Räjähdys Stora Enson tehtaalla Imatralla

Stora Enson tehtaalla Imatralla tapahtui torstaiaamuna räjähdys. Tiettävästi henkilövahingoilta on vältytty, mutta materiaalisia vaurioita on tullut.

Hälytyksen aiheutti lämminvesivaraajan säiliön räjähdys erillisessä rakennuksen osassa isomman päällystystehtaan sisällä torstaiaamuna.

Räjähdyksen seurauksena ei tapahtunut henkilövahinkoja, ainoastaan rakenteellisia vaurioita. Niin pelastuslaitoksen mediapalvelun kuin tilannehuone.fi-palvelunkin mukaan hälytys oltaisiin annettu klo 09:39 ja paikalle lähetettiin kymmenisen yksikköä.

Jälkeenpäin vaaraa ei tiettävästi ole ja onnettomuuden syitä sekä jälkien korjausta jatkaa tehtaan oma henkilökunta.

Imatralainen, MSN, tilannehuone, peto-media

3 thoughts on “Räjähdys Stora Enson tehtaalla Imatralla

 • 26.9.2019 at 18:27
  Permalink

  Ehkä joku yritti uuttaa lämminvesivaraajassa selluloosasta etanolia yksityistarpeisiin.

  Reply
 • 26.9.2019 at 20:41
  Permalink

  Ranskassa on räjähtänyt kemiantehdas. Aivan oikea onnettomuus. Ne ovat nykyeuroopassa todella niin harvinaisia, että ne ovat ”oikeita” uutisia.

  Muut pammaukset, joita tapahtuu tuhkatiheään ovat muslimien aikaansaamia, vaikka valehteva valtamedia sitä kerrokkaan ketkä ovat todellisia syypäitä, jota komppaa poliisi peitellen kuin koiraa ulkoiluttava valistunut koiranomistaja kerää koiransa paskat pussiin.

  Molemmilta tahoilta todella törkeää ja matalamielistä toimintaa. Nämä kumpainenkin on häpeäksi ammattikunnalleen. Kiitos EU-jäsenyyden ja -parlamentin, jonne euroopan suurimmat valehtelijat on haalittu ”saman katon alle”. Hyi saatana!

  Reply
 • 27.9.2019 at 14:31
  Permalink

  Hyvä kun välillä paukkuu niin työnantaja joutuu tarkistamaan onko prosessinhoitajia tarpeeksi kenttävalvontaan. Tietokone ei kaikkeen pysty, mutta rasvanahka duunari on korvaamaton.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.