Traktori kaatui aviomiestään auttamaan menneen naisen päälle toista traktoria irroittaessa – Henki lähti

Poliisille tuli 21.5.2020 klo 09.51 aikaan maastoliikenneonnettomuustehtävä. Ilmoituksen mukaan ihminen on jäänyt traktorin alle Juvalla. Keski-ikäinen mies oli ollut metsätöissä ja juuttunut traktorilla kiinni. Mies pyysi apuun samanikäisen vaimonsa…

Vaimon käytössä ollut turvahytitön traktori kaatui toisen traktorin irrotusyrityksessä ja vaimo jäi traktorin alle puristuksiin.

Nainen oli saatu pois traktorin alta ennen viranomaisten paikalle tuloa, mutta hän oli menehtynyt vammoihinsa, eikä mitään ollut enää tehtävissä.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita tekijöitä yhdessä liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa ja onnettomuutta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Traktori kaatui aviomiestään auttamaan menneen naisen päälle toista traktoria irroittaessa – Henki lähti

 • 21.5.2020 at 17:21
  Permalink

  Surunvalittelut omaisille.

  Mistä kuolema löytää varmimmin suomalaisen?

  V: Työn äärestä!

  Reply
 • 22.5.2020 at 10:17
  Permalink

  Ilmeisesti tehty emämunaus kiinnittämällä hinausketju traktorin työntötanko silmukkaan eli liian ylös, ei ole ensimmäinen kerta, että näin on tapahtunut. Kun oli vielä turvahytitön traktori.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.