Suomi sijoittaa Aasian kehityspankin kautta ilmastotoimiin ja sukupuolten väliseen tasa-arvoon

Suomi tekee 20 miljoonan euron sijoituksen Aasian kehityspankin ADB Ventures Investment Fund 1 -sijoitusrahastoon. 

Sijoituksen kohteena oleva ADB Ventures -sijoitusrahasto panostaa alkuvaiheen teknologiayrityksiin, jotka tarjoavat ilmastoratkaisuja sekä edistävät sukupuolten välistä tasa-arvoa. Suomen lisäksi rahastoon on sijoittanut Pohjoismaiden kehitysrahasto NDF, monenkeskinen ilmastorahasto Clean Technology Fund sekä Korean elinkeinoministeriö.

– ADB Ventures korostaa Suomen pitkäaikaista tukea puhtaan teknologian investoinneille kehittyvillä markkinoilla. Se tarjoaa uuden mekanismin, jolla hyödynnetään parasta teknologiaa ilmastotoimien ja sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseksi. Suomi ja Pohjoismaiden kehitysrahasto NDF tuovat vahvan pohjoismaisen ulottuvuuden ADB Ventures -sijoitusrahastoon, ja monet näistä teknologioista tulevat Pohjoismaista, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari sanoo.

ADB Ventures -sijoitusrahastolla on 17 vuoden toimintakausi. Se tulee sijoittamaan yrityksiin, jotka toimivat cleantechin, maatalousteknologian, finanssiteknologian sekä terveysteknologian aloilla. Ulkoministeriö odottaa ijoitusten tuoton palautuvan Suomelle sijoitusrahaston toimintakauden loppupuolella.

Lähde: Ulkoministeriö

9 thoughts on “Suomi sijoittaa Aasian kehityspankin kautta ilmastotoimiin ja sukupuolten väliseen tasa-arvoon

 • 20.4.2020 at 11:30
  Permalink

  aina vaan menee hullummaks… vitut suomalaisista, pelastetaan me maailma kaikellaisella sekopäisellä rahan syytämisellä täyteen paskaan

  Reply
 • 20.4.2020 at 12:31
  Permalink

  Eli 20 miljoonaa lisävelkaa ilmastonmuutos kusetukseen ja sukupuoliperversioihin. Suomi upposi taas hiukan syvemmälle Rothchildtien taskuun. Paljonkohan on Marinin, Ohisalon ja Haaviston palkkio Suomen ja Suomen kantaväestön lopullisesta ratkaisusta?

  Reply
 • 20.4.2020 at 21:16
  Permalink

  Ajatelkaapa kuinka köyhä maa Suomi olisi ilman ulkomaita! Irak parallakaan ei ole muuta kuin öljynsä. Suomella runsauden sarvenaan kantasuomalaisen selkänahka!

  Reply
 • 21.4.2020 at 19:28
  Permalink

  Paljon on amerikkalaisia parjattu medioissa.

  Näille amerikkalaisille jotka selkeästi asettuvat vapauden ja yrittämisen puolelle kuuluu suuri kiitos.

  Sitä tehostaa oikeus omistaa ja kantaa aseita joita voidaan käyttää esim tyrannimaista hallintoa vastaan.

  Amerikkalaiset ovat aloittaneet liikehdinnän. Suuret protestit joissa osalla ihmisistä on mukana näkyvästi aseita protestin kärki on suunnattu juuri hallintoa vastaan.

  USA ei ole maa jossa voi loisia elämänsä kehdosta hautaan erilaisilla sossun tukimuodoilla. USA perustuu yrittäjyyteen. Jos hallinto laittaa hirttoköyden yrittäjän kaulan ympärille hirttosolmu ammutaan auki.

  Sosialistisessa EUssa tai kommunistisessa Kiinassa ei tätä ymmärretä koska vain mielivaltaa ymmärretään.

  Toivottavasti amerikkalaisten protestit tarttuvat nopeasti ja laajasti Eurooppaan.

  https://youtu.be/KolrEMu4msM

  Reply
  • 22.4.2020 at 12:57
   Permalink

   Kuten totesit nm. CFF, Eurooppa ja suomalaiset ovat syvällä sosialistisessa mielenlaadussa, jossa ei arvosteta kansalaisvapauksia klassiseen USAlaisen tyyliin: ”Life, Liberty and the pursuit of Happiness”. Tähän ajatteluun kuuluu ehdoton kielto kaikenlaiselle keskusvallan tyrannialle.
   Suomessa tämä klassisen liberalismin periaate on täysin tuntematon oikeistoa myöten. Kokoomus meillä ajaa kulttuurimarxistisia arvoja ja edistää vain ja ainostaan suurten korporaatioiden asiaa pyrkien kohti fasistista mallia, jossa isot korporaatiot ja hallinto sopivat yhdessä kaikesta ja hallitsevat täysin kansalaisten elämää. Persut haluavat Suomeen kriisin ajaksi virkamieshallituksen tajuamatta sitä, että globalistien vetäessä naruista taustalla tuollainen hallitus ei tule antamaan valtaansa kansalle takaisin. Korona-poikkeustilan on määrä jatkua ikuisesti, kunnes kansa on saatu terveys- ja teknofasistien sekä keskuspankkiirien kahleisiin pakkolääkityksen, teknologisten valvontajärjestelmien ja digivaluutan avulla.

   Ikävä kyllä, USA:ssa on paljon mm. sikäläisen demokraattipuolueen kannattajia, jotka tekevät kaikkensa ajaakseen maansa kaaokseen ja globalistityrannien ikuiseen orjuuteen.

   Reply
   • 22.4.2020 at 17:30
    Permalink

    Milloin laiva ja lentoliikenne palautuu niin normaaliksi kuin mahdollista.

    Ilmeisesti tarkoitus on että sitä ei palauteta enää takaisin normaalitilaan. Globaali rikollisjärjestö YK taustalla.

    Uutta maailmanjärjestystä ajetaan sisään. Globaalia poliisivaltiota kommunistisen Kiinan saappaan alle.

    Satojen miljoonien ihmisten elämä tuhotaan jotta 0,1 prosenttia säilyisi hengissä.

    Meidän on taisteltava tai alistuttava. Sosialistinen järjestelmä on kasvattanut alamaisista kuuliaisia, tottelevaisia palikoita.

    Et tarvitse omaa enää. Siirry yhteiskäyttöön. Tai ei mitään käyttöä. Tästä ollaan tekemässä uusi normaali.

    Näin sen jo omin silmin miten lähes kokonainen kaupunginosa Espoossa omakoti ja rivitaloja joutuu väistymään metron ja kerrostalojen tieltä.
    Silkkaa terroria. Ei vielä suoraa etnistä puhdistusta, mutta yhteiskunnan laillistettua väkivaltaa sen omia jäseniä vastaan jotka haluavat vain elää rauhassa.

    Reply
 • 22.4.2020 at 18:29
  Permalink

  I prefer dangerous freedom over peaceful slavery.

  Reply
 • 23.4.2020 at 18:22
  Permalink

  Miten ihmeessä voidaan jatkaa tätä ideologista rahan jakamista höpöhöpö-projekteihin kun oman maan yritykset tarvitsevat lisärahaa jotta toiminta voi ylipäänsä jatkua?

  Reply
 • 29.4.2020 at 21:50
  Permalink

  Viherkommunisti-hallitus ei ole köyhien eikä kipeiden hallitus. Se istuu samassa venessä suomalaisvihamielisten NWO-globalistien kanssa ajamassa tuhoon suomalaista kansallisvaltiotamme. ”Turvapaikanhaku on perusoikeus” (Ohisalo) – kaikille kehitysmaalaisille partalapsille ja muille elintasopakolaisille kunhan vain muistavat taikasanan ”asylum”!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.