Poliisi päästi sinisilmäisyyttään piripussin kanssa kortitta ajelleen vapaaksi pysäytystilanteen jälkeen

Poliisipartio tapasi Vantaalla, Kuohukujalla K-Marketin viereisellä parkkipaikalla henkilöauton, joka oli liikkeessä pysäköimässä parkkiruutuun. Poliisi ei tiedotteessaan kerro, millä perusteella auton kuljettajaa käytiin jututtamassa, mutta kuljettajaksi ilmeni noin 20-vuotias ajo-oikeudeton mies jolla ei ollut puhtaita jauhoja pussissaan… 

Hänet laitettiin asian selvittämiseksi varten poliisiauton takatilaan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi perhosveitsi sekä minigrip-pussi, jossa oli amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Kuljettaja myönsi aineen olevan amfetamiinia. Autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi käsilaukusta vaaka, jossa oli valkoista jauhetta. Kuljettaja kertoi senkin aineen olevan amfetamiinia. Poliisin mukaan kuljettajalle kerrottiin, että mikäli tämä lähtee uudelleen ajoon, hänet viedään Vantaan poliisivankilaan.

Partio jäi kirjaamaan Kuohukujan päähän asiasta rikosilmoitusta. Hetken kuluttua auto lähti uudelleen liikkeelle ja kääntyi vasemmalle Uomatielle ja siitä edelleen vasemmalle Louhelantielle, jossa partio pysäytti auton bussipysäkille. Kuljettajana toimi sama mies kuin aiemminkin. Mies otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja hänet tuotiin Vantaan poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

One thought on “Poliisi päästi sinisilmäisyyttään piripussin kanssa kortitta ajelleen vapaaksi pysäytystilanteen jälkeen

  • 12.5.2020 at 13:35
    Permalink

    Kyseessä lienee silkkihanskoin käsiteltävä taatelintallaaja,miten muuten selitettävissä poliisin matelu!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.