Extremismiä vastaan vasemmalla ja oikealla – Lue Kristian Vidingin vastine ”Päämiehelle”

Nykysuomeen kolumneja ja näkökulmia kirjoittava nimimerkki ”Päämies” kirjoitti hiljattain julkaistavaksi näkemyksensä Suomen Sisun tulevasta puheenjohtajavaalista. Toinen ehdokkaista, Kristian Viding kirjoitti ”Päämiehelle” vastineen, jonka Nykysuomi, hyvää journalistista tapaa noudattaen nyt julkaisee muokkaamattomana ja lyhentämättömänä. 

VASTINE: Puheet kansallismielisyyden määrän vähenemisestä ovat vahvasti liioiteltuja

Nykysuomessa julkaistiin 24.10.2019 kirjoitus otsikolla: ”Suomen Sisulla vaihtuu puheenjohtaja – Ehdokkaita toistaiseksi tasan kaksi”. Katson aiheelliseksi kommentoida allekirjoittaneesta kyseisessä tekstissä esitettyjä väitteitä.

Edustan Kokoomuksessa sitä siipeä, joka on johdonmukaisesti kritisoinut sekä Suomen että oman puolueensa harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa. Siksi olen myös jo toistakymmentä vuotta toiminut kansanedustaja Wille Rydmanin tukijoukoissa. Tekstin kuvituskuvassa, jossa Ben Zyskowicz poseeraa kanssani, minulla on ylläni Rydmanin kampanjapaita ja kädessäni nimenomaan Rydmanin vaaliesitteet. Näen tärkeänä, että isänmaallisia päättäjiä tuetaan heidän puolue- ja järjestötaustastaan riippumatta, varsinkin jos he aktiivisesti pyrkivät muuttamaan oman puolueensa linjaa kansallismielisemmäksi.

Sen sijaan Ben Zyskowicziin minulla ei tämän henkilökohtaisempaa suhdetta ole, vaikka hänet toki politiikan kautta tunnenkin. Joukkuepelaajana tunnettu Ben tukee mielellään varsinkin nuoria kokoomuslaisia, kuten kuvituskuvakin osoittaa. Jutussa mainitaan Zyskowiczin taannoin kritisoineen Perussuomalaisten nuorten – tarkemmin ottaen heidän silloisen puheenjohtajansa Sebastian Tynkkysen – erästä varsin kärjekästä maahanmuuttopoliittista lausuntoa. Itse olen kuitenkin puolustanut Tynkkystä julkisesti useaan otteeseen ja moittinut oikeuslaitosta mielivaltaisista tuomioista sananvapausasioissa. Myös Zyskowicz on sittemmin terävöittänyt maahanmuuttokantojaan.

Tekstissä esitetään yhdessä virkkeessä oikeastaan kaksi tarkemmin perustelematonta väitettä, joiden mukaan olisin ”hyökännyt muita suorapuheisempia kansallismielisiä vastaan” – ja vieläpä ”nimenomaisena tarkoituksena[…] mielistellä äärivasemmistolaisia”. Keskityn ensin jälkimmäiseen.

Olen useaan otteeseen ottanut julkisesti kantaa laitavasemmiston harjoittamaan poliittisesti motivoituun väkivaltaan ja suoranaiseen terroriin, joka on manifestoitunut erityisesti isänmaallista 612-soihtukulkueita vastaan suunnattuna häiriköintinä. Sitä porukkaa minä en mielistele; joka muuta väittää, valehtelee tietoisesti. Mielestäni anarkistisen laitavasemmiston toiminta on heti radikaalin islamin jälkeen suurin uhka suomalaisten turvallisuudelle.

Erikseen on mainittava, että kun kaksi vuotta sitten, itsenäisyytemme 100-vuotisjulapäivänä, vasemmistoradikaalit yrittivät sabotoida Töölöntorin tapahtumaa tekaistulla lastentempauksellaan alpakoineen, niin se olin minä, joka aktiivisesti penkoi järjestäjien taustoja, otti yhteyttä eri tahoihin ja käytännössä esti vasemmistoradikaalien provokaation. Kiitos tästä ei tietenkään kuulu ainoastaan allekirjoittaneelle, mutta olin joka tapauksessa asian suhteen vahvasti aloitteellinen. Edellisenä vuonna olin marssinut kulkueen kärjessä kantaen Suomen lippua.

Ensimmäiseen väitteeseen: olen toki kommentoinut kriittisesti myös oman joukkoni räikeimpiä julkisia ylilyöntejä – mutta ketään vastaan en ole hyökännyt. En myöskään ole jäänyt sen enempää asioita vatvomaan, vaan aina ollaan jatkettu yhdessä eteenpäin. Tämä tulee olemaan toimintaohjeeni myös siinä tapauksessa että minut valitaan Suomen Sisun puheenjohtajaksi.

Tekstissä ei asiaa suoraan mainita, mutta rivien välistä on luettavissa (ja siihen linkitetyistä aiemmista jutuista pääteltävissä), että kirjoittajaa kismittää myös sekä minun että Suomen Sisun esittämä kritiikki avoimen kansallissosialistista Pohjoismaista Vastarintaliikettä (PVL) kohtaan. Se, että Suomen Sisu ei tee yhteistyötä PVL:n kanssa, ei kuitenkaan ole mikään ”irtisanoutuminen”, vaan olemassa olevan asiaintilan toteaminen ääneen. Nähdäkseni selkeä erottautuminen ekstremisteistä ja profiloituminen maltilliseksi toimijaksi on se tie, jolla Sisu myös tulee voittamaan suurempien kansanjoukkojen sielut ja sydämet.

Kristian Viding

Aiheeseen liittyvää:

39 thoughts on “Extremismiä vastaan vasemmalla ja oikealla – Lue Kristian Vidingin vastine ”Päämiehelle”

 • 30.10.2019 at 08:05
  Permalink

  Totuuden puhuminen ja puolustaminen on todellakin extremeä ja suorastaan terroria, jolla ei varmaankaan voiteta suurien joukkojen sydämiä, ainakaan ennen kuin valheessa eläminen käy silminnähden hengenvaaralliseksi, ennen sitä, kaikkien poliittisten pyrkyreiden kannattaakin pitäytyä vihollisten leirissä ja pelkästään leikkiä kansallismielistä.

  Reply
 • 30.10.2019 at 08:46
  Permalink

  Vidingin mukaan Sisuu ei tue MITÄÄN ”ääriliikkeitä.” Tässä hän pyrkii asian suhteen mielistelemään Twitterissä meuhkaavaa väkivaltaa tukevaa äärivasemmistolaista Antti Pokkista: https://mobile.twitter.com/viidinki/status/915516150129332225

  Viding ei kuitenkaan tunnu ymmärtävän, että liberaalit pitävät myös Suomen Sisua ääriliikkeenä, joten vasemmistolta on turha odottaa armoa. Miksi heitä siis on tarve mielistellä? En ymmärrä. Vasemmisto on tyytyväinen vasta sitten, kun olet itse ääriliberaali ja pyydät syntejäsi anteeksi.

  Valitsemalla Vidingin valitsee turmion tien kansallismielisyydelle.

  Reply
  • 3.11.2019 at 23:26
   Permalink

   Juuri näin. Vihervasemmiston ovat kaapanneet itselleen ääriliberaalit fanaatikot, joille mikään kompromissi ei riitä. Suuria kansanjoukkoja tavoiteltaessa kompromisseja on tehtävä, mutta kannattaa olla itselleen rehellinen eikä taipua vihervasemmiston valheiden edessä. ”Köyhän asia” ja luonnonsuojelu on ikävä kyllä kaapattu vihervasemmistoon ja ne pitäisi saada sieltä pois.

   PVL on tietääkseni mielikuvaansa järkevämpi porukka. Sen pääsy valta-asemiin tuntuu tällä hetkellä äärettömän epätodennäköiseltä enkä ymmärrä miksi sitä pelätään. Järjestön esittämässä kritiikissä on ajoittain hyvinkin paljon järkeä. Jossain vaiheessa nykymenoon (=korporaatiofasismi kulttuurimarxismilla kuorrutettuna) kyllästytään niin perinpohjaisesti, että mikä tahansa vaihtoehto kelpaa. Ehkä tätä pelätään ja halutaan pitää vaihtoehdot poissa suuren kansan tietoisuudesta.

   Kokoomuksessa on paljon koristeellisia ei-kantavia ”siipiä”. Kuulemma maahanmuuttokriittinen siipikin siellä on. Kukaan ei voi kuitenkaan olla uskottavasti kansallismielinen Kokoomus-puolueessa, jonka rötöshistoria
   Suomen itsenäisyyden poisluovuttamisessa on kilometrien pituinen eikä jatkossakaan hyvältä näytä.

   Reply
 • 30.10.2019 at 10:51
  Permalink

  ”Mielestäni anarkistisen laitavasemmiston toiminta on heti radikaalin islamin jälkeen suurin uhka suomalaisten turvallisuudelle.”

  Väärin!

  Kumpikaan näistä ei muodosta kovin suurta uhkaa.

  Ylivoimaisesti suurimman uhan muodostaa suomalainen rikollinen eliitti joka tarjoaa Suomi neidon joukkoraiskattavaksi kokopäiväisesti. He nimittäin ovat salakavalasti tuhoamassa ne kantavat voimat jotka pitävät koossa tämän yhteiskunnan.Nämä nk. anarkistit ja ääriislamilaiset ovatkin usein heidän apureita.

  Reply
  • 30.10.2019 at 11:01
   Permalink

   Aika merkittävä osa tästä rikollisesta eliitistä kuuluu Kokoomukseen.

   Reply
   • 30.10.2019 at 15:50
    Permalink

    Juha Ahvion osuva kuvaus KANSATTOMASTA-ISÄNMAATTOMASTA NYKY-kokoomuksesta:

    ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

    Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

    Kuinka moni HUIJATTU suomalainen äänestää vielä Kokoomusta ’koti-, uskonto- ja isänmaa’- puolueena?

    Reply
   • 30.10.2019 at 15:55
    Permalink

    Tyypillisiä KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen edustajia:

    ”Pirkanmaan kokoomusnuorten Valtteri Koivunen lupaa sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle”,
    https://www.nykysuomi.com/2018/06/06/pirkanmaan-kokoomusnuorten-valtteri-koivunen-lupaa-sylkea-jokaiselle-lotta-patsaalle/

    Vaikka Stubb ei enää kuulukaan kokoomuksen johtoklikkiin niin:
    ”Stubb: ”Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka””,
    https://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/
    (Homioonottaen vielä kuinka erinomaisesti nimenomaan somalit ovat ’kotoutuneet’ koulutettuina/ammattitaitoisina, työteliäinä
    VERONMAKSAJINA Suomeen!)

    Ja Juha Ahvion edellämainitsema Petteri Orpo.

    Reply
   • 30.10.2019 at 16:09
    Permalink

    ”Aika merkittävä osa tästä rikollisesta eliitistä kuuluu Kokoomukseen.”

    Syksyllä 2015 silloinen kokoomukselainen sisäministeri Orpo otti avosylin vastaan Ruotsista kolmisenkymmentä tuhatta kehitysmaalaista elintasopakolaista, vaikka olisi Dublinin sopimuken perusteella voinut käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin. N. 80% tulijoista oli nuoria miehiä – varsinaisia ”hädänalaisia”: rintamakarkureita, terroristeja ja ties mitä, koska Orpolle taikasana ”asylum” kertoi kaiken tarvittavan tulijasta!

    Orpon ansiosta Suomi otti pitkän harppauksen EU-diktatuurin aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelmassa tuhota valkoiset kantaeurooppalaiset matalan intensiteetin kansamurhalla: https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

    Reply
 • 30.10.2019 at 11:05
  Permalink

  Viding: koitat siis muuttaa Kokoomusta haluamaasi suuntaan toiminnallasi. Haluatko myös muuttaa Suomen Sisua johonkin suuntaan? Mihin? Tekstisi mukaan pyrit saamaan Sisusta isompiin ihmisjoukkoihin vetoavan järjestön. Miten tämä mielestäsi onnistuu? Ymmärrätkö järjestösi potentiaalia muuttaa kulttuuria suuntaan, jossa myös puolueiden olisi pakko muuttua? Ilmeisesti kuitenkin haluat muuttaa Sisun ”kauniiksi, liberaaliksi oikeistojärjestöksi”, jonka tarjoama muutos politiikkaan ja meneillä olevaan väestönvaihtoon on suunnilleen nolla.

  Reply
 • 30.10.2019 at 11:23
  Permalink

  Miksi edes esität kansallismielistä senkin juutalaisia ja anarkisteja mielistelevä liberaali typerys?

  Reply
 • 30.10.2019 at 12:07
  Permalink

  ”Kosher”-syöpä on levinnyt kaikkialle.

  Reply
 • 30.10.2019 at 15:07
  Permalink

  Vai että on Zysse ”terävöittänyt” maahanmuuttokantojaan 😀 No ihan varmasti on, jos Viding häneltä asiasta kysyy. Ja päinvastaisen vastauksen saa sinivihreä liberaalikokoomuslainen, jota lipevä ammattipoliitikko Zysse osaa myös pyöritellä mielensä mukaan.

  Jos Viding todella uskoo kokoomuspamppujen viisastuneen 2015 matukriisistä, on hän Suomen naiivein ihminen. Todennäköisempää silti on, että Viding tietää puoluetovereidensa valehtelevan, muttei tahdo myöntää sitä kansallismielisille ystävilleen. Kokoomus on kansainvälisen rahaeliitin käsikassara, joka pakkosyöttää suomalaisille monikulttuuria, rappioliberalismia ja koronkiskontaa.

  Kokoomuslaiset ovat kansallismielisten poliittisia vihollisia, joten toivon todella, että Viding häviää puheenjohtajavaalit. Muuten Sisu voi myrkyttää kansallismielisen liikkeen vakavasti.

  Reply
 • 30.10.2019 at 16:27
  Permalink

  Vidingiä on puffattu järjestön Facebook julkaisuissa erityisen paljon ja toisesta ehdokkaasta ei juuri mainita, joten häntä yritetään veivata voittoon.

  Reply
  • 30.10.2019 at 19:01
   Permalink

   Tähän buffaamiseen voi olla kaksi syytä.
   a) Vidingin liberaalikaverit tai yksi aktiivinen sellainen omaa oikeudet kyseiselle sivulle ja buffaa mielummin ”kaunista, liberaalia oikeistolaista” järjestönsä johtoon kuim suoraselkäistä patrioottia
   b) Viding tuntee pitkän aikavälin puolueaktiivina kampanjoinnin tärkeyden paremmin kuin vastaehdokkaansa. Vaikka kyseessä onkin vain jäsenistöä koskeva vaali, on myös julkinen kampanjointi tärkeää.

   Myös tämä selittelevä tiedonanto on osa Vidingin kampanjaa: ilman ehdokkuuttaan hän olisi voinut kuitata koko homman olankohautuksella, nyt häneen iski epävarmuus. Twitterissäkin kyseli hermostuneesti punikeilta, kumman uskoo voittavan vaalit. Päämiehen kirjoitus meni siis tunteisiin ja Viding ymmärsi sen potentiaalisen vaikutuksen kampanjaansa.

   Reply
 • 30.10.2019 at 18:28
  Permalink

  Tänä päivänä ei ole paljoa luottamista kenenkään sanomisiin.
  Isossa Kirjassa on ainakin yksi varsin viisas sananlasku.

  ”Älkää katsoko heidän suutaan. Katsokaa heidän käsiään”. Eli puhukoot aikaisemmat teot puolestaan ja viime hetken sanalliset ”krumeluurit” voi jättää omaan arvoonsa, siinä missä ”vappu satasenkin”.

  Ei edes ole liiallista varovaisuutta tai vainoharhaisuutta olla huomioimatta kierojen globalistien ja punikki bolsevikkien soluttauminen kansallismielisten järjestöön sekä tietoinen työ eripuraisuuden luomiseksi. Edm. voimat ovat siinä lajissa ammattilaisia niin, että sitä voisi jopa kutsua heidän leipätyökseen.

  Reply
  • 3.11.2019 at 23:45
   Permalink

   Yleistä tuo soluttautuminen ja riidankylvö tosiaan on. Cointelpro-operaattoreita on suuressa maailmassa liikkunut jo kauan ja Suomeen niitä on rantautunut ilmeisesti myös. Onhan maamme kuitenkin geopoliittisesti varsin kuumaa aluetta kahden suuren blokin rajalla. Itsenäisyyttä ei meille haluttaisi antaa takaisin.

   Suomalaiset ovat tosin mestareita sotkemaan asiansa aivan itse sivullisten puuttumatta. Surkuhupaisuus tässä suhteessa voisi jopa naurattaa ellei kyseessä olisi koko kansakunnan kohtalo.

   Reply
 • 30.10.2019 at 18:58
  Permalink

  Kokoomuslainen muslimien rakastaja luulee olelevansa kansallismielinen, aivovammaiset voi ehkä uskoa mitä tuo rotta sanoo, ei muut.

  Reply
  • 31.10.2019 at 16:01
   Permalink

   Tyhmä massa ei näe nenänvarttansa pidemmälle. He näkevät vain oireilun pintakuohun. Rikollinen eliitti on vastuussa vaikka eivät tietenkään kanna mitään vastuuta. He ovat Suomen järjestelmällisen tuhoamisen syy. Ruotsi on jo pitkälti tuhottu. Suomi on nopeasti myös tuhoutumassa. Kun oma kansa ajetaan vähemmistöksi se on käytännössä tuhottu.

   Reply
 • 31.10.2019 at 16:16
  Permalink

  Kuka päästi Suomeen kymmeniä tuhansia matuja joiden taustoista ei tiedetä mitään. Kuka aivopesee nuoret ilmastouskovaisiksi idiooteiksi. Kuka nylkee taloudellisesti suomalaiset.

  Reply
 • 31.10.2019 at 16:42
  Permalink

  Kuka agitoi(supikoiralle tehtävä:jos et tiedä mitä agitoida tarkoittaa paina pääsi takapuoleen jossa se muutenkin näyttää parhaiten viihtyvän) jatkuvasti huonoja talousuutisia. Syttyykö lamppu? Ketkä johtaa Suomen tuhoon.

  Reply
 • 1.11.2019 at 01:56
  Permalink

  Tukholmassa järjestetään mielenosoitus sunnuntaina väestönvaihtoa vastaan ja matujen palautusten puolesta.

  https://www.nordfront.se/manifestation-mot-befolkningsutbyte-i-stockholm-pa-sondag.smr

  Tilanne on valitettavasti jo niin paha että tämä tilaisuus tulee aivan liian myöhään. Liian vähän, liian myöhään. Liian moni nuori on myös niin aivopesty että he menevät mieluummin matujen ja vihollisten puolelle.

  Kun puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä tilanne on erittäin karu.

  Vain Eurooppa voi käytännössä pelastaa valkoisen rodun, sen kulttuurin ja sivistyksen.

  Yhdysvallat on jo käytännössä menetetty. Ja jos Euroopassa alkaa todella kansallinen liikehdintä voimistua, Yhdysvallat todennäköisesti kääntää pistimensä jälleen kansallista Eurooppaa vastaan.

  Tarvitaan ydinaseita kansallisten voimien suojaksi joka pitää mahdoliset ulkopuoliset sekaantujat loitolla.

  Salajärjestöt on saatava kuriin. Tiedustelupalvelut on saatava kuriin. Vanha valhemedia on saatava kuriin. Ja kansallisten voimien todellisille johtajille on saatava luotettavat henkivartijakaartit heidän turvaksi.
  Ilman näitä valmistelevia toimia emme voi voittaa.

  Ja realistinen vaihtoehto onkin että sotaa tullaan käymään sissisodankäynnin keinoin.

  Reply
 • 2.11.2019 at 23:30
  Permalink

  Tällaiseen meidänkin nykyiset Brysseliä kumartavat petturipoliitikkomme näyttävät ajavan maatamme:

  ”Sisällissotaa Ruotsissa: Lukuisia pommi-iskuja Ruotsissa vain vuorokaudessa
  Vakavat pommi-iskut ja ammuskelutilanteet seuraavat toisiaan Ruotsissa, jossa tilanne vaikuttaa sisällissodalta. Kooste äskettäin tapahtuneista iskuista…”
  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/11/02/sisallissotaa-ruotsissa-lukuisia-pommi-iskuja-ruotsissa-vain-vuorokaudessa/

  ”Explosioner och bombdåd träning för ISIS-armén för inbördeskrig?
  WTV var först med att varna att det har insmugglats till Sverige en hemlig ISIS-armé under den stora migrationstsunamin. Eftersom de etablerade partierna inklusive SD inte har krävt en återvandringspolitik, begreppet myntades först av AfS, så är de flesta ISIS-terroristerna kvar i Sverige och nya har kommit efter att Putin lyckades krossa det vidriga kalifatet i Syrien och ytterligare terrorister är på väg efter att Trump och Erdogan nu befriade många i norra Syrien från de kurdiska fängelserna.

  De hänger nu sysslolösa runt i Sverige och de senaste extremt talrika och ganska meningslösa bomdåd får en mening när de klassas som övningar, träning för de svenska ISIS-soldaterna.
  Meningen är att få igång WW3 genom en clash mellan Islam och Kristendomen, enligt den mer än 100 år gamla frimuarplanen. Att då starta ett inbördeskrig i Sverige är ett utmärkt medel att hetsa upp folkstämmningen.

  ISIS är ett Islam-spöke skapat av Mossad och CIA…”

  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2369.html

  Reply
 • 3.11.2019 at 11:14
  Permalink

  Hyvä veli (sarkasmia)

  Sekin olisi vain jarrutusliike.

  Otsikossa puhuttiin extremismistä.

  Mitä EU on, puhumattakaan EU liittovaltiosta muuta kuin extremismiä!

  Itsenäisen valtion tuhoaminen on extremismiä. Valtion rajojen pyyhkiminen pois ilman laukaustakaan on aivqn saatanallista extremismiä.

  Vieläkään ei ole yksikään nk. ”kansan”edustaja, lainsäätäjä tehnyt aloitetta että julkisen viranhaltija ei saa kuulua vapaamuurarijärjestöön.

  Mikään kansallista etua ajava projekti ei voii menestyä niin kauan kuin käytännössä ei puututa vapaamuurarijärjestelmään.

  Reply
 • 3.11.2019 at 11:16
  Permalink

  Ilmaisu hyvä veli on tarkoitettu ylllä olevassa kommentissa sarkasmiksi.

  Reply
 • 4.11.2019 at 01:12
  Permalink

  Arviolta 300 000 – 600 000 militiaan kuuluvaa amerikkalaista on lähtökuopissa, tarvittaessa valmiina puolustamaan presidenttiä kansallista suvereniteettia uhkaavia globalisteja, kommunisteja, salajärjestöjen vehkeilyä vastaan.

  Eivätkö päättäjät ymmärrä että he eivät pelkästään vaaranna omaa henkeään, vaan myös oman lähipiirinsä
  jos ja kun kansallinen vyöry lähtee liikkeelle?

  Reply
 • 4.11.2019 at 01:23
  Permalink

  Ruotsin feministipuolue: Ihannetapaus olisi täysin avoimet rajat ja terroristien pitäminen maassa:
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-feministipuolue-ihanne-tapaus-olisi-taysin-avoimet-rajat-ja-terroristien-pitaminen-maassa/

  Näyttää taaskin otetun oppia meitä ”edistyksellisemmästä” Ruotsista:

  ”Liban Sheikh Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi – haluaa järjestön kasvattavan feministisiä vasemmistolaisia visionäärejä”,
  https://www.kansalainen.fi/liban-sheikh-vasemmistonuorten-puheenjohtajaksi-haluaa-jarjeston-kasvattavan-feministisia-vasemmistolaisia-visionaareja/

  Artikkeliin on annettu joukko mielenkiintoisia kommentteja, esim.

  ”Heino Juhani Seppo
  Muunsukupuolioletetut vasemmistonuoret nopeuttavat emopuolueensa vajoamista viemäriin. Afrikkalainen mies vasemmiston kieroutuneen feminismin johdossa kuvastaa ryhmän sisällä olevaa henkistä vajaumaa, joka palvoo patriarkaattista rauhanuskontoa. Sen rauhanuskonnon toksista maskuliinisuutta pursuavat miehet ovat tämän omituisuuteen kasvaneen feminismin arvohierarkiassa kukkulan kuninkaita.”

  ”Eka Kettunen
  Vanhaa vasemmistolaisuutta ei enää ole, tilalle ovat tulleet uudet aatteet ja uudet tekijät.
  Uuden vasemmistolaispolitiikan mukainen feminismi eli rinnat paljaana riehuminen ja visionäärien ylistäminen, joista kuuluisin löytyy Pohjois-Koreasta, lisää Suomen politiikan rapautumista entisestään.”

  ”Mara Korhonen
  ”parta vauva”ja jonkin sortin hybridi (ainakin pari sukupuolta samassa paketissa), joten kommunistien perinnejärjästön juniorit ei olisi paremmin johtajiaan voinut valita.”

  Reply
  • 4.11.2019 at 01:32
   Permalink

   Feminismin loi alunperin Yhdysvaltain kommunistinen puolue epävakauttamaan läntisiä yhteiskuntia. Samasta syystä feminismi oli kielletty Neuvostoliitossa.

   ”Feminism Was Created by the US Communist Party ”, https://www.henrymakow.com/000180.html

   Reply
 • 4.11.2019 at 10:10
  Permalink

  Paljon kommentteja asiasta ja sen vierestäkin. En millään ehdi paneutua kaikkiin, mutta sanoisin ihan yleisesti että jaan itsekin aika monta niissä esitettyä huolta nykyisestä kehityksestä. Se vain ehkä ei sitten ole välittynyt näille kanaville.

  Minut löytää käytännössä joka ikinen keskiviikko Helsingin Keskiviikkokerhosta. Jos joku täällä haluaa antaa nimimerkilleen kasvot ja tulla juttelemaan, olen aina siihen valmis.

  Puheenjohtajakampanjasta: se oli molemmin puolin rehti ja reilu, ja uskon että myös sen voittaja, ystäväni Henri Hautamäki on asiasta samaa mieltä.

  Reply
 • 4.11.2019 at 23:10
  Permalink

  Kuvattu salaa. Vapaamuurarit teurastavat vuohen, juovat sen verta ja rukoilevat heprean kielellä ym.

  Vapaamuurarit – Ruotsin päättäjien valtakeskus

  Eikö Suomen Sisun kuuluisi ottaa kantaa tällaista toimintaa vastaan.

  Reply
 • 5.11.2019 at 00:14
  Permalink

  Valtakunnansyyttäjänä on extremisti joka haluaa hävittää uskonnon- ja sananvapauden Suomesta!

  ”Toiviainen julistautuu siis suomalaisen yhteiskunnan sensoriksi, joka vaatii hävitettäväsi väärät kirjoitukset.

  Tällainen toiminta keskeiseltä oikeusjärjestelmän toimijalta on käsittämätöntä sekoilua. Se tuhoaa ihmisten luottamusta suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Odotan mielenkiinnolla millaisia kommentteja tämä sekoilu aiheuttaa EU:n piirissä. Suomihan yritti profiloitua hyökkäämällä mm. Unkaria vastaan syyttäen sitä oikeusvaltioperiaatteen rikkomisesta. Mitä muuta valtakunnansyyttäjä Toiviaisen touhu nyt on? Voin hyvin kuvitella, kuinka innolla eri tahoilla tartutaan Suomen kompurointiin asiassa, jossa se yritti esiintyä oppimestarina.

  Vastuu tämän sotkun siivoamisesta on tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä. Presidentti nimittää valtakunnansyyttäjän. Jos osoittautuu, että maisteri Toiviainen ei täytä viran mittoja, hänet on syytä poistaa virasta. Siinä vastuu on tasavallan presidentillä. Se joka nimittää, myös erottaa.”

  https://oikeamedia.com/o1-124300

  Reply
  • 6.11.2019 at 10:19
   Permalink

   Antaapa Raamatun itsensä kertoa, mistä on kyse:

   Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: ”Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. (Ilm. 12:10).

   Ja hän näytti minulle ylimmäisen papin Joosuan seisomassa Herran enkelin edessä ja saatanan seisomassa hänen oikealla puolellaan, häntä syyttämässä. (Sak. 3.1)

   Reply
 • 5.11.2019 at 22:41
  Permalink

  Olli Pusan kirjoitus on muuten hyvä mutta vertaus Natsisaksan kirjarovioihin on huono.

  Neuvostoliitossa joutui mielisairaalaan tai Siperiaan vankileirille jos oli väärä mielipide. Siihenn verrattuna kirjojen polttaminen on enemmän symbolinen, vertauskuvannollinen toimi.

  Reply
 • 6.11.2019 at 02:21
  Permalink

  Jäljet johtaa aina samalle sylttytehtaalle.

  Vallankumousten, vallankaappausten, sotien ja yhteiskunnallisen vehkeilyn takapiruina on lähes poikkeuksetta vapaamuurarit.

  Miksiköhän koulukirjat eivät tästä mitään edes mainitse? Mistä vaikeneminen johtuu? Pelon terrorista?

  Onko tilanne tosiaan se että Suomesta ei löydy yhtään selkärankaista johtajaa joka on valmis tekemään lopun tästä järjestelmästä?

  Ei löydy yhtäkään ”kansan”edustajaa joka tekee lakialoitteen joka tekee lopun julkisen viranhaltijan kuulumisesta vapaamuurareihin.

  Poliittinen pelleily vaaleissa tekee vain äänestäjän ja yhteiskunnan naurunalaiseksi.

  Reply
 • 6.11.2019 at 02:50
  Permalink

  Tiilirakennelma on kuin vapaamuurarien temppeli jonka sisällä on hengenvaarallinen käärme.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.