Jussi Halla-aho koronalaskun hoidosta: ”Lopetetaan rahan lapioiminen kehitysapuun…”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on ottanut twitterissä kantaa Maaseudun tulevaisuuden järjestämään kyselyyn ”koronalaskun”, eli koronaviruspandemian aiheuttamien kustannusten hoitamiseen. Halla-ahon mukaan kyselystä oli puuttunut muutamia kriittisiä vaihtoehtoja…

Maaseudun tulevaisuuden kyselyssä vaihtoehdot olivat seuraavat:

 • Verojen kiristäminen
 • Julkisten palvelujen supistaminen
 • Sosiaaliturvan ja etuuksien leikkaaminen
 • ”Jotenkin muuten”
 • En osaa sanoa

Halla-ajo nosti pöytään sekä miehen itsensä, että Perussuomalaisen puolueen puolesta tutuksi tulleita vaihtoehtoja toteamalla twiitissään seuraavaa:

– ”lopetetaan rahan lapioiminen kehitysapuun, euron pelastamiseen ja globaalina sosiaalitoimistona toimimiseen”. Alkuperäisen twiitin löydät alta.

Lähde: Twitter, MT

8 thoughts on “Jussi Halla-aho koronalaskun hoidosta: ”Lopetetaan rahan lapioiminen kehitysapuun…”

 • 12.5.2020 at 14:30
  Permalink

  Lopetetaan kantaväestön asumistuet ja sosiaaliavustukset. Iskee vihervasemmiston ”ruohon”juuritasolle kuin miljoona volttia. Sitten ovat saaneet mitä ovat tilanneet…

  Reply
  • 12.5.2020 at 14:33
   Permalink

   Kantaväestön sairaanhoidon voisi myös amerikkalaistaa ,kun sitä maata niin ihannoidaan ja palvotaan. Saadaan se ruohonjuuritaso tapettua kuin nurmikko Rundupilla.

   Reply
  • 15.5.2020 at 16:29
   Permalink

   Se voi olla muutenkin edessä , kun rahat loppuu valtiolta!!! Siihen tarvitaan Italian ero tai Espanijan ero Eurosta.

   Reply
 • 13.5.2020 at 15:44
  Permalink

  Jussi ei ymmärrä kuinka tärkeää on auttaa Bill Gatesin ja George Soroksen taloudellisen tilanteen kehittämistä toivottuun suuntaan.

  ”Koronavirus-rokote -GATE sai uuden käänteen:

  Bill Gatesin vaimolla on koru joka on RISTI YLÖSALAISIN.

  Ovat siis eugeniikkaa edistäviä satanisteja. Heille on vaan hauskaa jos miljardit ihmiset kituvat kuoliaaksi hirvittävissä tuskissa.”

  Reply
 • 18.5.2020 at 18:50
  Permalink

  Jos kehitysapu lopetetaan niin millä rahoilla Afrikan diktaattorit ja elämänsä ajaksi valitut Presidentit pystyvät antamaan matkarahat kun he tyhjentävät mielisairaalansa ja vankilansa lähettäen asukit Eurooppaan elätettäväksi elämään meidän keskellä vapaina vaikka heitä ei voinut pitää irrallaan lähtömaissaan! Ohisalon ja Haaviston sidosryhmät odottavat näitä,rahasampoja saapuvaksi Suomeen! Heidän lupa ja rikos kierteessä,tuottaa vihervasemmistolle satoja miljoonia!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.