Rinteen hallituksen fantasiatalous murtuu? Migri lomauttaa rahapulassa työntekijöitä

Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut henkilöstön lomautuksista. Neuvottelun piirissä on koko viraston henkilökunta eli 1 025 työntekijää. Virasto harkitsee henkilöstön lomauttamista 14 päiväksi marras-joulukuussa. Lomautusten kesto ja se, kuinka suurta osaa henkilöstöstä ne koskevat, tarkentuvat neuvottelujen aikana. Neuvotteluesitys ei kuitenkaan sisällä irtisanomisia tai osa-aikaistuksia.

Migri kertoo ilmoittavansa lomautuksien vaikutuksista asiakkaille ja sidosryhmille tarkemmin neuvottelujen edetessä mutta pyrkii ylläpitämään palvelunsa supistetussa laajuudessa myös lomautusten aikana.

Yt-neuvottelujen syyksi virasto ilmoittaa yksiselitteisesti taloustilanteen. Rinteen hallitusta on syytetty leväperäisestä ”fantasiataloudesta” aina sen muodostuksesta asti ja nyt satoa ilmeisesti korjataan. Valtiovarainministeriö on esittänyt virastolle loppuvuodelle 2,5 miljoonaa euroa lisätalousarviossa, mikä ei riitä paikkaamaan tämän vuoden rahoitusvajetta. Arvioitu määrärahavaje on noin 2 miljoonaa euroa.  

YT-neuvottelut keskeytetään, mikäli rahoitusta järjestyy – Migri kertoo tiedotteessaan.

Myöskin ensi vuonna edessä on taloustilanteen tasapainottamista. Merkittävää osaa määräaikaisista virkasuhteista ei voida jatkaa vuodenvaihteen jälkeen ja henkilöstömäärä tulee ylipäätään olemaan pienempi. Työntekijöiden määrä on ensi vuonna noin 900, mikä on noin 120 työntekijää vähemmän kuin nyt.

Maahanmuuttovirasto käsittelee Suomeen muuttavien työntekijöiden, opiskelijoiden ja perheenjäsenten oleskeluluvat sekä EU-kansalaisten rekisteröinnit. Lisäksi Maahanmuuttovirasto käsittelee turvapaikkahakemukset, vastaa valtion vastaanottokeskuksista Oulussa ja Joutsenossa sekä säilöönottoyksiköistä Helsingissä ja Joutsenossa. Kuten sanottua, henkilöstömäärä tulee olemaan ensi vuonna pienempi kuin nyt siitäkin huolimatta, että Rinteen hallituksesta on väläytelty jopa 100 000 maahantulijan aaltoa lähivuosien aikana.

Lähde: Migri

34 thoughts on “Rinteen hallituksen fantasiatalous murtuu? Migri lomauttaa rahapulassa työntekijöitä

  • 29.10.2019 at 09:12
   Permalink

   Mutta on Suomessa riittävästi rahaa näiden suuri kuluisten virkamie… virkahenkilöiden palkkaamiseen?

   Reply
 • 24.10.2019 at 15:43
  Permalink

  Migri lakkautetaan ja matut kävelevät sisään kuin hollitupaan. Kun ei ole rahaa, rajoja eikä järkeä, niin lopputulksena on… ”Antaa mennä kun on alamäki vaan….”

  Rinteen hallitus ajaa Suomen ”kreikka -tilaan” eli siihen koomaan, jossa pääministerikin on.

  Reply
 • 24.10.2019 at 16:19
  Permalink

  Jospa ’meillä on unelma’-väki ja muut moraalisäteilevät rasisteeraajat ja natsittelijat osoittaisivat nyt sitä omaa suvaitsevaisuuttaan ja eritoten sitä todellista auttamisen halua. Malliesimerkiksi kävisi, jos vaikka laittaisivat käsiänsä omiin taskuihin, kun noiden hyysäreiden palkkoihin tarvitaan maksajaa. Veikkaanpa, että yhtä vähissä ovat niin halukkaat maksumiehet, kuin tulijoiden mukana olevat naiset, lapset (pois lukien rintamakarkuri-partalapset), arkkitehdit, insinöörit, lääkärit jne.

  Reply
 • 24.10.2019 at 16:42
  Permalink

  Silmänkääntötemppu -sama palkanmaksuhan jatkuu ns.”lomautuksen” ajan maksajankin pysyessä ennallaan.

  Tämä on osa meneillään olevaa operaatiota jonka AINUT tarkoitus on heräämisen merkkejä osoittaneen kantaväestön rauhoitteleminen -tässä tapauksessa kyse on rikollisesti toimineen, miljardiluokan laskun veronmaksajille aiheuttaneen maahanmuuttoviraston julkikuvan kiillottelusta. Maahanmuuttoviraston nimi tulee vaihtaa VÄESTÖNVAIHTOVIRASTOKSI koska sen edistämiseksi toimitaan koko ylimitoitetun organisaation voimin.

  Viimeviikkojen valkopesupropagandasta on selkeästi havaittavissa kaksi tärkeää seikkaa: Eliitin pelko kansannoususta on ajanut rottalauman puolustuskannalle -samaan aikaan rajojen ulkopuolelta suomea painostetaan väestönvaihdon kiihdyttämiseen. Elämme ratkaisun hetkiä -NYT ON ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ ETTÄ ROTTALAUMAA PAINOSTETAAN KAIKILLA MAHDOLLISILLA KEINOILLA -väestönvaihtajat on laitettava viettämään unettomia öitä!

  Nurkkaan ajetut (nelijalkaiset) rotat alkavat riittävän paineen alla tappamaan toisiaan -lajitoveri syödään jos oma selviytyminen vaatii. Kaksijalkaiset rotat toimivat samoin -paineen alle joutuessaan rotta uhraa oman äitinsäkin selvitäkseen itse. Rottajahti on julistettu alkaneeksi!!!

  Reply
 • 24.10.2019 at 22:21
  Permalink

  Toivottavasti ne työntekijät jotka tekivät myönteisiä päätöksiä ymmärtävät että heidän palkkansa tarvitaan kultamunien kuluihin.

  Reply
  • 25.10.2019 at 19:22
   Permalink

   Toisen maailmansodan aikana vaativat saksalaiset Ranskassa kaikkia vapaamuurareita ilmoittautumaan rangaistuksen uhalla. Nelisensataa pahimmiksi katsottua satanistia ammuttiin. Samanlaiselle toimenpiteelle olisi Suomessakin tilausta. Yhteiskunnassamme vallitseva korruption voisi kummasti vähentyä sen jälkeen.

   Reply
   • 28.10.2019 at 10:04
    Permalink

    Hitler ja keskeiset natsi-kumppaninsa olivat ärhäkkäitä okkultisteja itsekin. Katsoivatko sitten vapaamuurarit kilpailijoikseen? Maailmassa käy niin, että vain suurempi paha voittaa pienemmän pahan. Kansainväliset voimat nujersivat sitten Hitlerin ja kostivat hänen vapaamuurarivainonsa koko Saksan kansalle ja muillekin itsenäisyyttä kaipaaville kansoille.

    Sionistiset lahkot ja vapaamuurarit johtavat nyt suvereenisti nykymaailmaa ja aikovat viedä hullut suunnitelmansa perille asti. Raamattukin tietää tämän, vaikka ei ilmaise asioita suoraan. Suuri sota Lähi-Idässä on aivan nurkan takana ja sen myötä em. tahot vievät läpi suunnitelmansa. Nykyinen sensuuri on ikäänkuin ennakoivaa sotasensuuria ja tulee jatkossa vain kiristymään.
    Viisas vaikenee jo näin suuren pahan edessä etenkin kun tietää, että se on aikanaan saava asianmukaisen palkkansa. Toki noita mainittuja saatanoita inhotaan ja halveksitaan, mutta keinoja niiden kukistamiseen ei enää juuri ole. Valeoppositio-näytelmiä toki yhä järjestetään, sillä todella laaja kansalaisten herääminen voisi muuttaa asioita. Itse en enää siihen usko. Idioottien osuus väestöstä on kasvanut tarpeeksi suureksi. Säälittää hieman monien vasemmistolaisten puolesta, sillä moni niistä pyrki vilpittömästi hyvään, mutta tuli matkan varrella aivopestyksi ja petetyksi.

    Reply
    • 30.10.2019 at 21:13
     Permalink

     Hitler ei ollut okkultisti. Sinulle hän siis edusti pahuutta?

     Reply
 • 25.10.2019 at 05:18
  Permalink

  Noo vanhempaa kiimaista vapaaehtois rouvaa kyllä löytyy, kun rajan yli tulee samanlaista ”materiaalia” kuin 2015.

  Reply
 • 25.10.2019 at 23:02
  Permalink

  Suomalainen rukous:

  ”Siunaa ja varjele meitä, Korkein kädelläs!
  Kaitse kansamme teitä vyöttäen voimalla meitä, heikkoja edessäs!
  Sulta on kaikki suuruus, henki sun hengestäs.

  Tutkien sydämemme silmäs´ meihin luo!
  Ettemme harhaan kääntyis, ettei kansamme nääntyis, silmäsi meihin luo
  alati synnyinmaalle siipies suoja suo! ”

  ”Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä, Herra kirkastakoon kasvomme meille ja olkoon meille armollinen, Herra kääntäköön kasvonsa meidän puoleemme ja antakoon meille rauhan.Isän ,Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.”

  Isä meidän, joka olet taivaassa.Pyhitetty olkoon sinun nimesi.

  Siunaa ja varjele Suomea ja Suomen kansaa.

  Reply
 • 26.10.2019 at 10:28
  Permalink

  Toi voi olla lumetta. Kyllä tohon paskaan rahaa riittää ja nää hullut Ohisalot Virheineen on vaikka valmiit murhaamaan suomalaiset omien ideologisten pyrkimystensä tieltä.

  Reply
 • 26.10.2019 at 15:09
  Permalink

  Kuinka monta todella hädänalaista oli syksyllä 2015 KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen silloisen sisäministeri PettUri Urpon maahamme taikasanalla ’asylum’ päästämissä kehitysmaalaisissa?

  ”YK:n raportti paljastaa: Eurooppaan saapuvat siirtolaiset eivät ole vainottuja – tavoitteena on parempi toimeentulo”,
  https://www.kansalainen.fi/ykn-raportti-paljastaa-eurooppaan-saapuvat-siirtolaiset-eivat-ole-vainottuja-tavoitteena-on-parempi-toimeentulo/

  Ks. myös ”Harhaanjohtaja Petteri Orpo”, https://oikeamedia.com/o1-123600

  Reply
 • 26.10.2019 at 19:16
  Permalink

  Pääministeri Rinne voisi helposti puuttua postin tilanteeseen suoralla valtion omistajaohjauksella. Kun on huonot neuvottelijat se johtaa yleensä huonoon lopputulokseen. Lähes kaikki lakot ovat turhia. Kun postin johtajilta leikataan palkoista puolet pois ollaan oikealla tiellä. Koko netposti on turha hanke joka oli aikanaan postin pääjohtajan pakkomielle. Itella nimi tuli kalliiksi. Joku sai hyvät rahat mutta valtio kalliin laskun. Eikö Rinne välitä postin duunareista? Ainakin kalliit, tyhjänpäiväiset johtajat jotka saavat tulospalkkioita(mistä?) joutaa karsia pois. Eli hyvä veli järjestelmän parasiitit.

  Reply
 • 27.10.2019 at 02:35
  Permalink

  Miten arvon kansalliset tai kansallismieliset ajattelivat saada muutoksen aikaiseksi kun kaikki paikat on miehitetty näillä. Kuin painajainen josta ei voi herätä.

  Reply
 • 27.10.2019 at 03:07
  Permalink

  1. EU jättää ulkorajojensa valvonnan ihan tieten tahtoen täysin retuperälle.

  2. Tämän laiminlyönnin seurauksena EU-maihin saapuu Lähi-Idästä ja Afrikasta miljoonia ihmisiä, joista suurimmalla osalla ei ole minkäänlaista aikomustakaan sopeutua eurooppalaiseen elämäntapaan ja lakien noudattamiseen. Osa ryhtyykin tekemään terrori-iskuja melko pian Eurooppaan saapumisensa jälkeen, ja vielä isompi osa syyllistyy henkirikoksiin ja raiskauksiin.

  3. Muutamat yksittäiset EU-maat ryhtyvät suojaamaan itseään tehostamalla omaa rajavalvontaansa, koska EU on sekä kykenemätön että haluton tällaiseen toimintaan.

  4. EU-komissio ei hyväksy näiden maiden oma-aloitteisuutta, vaan pyrkii estämään yksittäisten jäsenmaiden pyrkimykset suojella itseään ja omia kansalaisiaan näiltä rikollisilta maahantunkeutujilta.

  Jokainen normaalilla järjenjuoksulla varustettu ihminen pystyy tästä kehityskulusta itse päättelemään, mikä EU:n todellinen pyrkimys on, ja mikä ylipäätään on koko EU:n olemassaolon perimmäinen tavoite.

  (lue: kansallisvaltioiden tuhoaminen ja väestönvaihto; monikulttuurinen ja monirotuinen likaviemäri)

  Tämän jälkeen onkin aihetta kysyä: haluammeko me tosiaan alistua tällaiseen?

  EMME HALUA! Ollaan valmiita jopa sotaan vapautemme puolesta! Josta voi tulla Euroopan laajuinen sisällissota.

  Reply
 • 28.10.2019 at 00:18
  Permalink

  Satanic Image Hidden In Red Bull Logo

  Reply
 • 28.10.2019 at 07:24
  Permalink

  YK:n ihmisoikeuksien julistus käsittääkseni antaa oikeuden ilmaista vapaasti mielipiteitään. Suomalainen sananvapaustulkinta ei vastaa tätä, joten on turha ilmaista itseään sosiaalisessa mediassa enempää. Näkemiin.

  Reply
 • 30.10.2019 at 01:43
  Permalink

  uurin kusetus on mailmamme muoto joka saa vitun verran hermostumaan kuinka massat voivat olla niin tyhmiä ettei jaksa mennä meren rantaa ja katsomaan suuri zoomisella kaukoputkella tai hyvällä lämpökameralla kuinka kauksi näkevät esim pienen kalastus aluksen ym muun kohteen! Suurin osa täälläkin on nollat taulussa asian suhteen joka on suurin valhe kaikista ja kovana kakkosena holokaustit ym!!

  Liiallinen salaliitoista vouhottaminen joka käänteessä on toki turhaa. Litteän maan teoriat esimerkiksi vievät uskottavuutta todellistenkin salaliittojen käsittelyltä. Mutta vaikka monet mieltävät myös globalistien pyrkimykset maailman hallintaan pelkiksi salaliittoteorioiksi, niin Alt-Market-sivustoa edustava Brandon Smith on osannut ennustaa mm. Brexit-äänestyksen tuloksen ja Donald Trumpin valinnan presidentiksi. Hän on kuitenkin todennut, että ellei maailmassa olisi globalisteja, olisi hänen hyvin vaikea ennustaa menestyksekkäästi yhtään mitään.9

  TÄMÄN LAINAUKSEN JÄLKEEN koko artikkeli menetti uskottavuutensa ja monen muunkin takia! Esim crypto juutalaisista ei juuri sanaakaan ja jos nytten on aivopesu on näin lujaa lapsesta asti että ei tajua tai dissonenssi iskee näin kovaa ettei voi käyttää aikaa katsomaan ”litteän” maan teoriaa niin voi jumalauta! Kukaan ei väitä että maa on kiekko vaan sitä että ei ainakaan pallo ja kaikki tieteelliset faktat ovat puolella! Tämä asia on suurin josta löytyy eniten kontroilloituja oppositioita! Kertoo osan totuudesta mutta sitten esittävät tyhmää tai muuten joka vie uskottavuuden heiltä!! SAmoin kuin kaikissa eliittiä vaivaavissa totuuksissa! Joka ainoa maa on mukana kusetuksessa, muutenhan ei tarvittaisi kaikkia kieltoa antartikselle ja jos uskotte että heitä kiinnostaa pigviinit niin uskoni ihmiskuntaan on loppunut!! Katsokaa lentoreittejä ym! Olihan se itselleki yllätys että tämäkin asia oli kusetus!!

  https://www.podomatic.com/podcasts/tkelly6785757/episodes/2019-10-29T07_17_37-07_00

  Reply
  • 30.10.2019 at 15:22
   Permalink

   Yhdet mukamas vaihtoehtomediaa edustavat (palkatut?) trollit suoltavat tuota ”litteän maan” huuhaata ja toiset trollit (tai samat trollit eri nimellä) sitten lyttäävät koko vaihtoehtomedian ”litteän maan” huuhaana, jotta petturipoliitikkojen ja niitä tukevan valtamedian kertoma ”virallinen totuus” ei vaarantuisi.

   Olisi hyvä jokaisen tietää, mistä ”salaliittoteoria”-sanan käyttö ”virallisen totuuden” epäilijöiden lyttäämiseen sai alkunsa:

   ”“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
   Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research

   First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints.

   “Conspiracy theory” is a term that at once strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. Since the 1960s the label has become a disciplinary device that has been overwhelmingly effective in defining certain events off limits to inquiry or debate. Especially in the United States raising legitimate questions about dubious official narratives destined to inform public opinion (and thereby public policy) is a major thought crime that must be cauterized from the public psyche at all costs…”

   Koko artikkeli: https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   Johtava joukkoharhautusmediamme Brysselin Pravda varoittaa tavan takaa ”salaliittoteorioista” ja ”salaliittoteoreetikoista”!

   Reply
 • 30.10.2019 at 04:50
  Permalink

  Ohisalo löyti varsin nopeasti rahaa kun kohde on oikea. Eli löysää rahaa löytyy yllin kyllin, mutta esim. tiet rapistuu kehäkolmosen ulkopuolella kiihtyvää vauhtia. Nyt persujen pitäsi rummuttaa tätä rahan lappamista ulkomaille ja ulkomaalaisille kun samaan aikaan Suomalaisten kurjistaminen ja infran tuhotuminen kiihtyy. Tulisi varmaan yllätys galluppi seuraavasta kyselystä.

  Reply
 • 30.10.2019 at 10:50
  Permalink

  Jotenkin hämmentyneenä seuraa ajan laatua, jossa suomen kieleen tulee jatkuvalla syötöllä uusia sanoja.

  Suomen kieli on yksi vanhimmista kielistä maailmassa. Koetetaanko kielikin ”vaihtaa”?

  Olkaa nyt tarkkoina te, joiden mielestä ”on niin outo ajan laatu”.Kielten opiskelu ja kielet ovat mielestäni hienoja, mutta että oman synnyinmaani ja oma äidinkieli ”vilisee” alati tänä päivänä niin ”omituisia ” sanoja, että voi elämän kevät.

  Tässähän pitää kohta käyttää ”suomen kielen uutta sanakirjaa”- en minä aio opetella sitä 4 vieraan kielen lisäksi, minä ylläpidän oman äidinkieleni- siihen minulla on oikeus.

  Luoja voi kyllä kertoa- ei ihmiset ,mikäli muutoksen tarvetta on.

  Onko todellakin niin, että kaikki hyvä/ toimiva tulisi ikäänkuin ”repiä kappaleiksi” ja uudistaa kaikki, jotta me olisimme onnellisia?

  Tokkopa….”jos ei tunne omia juuriaan kansan/ heimon menneisyyttä” , on mielestäni ”kaikkien tuulten riepoteltavana”.

  Tämä ”uudistus” , minä kutsun ”taantumukseksi”-jos ihminen unohtaa kaiken hyvän=taantumus….. tapahtui toisen maaimandodan jälkeen nk. kaupungistumisen myötä, jolloin ihmiset muuttivat juuriltaan kaupunkeihin lähiöihin.

  Monet tajuaa, kuinka ”epäluonnollinen” juttu siis kaupungistuminen.Aikoinaan ”kaupungit” olivat vain kauppapaikkoja.Ovatko ihmiset tänä päivänä onnellisempia? No jos seuraa ympärille niin ei ole mielestäni.

  Varmasti aikanaan oli turvallista,kun ihmiset tunsivat, tiesivät oman yhteisönsä/heimonsa, juurrutettiin menneiden polvien arvokkaisiin ja merkityksellisiin asioihin ; en tiedä, mistä on peräisin, mutta kuulin joskus aikanaan menneiden polvien todenneen ( ilmeiseti hyvin , hyvin vanha lausahdus), kun oli tapana kysyä ” Kuta heimoo olet?”Luultavasti sillä on ollut merkitys, keihin voi luottaa, jotka eivät ”huijaa”- en tiedä.

  Oli Pyhyyttä, kysyttiin jopa Luojalta lupa kaataa vaikkapa Karhu, sitten vietettiin karhunpeijaisia.Aikanaan ”oikeudelliset asiat” ratkaistiin Käräjäkivillä, jossa luultavasti ”heimon vanhimmat ja tietäjät” ratkaisivat ”kimurantit” asiat ilmeisesti viisaudella ja totuudella.

  Reply
 • 4.11.2019 at 11:38
  Permalink

  Täysin TURHA virasto! Rajavalvonta kuntoon ja HYLDYLLISTEN maahanmuuttajien asioiden hoitoon riittänee 50 henkilöä.
  Elintasopakolaiset maksavat meille jo nyt pari miljardia vuodessa. Mitä järkeä?

  Reply
 • 4.11.2019 at 19:41
  Permalink

  Liittovaltiossa siis on kaikki hyvin….vai kysytäänkö kansalta?Ei vain….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.