Ylen agendajournalismi jo pahempaa kuin Reporadion aikaan

Laitavasemmiston pahin hilluntavaihe tunnetaan niin sanottuna taistolaisuutena. Silloin tarkoitus pyhitti keinot myös median puolella. Ei kuitenkaan läheskään yhtä pahasti kuin tänä päivänä, sillä edes taistolaisuuden synkimpinä aikoina media ei ollut yhtä tarkoitushakuinen. Tässä ajankohtainen esimerkki:

Helsingin Hietaniemessä isot nuorisojoukot tappelivat keskenään. Sen selvittämiseen eivät riittäneet poliisin normaalit konstit. Apuun jouduttiin hälyttämään peräti 30 poliisipartiota. Tehtävää suorittaessaan useat poliisit loukkaantuivat ja useita poliisiautoja vahingoitettiin. Mihinkään toiseen äkilliseen hälytykseen ei tällä vuosituhannella ole tarvinnut lähettää yhtä runsaasti poliiseja.

Silti tapahtuma ei yltänyt uutisena Ylen television pääuutisiin kello 20.30. Ei siitäkään huolimatta, että juhannus on muutoin tapahtumaköyhää. Uutiset oli täytetty vähemmän uutisluonteisilla tarinoilla. Kerrottiin esim. 10 minuutin ajan barcelonalaisen dj:n kuulumisia.

Mistä tämä kertoo? Siitä, että yleläinen punavihreä agendajournalismi on viritetty äärimmilleen. Ei ole soveliasta kertoa väkivaltaisesta kahakasta, jonka yhtenä osapuolena olivat maahanmuuttajataustaiset nuoret. On soveliasta kertoa, että maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat myönteisiä asioita.

Agendajournalismin tarkoitushakuisuus näkyy jopa “Journalistin ohjeiden” johdannossa. Aiemmin siellä luki: “Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta.”

Nyt siinä lukee: “Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä.”

Nyt on siis vain oikeus vastaanottaa toimittajien mieleisekseen suodattamia tietoja ja mielipiteitä, ei oikeita ja olennaisia tietoja. Elämme agendajournalismin aikaa.

Ylen omat journalistiset periaatteet ovat vuodelta 2020. Siellä vakuutetaan, että ”kerromme kokonaisuuden kannalta olennaiset asiat.” Arjen totuus on kuitenkin täysin toinen.

Onneksi on some. Sieltä löytyy tietoa asioista, jotka perinteinen media pimittää tai vääristelee. Niin tälläkin kertaa.

23 thoughts on “Ylen agendajournalismi jo pahempaa kuin Reporadion aikaan

 • 21.6.2020 at 10:54
  Permalink

  Aivan noin.
  Jopa ulkomaan mediat kertoo tarkemmin mitä suomessa tapahttuu kun tämän maan valtamediat.

  Reply
 • 21.6.2020 at 11:27
  Permalink

  Heh.. epäilen suuresti kulttuurimarxistien (ja heidän tykkääjien) älykkyysosamäärää.. ei ylittäne kengännumeroa. Miehet kilpailee naisten urheilusarjoissa, koska LGBDQ.. Maahan otetaan elintapamaleksijoita 50 000++ jota työtä tekevät elättää, koska avoin yhteiskunta.. Kansallisomaisuus lahjoitetaan muille maille, koska EU.. Poliisi ja järjestyksenpito lakkautetaan, koska BLM.. Kymmeniä miljardeja hukataan hyökkäyshävittäjiin, koska NATO. Heh.. listaa voi jatkaa loputtomiin.. sairas maa ja sairaammaksi muuttuu.

  Reply
  • 22.6.2020 at 09:15
   Permalink

   Sananvapaus Suomessa on mennyttä, yksikään puolue ei sitä kannata. Tosin sanan vapautta näennäisesti puolustaneen puolueen puheenjohtaja ei käytä sanaa sensurointi vaan peittelevästi sanaa laaduntarkkailu.Kysymyksessä on puolueen naisväen kiihottuminen totuudesta, jota yle vääristelee agendansa mukaan. Totuushan on siinä, ettei uutuuskirjassa naisia syytetä vaan erään ryhmän kehittämää femininismi ideaa. Idea kuvittelee kohottavansa naisen asemaa, mutta todellisuudessa pilaa naisen miehen elämää rikkaamman elämän ymmärtämättä biologiaa. Näiden femakoiden mielestä naisen monipuolisen elämän laatu on latistettava samalle tasolle, missä töissä raatava mies elää.

   Reply
 • 21.6.2020 at 11:50
  Permalink

  mietikää mitä paskaa nämä antifan
  suomen Kansan Uutiset journalisti kätyrit jauhavat
  Seattlessa protestit poliisiväkivaltaa vastaan vaihtuivat puistofestivaaliksi
  runoiltoineen ja ja vegaanipitsoineen
  NIINKÖ
  Shooting inside Seattle’s ’CHOP’ zone proves it’s ’chaos’: Police union chief

  Reply
 • 21.6.2020 at 12:12
  Permalink

  Seattlen ”poliisivapaalla” alueella ammuttiin 19-vuotias mies
  Savon Sanomat
  Ulkomaat

  Seattlessa protestit poliisiväkivaltaa vastaan vaihtuivat puistofestivaaliksi runoiltoineen ja ja vegaanipitsoineen
  Kansan Uutiset
  Yhdysvallat

  2 tuntia >
  Yksi kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti Seattlen vallatulla alueella tapahtuneessa ampumisessa, poliiseja ei päästetty paikalle
  HS.fi
  Ulkomaat

  mietikää näiden vasemmiston kannataja median juttua Kansan Uutiset

  verratuna noihin kahteen lööpiin
  eli jopa braavdaan ja kieroihin savolaisiin
  vihreisiin journalisteihin

  se on amppareissakin niiden välissä

  näiden suomen hallituksesakin olevien suuhun ei mahdu totuus vain vale

  Kansan Uutiset (lyhenne KU[2])
  on vasemmistoliiton kerran viikossa ilmestyvä äänenkannattaja.
  Lehti julistautui puolueen äänenkannattajaksi elokuussa 2000 toimittuaan 1990-luvun ”sitoutumattomana vasemmistolehtenä”. Vuoteen 1990 asti KU oli Vasemmistoliiton edeltäjien, Suomen kansan demokraattisen liiton
  ja Suomen kommunistisen puolueen, yhteinen äänenkannattaja.[3]

  sen kyllä huomaa

  Seattlessa protestit poliisiväkivaltaa vastaan vaihtuivat
  puistofestivaaliksi runoiltoineen ja ja vegaanipitsoineen
  Kansan Uutiset
  Yhdysvallat

  Reply
 • 21.6.2020 at 12:17
  Permalink

  runoilta on kansanuutisten journalisteille
  antifan rynnäkkö kiiväärin laulua ja 19v kuolema

  se taitaa olla kansan uutisten journalistit jotka runoilevat ja syövät vegaanipizaa

  he ovat vain siirtäneet oman toimintansa Seatleen mielikuvituksesaan

  Reply
 • 21.6.2020 at 12:29
  Permalink

  tili vaan mieleen mietikää jos suomessa olisi oikeasti ennemistö vasemmistolainen hallitus
  ja pääministeri
  huh huh

  antifan poliisi surmaaja muuttuisi lenossa syytömäksi vagaaniksi

  islam terrorismia ei olisi olemassakaan
  vain runollinen hetki oikeutettua väkivaltaa

  britanian mamujen puukotus sessiot olisivat
  puistofestivaaleja vailla vertaa ymm

  Reply
 • 21.6.2020 at 12:44
  Permalink

  tästä akendasta nämä ovat huvitavia juttuja

  Trump teki paluun kampanjointiin odotettua pienemmän yleisön kera

  – kertoi haluavansa vähentää koronatestausta, sillä se nostaa tartuntatilastoja

  JA MITÄÄN MUUTA HÄN EI SITTEN SANONUTKAAN

  ilmeiseti 2 h aikana

  Satakunnan Kansan mielestä

  2 h putkeen
  haluan vähentää koronatestausta, sillä se nostaa tartuntatilastoja
  haluan vähentää koronatestausta, sillä se nostaa tartuntatilastoja
  haluan vähentää koronatestausta, sillä se nostaa tartuntatilastoja,,,,,,

  Mietikää oikeasti järjellä näiden vihervasuri vajakien journalismia

  JOE BILDEN ON BUNKKERISSA 0 YLEISÖLLÄ

  MUTTA TURUN VAAJAAT PAPUKAIJJAT

  Trump kertoi haluavansa vähentää koronatestausta, sillä se nostaa tartuntatilastoja

  Turun Sanoma

  Reply
 • 21.6.2020 at 12:57
  Permalink

  mistä johtu tuo yksi aihe asiaan turun sanomissa

  Satakunnan Kansan mielestä

  he ovat kelaneet edes takas thrumphin puhetta 10 h ja vain sitä yhtä kohtaa

  josta he juttunsa roiskivat

  tässä on se kouralinen ihmisiä

  li anderson vasemmisto ei ole ikinä nähnyt noin paljoa ihmisiä
  koko 10v uransa aikana vaalitilaisuksissa yhteensä

  toisaalta jos rehelisiä ollaan erik thrumph jauhaa myös paskaa
  yleisöstä ja sen määrästä

  Eric Trump talks to Fox News from inside Tulsa rally site

  Reply
 • 21.6.2020 at 15:49
  Permalink

  Valtamedia syöttää meille vain positiivisia tai neutraaleja uutisia tulijoista. Ihmisille, joille raha tulee seinästä ja virta saadaan stöpselistä kaikki on hyvin, kun lähemmäs 30-vuotias afgaani suorittaa peruskoulun kahdessa vuodessa ja Aysha ja Fatima kertovat TV:ssä islamilaisesta ramadan-perinteestä. Kukaan ei kysy, riittääkö tämä tasapainottamaan sitä tosiasiaa, että yli 80% työikäisistä joudutaan elättämään verovaroin ja kaupan päälle suurimmat asutuskeskukset muuttuvat yhä turvattomammiksi ja poliisi joutuu kokemaan työssään väkivaltaa, jota ei kulttuurissamme aikaisemmin tunnettu.

  Reply
 • 21.6.2020 at 20:29
  Permalink

  Olisi YLE edes voinut mainita sen verran, ”että Hietaniemessä meni vähän niin kuin hulinaksi”.

  Kuten vuosi-pari sitten kävi Saksassa Antifa laittoi parastaan oikein kunnolla. Noilla sanoilla YLE tuolloin tilannetta kuvaili.

  Nyky-jargonilla WWII oli vain rauhaonomainen mielenilmaisu, jonka tuloksena osa Euroopasta oli pommitettu kivikauteen. ”Kananmunilla” siis.

  Reply
 • 22.6.2020 at 00:17
  Permalink

  Millä lailla meidän valtamedia eroaa esim vuosikymmenet haukutusta Venäjän propagandamediasta? Paitsi tietenkin että me maksamme pakkoverolla valeuutisia jonka on tarkoitus aivopestä meitä.

  Reply
 • 8.11.2020 at 20:43
  Permalink

  Muistamme että Jessika Aro on YLE:n leivissä. Mutta myös NATO:n leivissä. Jessikan ja YLE:n taustavaikuttajat on nyt pengottu esiin ja kerrotaan mitä nämä oikeasti touhuavat:

  d.tube/#!/v/alteryourreality00/QmfEcs8GDd2kvFNHBJndgCAz4vFhbvbQXVvrnYitxYGgBC

  Reply
 • 9.11.2020 at 20:01
  Permalink

  Tuolla edellä joku viittasi Porin seudun valtalehden eli Satakunnan Kansan omituiseen uutisointiin kesällä.

  Sama lehti julkaisi tänään (9.11.2020) peräti kolmen sivun mittaisen jutun eräästä viisikymppisestä naisesta, jonka hiukset olivat ruvenneet harmaantumaan jo kolmekymppisenä. Jutussa sitten kerrottiin, että nainen oli aiemmin pyrkinyt peittelemään asiaa värjäämällä hiuksensa, mutta nykyisin hän on jo sopeutunut tilanteeseen ja antaa hiustensa harmauden näkyä.

  Siis sanomalehti uhraa peräti 3 sivua tällaiseen jonninjoutavaan hölynpölyyn!

  Perinteisestihän ei sanomalehtien palstoilla ole tällaisia asioita käsitelty, vaan tämäntyyppinen aines on ollut etupäässä naistenlehtien materiaalia. Sanomalehdissä on sen sijaan julkaistu ihan oikeita uutisia ja käsitelty tärkeitä yhteiskunnallisia asioita.

  Tämä journalistisen laadun romahtaminen on seurausta valtamedian siirtymisestä agendajournalismiin. Eli kaikessa journalismissa ja varsinkin ns. ”kovien uutisten” suhteen pyritään suosimaan sellaisia aiheita, jotka sopivat lehden toimituksen valitsemaan agendaan – eli siis käytännössä palvelevat vihervasemmistolaisen poliittisen ideologian edistämistä.

  Mutta koska tällaista uutismateriaalia on saatavissa melko niukasti – nämä vihervasemmistolaiset kotkotuksethan tuottavat käytännössä pelkkiä ikävyyksiä ja epäonnistumisia joita ei sovi lehteen laittaa – joudutaan tyhjä palstatila sitten paremman puutteessa täyttämään tällaisella jonninjoutavalla naistenlehtihömpällä.

  Kuten vaikkapa ylipitkäksi venytetyllä tarinalla naisesta, jonka hiukset harmaantuivat ja hän sitten yritti peitellä asiaa värjäämällä hiuksensa.

  Reply
 • 9.11.2020 at 23:48
  Permalink

  Myös Ilkka-Pohjalainen on ruvennut esittelemään palstoillaan isojen kuvien kera milloin mitäkin outoa harrastusta tai mieltymystä. Äkkiä tulee mieleen hämähäkki-nainen (harrastaa niitä), ja käärme-nainen, monen palstan kuvassa kuristajakäärme kietoutuneena ympärilleen. Taisi olla joskus kauttaaltaan tatuoituja ihmisiäkin, ovathan ne niin erikoisia ja kiinnostavat lukijoita totta kai! Näistä kaikista sitten suuria kuvia palstojen täytteeksi, ettei tarvitse niin nähdä vaivaa tekstien kanssa. Myös naisparit ovat olleet lehden antia, sehän on ihan trendi. Näitä naisia, jotka ovat olleet miehen kanssa aviossa ja saaneet lapsiakin, mutta ovat sitten löytäneet itsensä.. seksuaalisen identiteettinsä vai miten se menee..

  Tällaisten asioiden ja aiheiden ei kyllä pitäisi kuulua maakuntalehtien palstoille. Olisihan niin paljon parempiakin aiheita.

  Sama lehti sensuroi ja estää tietynlaisia mielipiteitä kirjoittavia saamasta tekstiään julkaistuksi.
  Niin on huonommaksi muuttunut, liekö päätoimittajan vaihdoksesta johtuvaa..

  Reply
 • 10.11.2020 at 10:09
  Permalink

  Kepulaista, niin kepulaista luikeroa on koko I-P:n toimintalinja !

  Reply
 • 11.11.2020 at 07:39
  Permalink

  Facebook on mielestäni myös jo agendajournalistinen julkaisu. Se sallii lähinnä omaa agendaa edistävät some-keskustelut, eli se blokkaa agendansa vastaiset näkemykset. Harjoittaa siis aktiivista journalismia samalla kun tekeytyy ”some-alustaksi jossa vapaa keskustelu kukoistaa”.

  Väittäköön muut mitä haluavat. Facebook bannaa esimerkiksi kirjoittelun aivan rauhallisesta mielenosoituksesta jossa on kylttiä että nämä Covid-rajoitukset ovat täysin suhteettomia uhan ja karanteenin seurausten kannalta, antakaa talouden taas käynnistyä. Samalla some-alustat edistävät ja sallivat ANTIFA- ja BLM -myönteiset kirjoittajat, kannanotot, kehumiset jne. Käytännössä Facebook siis tukee suoraan katuterrorismia kautta maailman, varsinkin USA:n kohdalla.

  https://lbry.tv/@Anti-Censorship:f/Breaking-apart-the-monopoly–How-conservatives-can-fight-back-against-Big-Tech:a

  PS. Sain isot naurut kun eräs ”multikulti-hallituksen” alaisuudessa toimivassa maassa oleva julkaisu moitti Unkaria sananvapauden tukahduttamisesta, kun julkaisun oma eurooppalainen kotimaa tekee sitä sata lasissa, ja oikeuslaitostakin painostuskoneistona käyttäen.

  Reply
 • 12.11.2020 at 04:27
  Permalink

  Kannattaa kuitenkin muistaa että valtamedia tietää tehonsa. Tapaamani ihmiset saavat järjestään annoksensa ylestä ja heille on itsestäänselvyys että Trump on paha ja Biden hyvä . Valtamedian ansiosta meillä on myös medialisä vihervasemmiston kannatuksessa. Valtamediaa seuraava on yllättävän sinisilmäinen eikä yleensä tajua että taustalla on laskelmoitu propagandakoneisto. Valtamedia käyttää valheissa toistoa eli valhetta toistetaan niin kauan että ihmiset alkavat uskoa sen. Raha ei tottele valtamedian propagandaa ja siksi hakeutuu pois Suomesta koska täällä ei ole taloudenpitoa vaan kateudesta johtuvaa talouden kurjistamista.

  Reply
  • 13.11.2020 at 20:28
   Permalink

   Tuo edellä mainittu pitää kyllä paikkansa.

   Vaikka meillä vaihtoehtomedian lukijoilla on usein tapana naureskella valtamedian julkaisemalle propagandalle ja osoitella siinä esiintyviä asiavirheitä ja epäloogisuuksia, meiltä jää helposti huomaamatta laajempi todellisuus.

   Vaikka me itse olemmekin nähneet sen verran vaivaa, että olemme ottaneet asioista selvää, me helposti unohdamme että läheskään kaikki ihmiset eivät toimi samalla tavoin.

   Kylmä tosiasia on, että suuri osa ihmisistä ei ole juuri lainkaan kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja poliittisista kysymyksistä. Nämä ihmiset eivät seuraa uutisia käytännössä ollenkaan – tai jos seuraavatkin, niin tyytyvät katsomaan Ylen uutiset tai lukemaan päivän Hesarin tai oman maakunnan valtalehden. Ja siinä kaikki.

   Kuvaan kuuluu, että nämä ihmiset uskovat suunnilleen kaiken, mitä näissä valtamedian uutisissa väitetään – olipa sanoma sitten kuinka huteralla lähdepohjalla tahansa, tai pahimmillaan jopa täysin tuulesta temmattua ja suorastaan järjenvastaista.

   Näistä ihmisistä sitten muodostuu se valtava ”aivoton massa”, joka mantran tavoin toistelee että ”Trump on hirveä” ja ”Biden on hyvä”… Tällaiset ihmiset ovat otollisia kohteita propagandalle, koska heiltä puuttuvat edellytykset propagandan tunnistamiseen, eli kyky oikeiden uutisten erottamiseen propagandasta. Niinpä he ottavat propagandan ihan todesta, ja pahimmassa tapauksessa rupeavat itsekin levittämään sitä, eli jossain työpaikan kahvihuoneessa kirkkain silmin toistelevat että ”on se Trump ihan hirveä, mutta tää Biden on hyvä…”

   Kuvio on siis pitkälti sama kuin entisessä Neuvostoliitossa, jossa kansalaisilta pyrittiin ihan systemaattisesti estämään kaikkien ulkopuolisten tiedotusvälineiden seuraaminen, jotta ainoaksi tiedonlähteeksi jäisi valtion virallinen propaganda. Mutta onneksi Neuvostoliitossa ilmestyi lukuisia ”maanalaisia” samizdat-julkaisuja, joissa asioista kerrottiin totuudenmukaisemmin, ja ihmiset saivat näin parempaa tietoa.

   Meillä Suomessakin ilmestyy vaihtoehtomedioita.

   Reply
 • 3.12.2020 at 08:51
  Permalink

  Miksi valtamedia kieltää asiakeskuselun juuri tietyistä aiheista? Koska se on osa maan- valtion- ja kansanpettureiden joukkoa. Globalistien, kansojen määrätietoisen tuhoamisen aisapari.

  Tässä sitaatti sen suhteen, miten itse asiassa juuri asiakeskustelun kieltävät ja ”kaikki mielipiteet ovat yhtä hyviä kunhan oikeat ihmiset niitä esittävät” -retoriikkaa käyttävät asettavat itsensä noloon valoon:

  ”Monille ihmisille on valehdeltu, että kaikki mielipiteet olisivat lähtökohtaisesti yhtä hyviä, ja siksi kaikkien ja kaikkia mielipiteitä pitäisi kunnioittaa. Kun tällainen ihminen kohtaakin mielipiteen, joka ei sovi mitenkään yhteen omien arvojen kanssa, iskee kognitiivinen dissonanssi. Toisaalta tekisi mieli inttää vastaan, mutta toisaalta teoria ei anna siihen lupaa. Pitää antaa tilaa ja kunnioittaa.

  Silloin tulee suuri kiusaus määritellä vastapuolen mielipide joksikin alempitasoiseksi kuin mielipiteeksi, että sitä ei tarvitsisi kunnioittaa. Ja kun sitä ei tarvitse kunnioittaa, sen voi sulkea pois häiritsemästä ilman turhia selittelyjä. Sivutuotteena tulee oma mielipide samalla määritellyksi joksikin ylempitasoiseksi kuin mielipiteeksi, jolloin se ei enää ole mielipiteen tavoin jokaisen oma makuasia, vaan se velvoittaa sivullisiakin.

  Tällaisen ajattelun heikkous on se, että kun oma näkemys julistetaan totuudeksi, sitä ei enää viitsitä perustella. Siitä eteenpäin kampanjointi on vain omalle kuorolle saarnaamista, ja sivulliset joutuvat enenevissä määrin ihmettelemään, että tunteekohan biologia noille mitään parannuskeinoa.

  Yllättäen huomaamme, että ”kaikki mielipiteet ovat yhtä hyviä” on äärimielipide. Eivät ne ole. Jotkut mielipiteet ovat selvästi huonompia kuin toiset, ja yleensä silloin asia on helppo perustella. Jos ei henkilölle itselleen, niin edes sivustakuuntelijoille. Sananvapaus on siitä hieno asia, että sen myötä huonot mielipiteet saavat rauhassa esitellä huonouttaan, jolloin parempaa mieltä olevat saavat tilaisuuden perustella ne nurin.

  Edellämainitunkaltaisilla ihmisillä on usein käsitys, että jos he alentuisivat väittelemään vääränmielisten kanssa, he silloin antaisivat väärille näkemyksille tilaa ja vakavastiotettavuutta. Todellisuudessahan asia on juuri päinvastoin. Kieltäytymällä väittelystä nimenomaan annetaan vastapuolelle tilaa, koska silloin ei kukaan ole kyseenalaistamassa heidän väitteitään. Minkään aatteen vakavastiotettavuudesta kun eivät päätä vastustajat, vaan kannattajat..”

  Reply
 • 3.12.2020 at 09:24
  Permalink

  Riikka Purralla on erittäin valaisevaa tekstiä tästä, pieni osasitaatti:

  ”Suomi takaisin tarkoittaa, että me haluamme, että meillä on taloudellinen, moraalinen ja kulttuurinen oikeus ja velvollisuus huolehtia ensin suomalaisista ja näiden tarpeista. Eikä meidän tarvitse pyytää tätä anteeksi. Maailma olisi paljon parempi paikka, mikäli kaikki valtiot tekisivät näin. Milloin kaikki oikein kääntyi näin oudoksi ja miksi?

  Joskus oli aikakausi, että piti olla tarkkana, mitä sanoo Neuvostoliitosta. Emme me sitä halua takaisin. Mutta montako asiaa keksit, joista puhuessa nykyään pitää olla tarkkana? Joidenkin pitää olla tarkkana, etteivät julkisesti linkittyisi perussuomalaisiin. Siinä saattaa lähteä vaikka työpaikka.

  Suomi takaisin tarkoittaa, että haluamme itse päättää omista verorahoistamme, maahanmuuttopolitiikastamme, metsäpolitiikastamme ja monesta muusta asiasta. Pääministerimme Brysselissä hyväksymä miljardien lasku suomalaiselle veronmaksajalle on tuore esimerkki sen vastakohdasta.

  Suomi takaisin tarkoittaa, että Suomi on meille maailman tärkein maa. Olemme ylpeitä siitä, isänmaallisuus on meille hyve. Ja toden totta, kaikki kulttuurit eivät ole yhtä hyviä. Enkä aio pyytää tuotakaan anteeksi!

  Suomi takaisin tarkoittaa, että on aika panna asiat mittakaavaan. Tärkeät asiat ensin. Meidän tulee keskittyä siihen, että oikeat, ihmistä koskettavat asiat ovat hyvin. Tärkeintä on suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi – se, että meidän, lastemme ja lastemme lasten kelpaa täällä elää vielä tulevaisuudessakin.

  (Julkaistu Perussuomalainen-lehden numerossa 8/2020.)”

  Reply
 • 6.12.2020 at 06:39
  Permalink

  YLE on myös kokonaan salannut sen tosiasian että Covid-testillä löydetään ihmisen koromosomi 8, eli tämä on se sekvenssi. Kromosomi 8 liittyy ihmisen älykkyyteen ja syövän torjuntaan. Tähän ei pidä uskoa sokeasti vaan jokainen voi ihan itse todeta mikä on väitetyn Covid-19 viruksen koodipätkä jota CPR-testillä etsitään, ja että se on täysin sama kuin ihmisen kromosomi 8. Suuryhtiöt ovat siis määritelleet itse ihmisen taudiksi josta halutaan eroon. Rokote aiheuttaa autoimmuunitauteja, ja vuotanut dokumentti (Freedom of Information Act) paljastaa että tällä hetkellä etsitään keinoälysoftaa jolla voidaan hallinnoida ”Covid-rokotteen aiheuttamat massiiviset määrät sivuoireita”. Että näitä tulee erittäin suurelle määrälle ihmisiä. YLE on osa kansanmurha-kabalia. Tämä asia todistaa sen. Älä siis usko tähän sokeasti. bitchutePISTEcom/video/EgdMgJT5jfpA/

  Reply
 • 24.1.2021 at 18:17
  Permalink

  Ylen hyvä puoli on se, että ohjelmia ei ole pakko katsoa. Sillä on hyvin voimakas vaikutus mieleen ja tekoihin millä itseään ruokkii. Ylen vaikutusmahdollisuudet ovat suuret jos ei seurata asioita muuta kuin pintapuolisesti. Agendan tehtävä ei ole tiedottaa asioista vaan ohjata ihmiset ajattelemaan ja toimimaan halutulla tavalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.