitteisesti kieltää Suomen tällaiset toimet; ja mukaan tulee liittää useamman kääntäjän varmasti oikea versio Pariisin rauhansopimuksesta; ei kiistanalaista versiota !

    Esimerkiksi YK:n ihmisoikeuselimille hallitus on monesti lähettänyt eri version, kuin mitä kansalle on suomeksi näytetty. ( tästä useita kanteluita laillisuusvalvojien tutkinnssa ollut ).

    Tämän kaltainen ”tiedonanto” siis ainakin sensuroitiin ”lausunnoista” pois !

    Reply
  • 25.11.2022 at 16:43
    Permalink

    Koska NATO ei ole puolustusliitto on se hyökännyt sotilasliittona varmasti useaan maahan. Ikävä kyllä en nyt muista niistä ainuttakaan, joten voisitko ystävällisesti virkistää muistiani?

    Reply
  • 26.11.2022 at 09:28
    Permalink

    Nyt ministeriö ilmoittaa, että näitä lausuntoja EI tulla näyttämään jäsenyydestä äänestäville ”kansanedustajille”. Eli koska tuli vääränlaisia lausumia; demokratia TAAS ohitetaan Suomessa.

    Suomi on lähempänä diktatuuria; kuin demokratiaa.

    Suomea hallitaan täysin ulkoa: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä.

    Ilman kansanäänestystä kansa laitetaan maksamaan Nato-miljardikustannukset ja nuoret rajalle tykinruuaksi .

    Voismmeko me kansalaiset käyttää päinvastoin hallitusta ja eduskuntaa ihmiskilpenä ? Varmasti olisi toisenlaisia päätöksiä Arkadianmäellä .

    Kun armeijaa käymättömät Johtaa Suomea; sen kyllä näkee !

    Reply
  • 26.11.2022 at 11:51
    Permalink

    Suomella on vankka historiallinen geopoliittinen lokaatio Euroopan kartalla.Suomen nopea natoliitos merkitsee dislokaatiota historiallisesta näkökulmasta.Kiitos Turkki ja Unkari.

    Reply
  • 27.11.2022 at 06:47
    Permalink

    Tätä pitää jakaa eduskkuntaan, jospa saisi huomiota – Toivottavasti Turkki ja Unkari (Unkari antoi jo periksi)pitää meidät ulkona natosta…

    Reply
  • 27.11.2022 at 09:04
    Permalink

    Tämä on suoraa valetta tämä artikkelin muotoilu. Vaille 1591 ihmistä ilmaisi et tää on huono juttu. Kuinka monta ihmistä suomessa on? Sanoisin että muutama enemmän. Eihän tällä ole tässä vaiheessa mitään merkitystä enää, silloin aikaisemmin mielipidekyselyillä oli. Mäkin ja muutama miljoona suomalaista olisi voinut ilmaista positiivisen kantansa tähän luonnokseen mutta ei se olisi muuttanut mitään. Ihan samat alle 1591 huutelijaa oli silloin ennen kuin kansan äänestämä eduskunta päätöksen teki. Mielipidemittaukset tukivat eduskunnan ja kansan äänestämän presidentin päätöstä. Eli kansan ääni oli vahvana mukana.

    Reply
  • 19.12.2022 at 16:50
    Permalink

    Tulee nyt mieleen Jugoslavian jälkisodat ja Afganistan ja kenenkäs nimissä hyökättiin Libyaan? Tanskakin oli siellä pommittamassa. Aina eivät kaikki maat ole lähteneet mukaan, vaan on sodittu USA-vetoisesti. Käytännössä sama asia. Maliin hyökkäsi ensimmäisenä entiseen siirtomaahansa Ranska. Sitten homma on ollut väliin EU:n ja väliin Afrikan Unionin nimissä. Suomi sielläkin pienesti mukana, kuten Naton joukoissa Afganistanissa hävityssä sodassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.