Jari Vuorinen: Lämpötiladataa odotellessa?

Ilmasto siis lämpiää joka tapaukessa 1,5 asetta tai enemmän jos mitään ei tehdä. Jos tehdään, lämpiäminen saadaan pysäytettyä 1,5 asteeseen. Eli pidetään tuota 1,5 astetta maagisena rajana. Niin pääministerikin pitää.

Lämmön nousun pysäyttäminen 1,5 asteen päähän on jopa itse pääministerin suusta kuultuna sanottu olevan totta vuoteen 2035 mennessä mikäli teemme niin kuin Rinne ja muut vihreät sanoo. Jos kaadamme tehtaiden piiput ja siirrämme ne huolettoman hiilen kiinaan, saammeko taas huomata, että meitä pissittiin linssiin, mikä ei olisi ensimmäinen kerta tämän hallituksen toimesta. Toki vappusatanen ei ihan heti unohdu.

”Rinteen lupaus on siten mitattavissa oleva asia! Entä jos dataa odotellessa tulee kylmä?”

Meillä on siten aikaa todistettavasti, ja jos ilmastonmuutos on totta, 15 vuotta siihen kunnes lömpötila pysähtyy nykyisestä tuon luvatun 1,5 astetteta kohottuaan vuoteen 2035. Kun 1,5 astetta jaetaan 15 vuodella, saadaan yhden vuoden lämpökohoamaksi 0,1 astetta. Tuo 0,1 astetta on tarkkuus, jonka nykyiset digitaaliset kotimittaritkin täyttävät. Joten maailman tiedeyhteisön mittarit käynevät täyttä häkää luotettavan datan toivossa ? Rinteen lupaus on siten mitattavissa oleva asia! Entä jos dataa odotellessa tulee kylmä? Entä onko ihminen luopio jos uskoo vain 0,01 asteen luonnolliseen nousuun vuoteen 2035?

No niin kaiken suvaitsevat vihreät ukot ja ennen kaikkea akat. Nyt on aika ottaa mittari pois sieltä ja alkaa mittaamaan jotain todellista. Ilmasto ei odota, sitä pitää vahtia kuin kohta joulukinkkua uunissa.

Jari Vuorinen Lohja Ojamo

23 thoughts on “Jari Vuorinen: Lämpötiladataa odotellessa?

 • 26.9.2019 at 11:50
  Permalink

  Koska huomaamme taivaalle tunneiksi leviämään jäävät ”tiivistymisjuovat”? Ilmatieteen laitoksen mukaan ”siellä on niin kosteata” Entäpä millainen vaikutus on ionosfäärin tutkimuksessa käytettävillä suuri tehoisilla EISCAT-3D lähettimillä? Miten USAn HAARP projekti etenee? Entä millaisia tuloksia helsingin yliopisto sai ”DEFROST” tutkimuksestaan ”sulfaattien vaikutuksesta pohjoisten alueiden jääpeitteisiin”? Voisiko näistä löytyä suuntaa antavia vastauksia ihmiskunnan ja gretan kohtalon kysymyksiin?

  Reply
 • 26.9.2019 at 13:04
  Permalink

  EISCATin ja HAARPin vaikutus on täysin olematon. Rauni-Leena Luukaista ei kannata uskoa.

  Reply
  • 30.9.2019 at 06:01
   Permalink

   Taisi Raunikin HAARP:in mainita ainakin yhden YouTube-lähetyksen sivulauseessa.

   Reply
  • 26.9.2019 at 15:37
   Permalink

   Kelvin-Helmholtz clouds, ei mitään tekemistä EISCATIN tai HAARPin kanssa.

   Reply
   • 30.9.2019 at 06:59
    Permalink

    Ai niillä on oikein nimikin. Voisinhan minäkin antaa sinulle vaikka nimen. Miten olisi idiootti. ”Kato terve, idioottikin täällä”. ”Idiootti se vain jaksaa”. Idiootti on kytännyt vastauksia kuin kuuta nousevaa, jotta pääsee jauhamaan paskaa”.

    Reply
 • 26.9.2019 at 16:29
  Permalink

  Ei selvästikään. Saatko sä liksaa tosta?

  Reply
   • 30.9.2019 at 06:01
    Permalink

    Sylttytehtaalta kylläkin mr Bubbles.

    Reply
 • 26.9.2019 at 17:06
  Permalink

  Mutta kysyä sopii mikä vaikutus on ilmastoon jatkuvalla autogrillauksella? Varsinkin ruotsalaistyyppisellä kokonaisten parkkipaikkojen tai hallien kerralla polttamisilla?

  Reply
 • 26.9.2019 at 18:24
  Permalink

  Juolahti tuossa itse asiassa tänä aamuna mieleen, että ihminenhän sisäänhengittää happea ja uloshengittää hiilidioksidia. Milloin ne hoksaavat ruveta laittamaan hiilidioksidipäästöjä kuriin ihmispopulaatiota harventamalla. Eliitti kun on tämän tavoitteensa kaivertanut Georgia Guidestoneen. Harvennustalkoot aloitetaan tietysti suomalaisista, jotka hönkivät tietysti eniten hiilidioksidia taivaan tuuliin….

  Reply
  • 27.9.2019 at 15:31
   Permalink

   Milloinkahan ilmastohörhöt keksivät ruveta suoltamaan sellaista propagandaa, että itsemurha on suuri ilmastoteko maapallon pelastamiseksi?

   Reply
  • 27.9.2019 at 22:29
   Permalink

   Sitä ihmispopulaation harventamistahan tehdään parasta aikaa rokotuksilla, HAARP ilmastonmuokkausjärjestelmällä, kemikaalivanoilla, veganismilla ja säteilytyksellä(WLAN, 3g,4g,5g, puhelimet jne.)

   https://www.bitchute.com/video/gNqow6ikFPP0/

   Reply
   • 29.9.2019 at 00:18
    Permalink

    Ei hitto teitä pönttöjä. HAARPin kaltaisella systeemillä saadaan yläilmakehään tai ionosfääriin pienelle alueelle pieni efekti jonka vasteesta saadaan mitattua kaasun/ionisoituneen materian ominaisuuksia. Näin pienillä energioilla vaikutus häviää lähes välittömästi kun lähetyssignaali loppuu. Kannattaa hakea netistä esim. tieto siitä kuinka suuri energiamäärä on kyseessä tavanomaisessa revontulimyrskyssä ja verrata sitä noiden laitosten lähetystehoihin. Mutta jos lähtökohtana on että tiede on kaikessa väärässä ja joku tietty salaliittoteoria selittää kaiken niin kannattaa tosiaan lukea horoskooppeja, katsella Astral-TV:tä, käyttää foliovuorattuja vaatteita ja potea sähköyliherkkyyttä. Jos nämäkään eivät riitä niin kannattaa ostaa tyhjiöenergialla toimivien sähköntuottolaitteiden ja antigravitaatiolaitteiden rakennusohjeita ja muinaisista ufovierailuista kertovia opuksia.

    Reply
    • 29.9.2019 at 17:25
     Permalink

     Te ns. viralliseen totuuteen uskovat olette aina yhtä säälittäviä. Toistatte tuota ahkeralla googlettamisella löytämäänne virallista totuutta ikäänkuin me vaihtoehtoiseen totuuteen uskovat emme sitä tietäisi tai jos emme tiedä, osaisi tätä tietoa etsiä tai osaisi muutenkaan lukea. Selitäpäs sitten miksi tuon kuvailemasi pienen tussauksen tuottamiseen tarvitaan tuollainen helvetillinen antennihässäkkä (linkki alapuolella), kun yksi vastaanotin/lähetin todennäköisesti riittäisi? Tai miksi tuollaista ei voida esim. lähettää avarussukkulasta, nämä kun liikennöivät tuolla ionosfäärissä, sääsatelliitista tai alempaa vaikkapa lentokoneesta. Lisäksi HAARP:in kaltaisia virityksiä on muitakin eri puolilla maapalloa, mm. EISCAT Norjassa. Kukaan meistä ei ole väittänyt että joku salaliittoteoria selittäisi kaiken. Sitäpaitsi salaliittoteoria on ohjelmointitermi, jolla halutaan mustamaalata kaikki virallisen totiuuden kyseeenalaistavat. Kukaan järkevä toisinajattelija ei vuoraa hattuaan foliolla, koska se johtaa sähkömagneettista säteilyä. Horoskooppeja en lue, koska ne parhaatkin perustuvat pelkkään aurinkomerkkiin. Astral TV:tä en katso, koska toisten asiat eivät minua kiinnosta. Erich von Dänikenin kaikki teokset luin 10 – 15-vuotiaana ja voin niitä lämpimästi suositella. Joskaan hän ei ota huomioon, että myös maapalolla on ollut jo kadonneita korkeakulttuureja, ei kaikki ole avaruudesta peräisin.

     Reply
     • 30.9.2019 at 00:38
      Permalink

      Tuollahan nuo selitettiin, mutta henkilö joka luottaa Jesse Venturan kaltaisen liian monta kertaa päänsä kolauttaneet tyypin arveluihin, ja suhtautuu vakavasti horoskooppeihin ja Dänikenin juttuihin on lähinnä säälittävä. Luonnontieteet, esimerkiksi Magwellin yhtälöistä johdettavissa olevat asiat, eivät kuulu demokratian piiriin eli niistä ei äänestetä. Olihan Satu Hassin isälläkin (Tampereen Teknisen Korkeakoulun professori) ihan oma sähkömagnetismin humpuukiteoria ja jos olisi ollut vähänkin näkyvämpi henkilö niin olisi potkittu pihalle, ja tyttärelläkin on ihan isänsä elkeitä.

     • 30.9.2019 at 19:57
      Permalink

      Tuo hässäkkä tarvitaan siksi että noiden käyttämillä taajuuksilla suurin osa lähetystehosta kulkee läpi avaruuteen ja vain hyvin pieni osa absorboituu ja saa aikaan mitattavissa olevan vasteen. Satelliitissa tai avaruussukkulassa ei ole tarjolla niin suurta teholähdettä että kohdealueesta saataisiin tällaista. Miksi sitten käytetään tällaista taajuutta? Siten voidaan tutkia ilmiötä joka ei tapahdu sellaisilla taajuuksilla jotka absorboituisivat paljon paremmin ja tuottaisivat mitattavissa olevan signaalin pienemmällä lähetysteholla.

      Liksani tulee ihan oikeasta työsuhteesta ja työni ei liity mitenkään epäilemiisi sylttytehtaisiin. Toki olen opiskellut varsin laajaa kirjoa luonnontieteitä.

    • 30.9.2019 at 05:59
     Permalink

     Tuohon alimmaiseen ei voi vastata, mutta et näköjään joko lukenut kommenttiani tai et ymmättänyt sitä. Satu Hassin isädstä en ole kuullutkaan. Kaltaisesi salaliittoteoreetikot luulevat, että kaikki sähkömagneettisesta säteilystä kiinnostuneet ovat liittoutuneet keskenään ja tuntevat toisensa.

     Reply
 • 29.9.2019 at 22:45
  Permalink

  Doha yleisurheilun maailmanmestaruuskisojen näyttämönä. Tällä saadaan vähintään kaksi globalistien tavoitetta täytettyä.

  Osoitetaan miten sivistyneitä arabimaat ovat nykyään, eli ei hätää jos sieltä tulee miljoonia Eurooppaan.

  Koska on kuuma, menestyvät kuumaan ilmaan tottuneet, eli värilliset ihmiset paremmin kuin valkoihoiset. Näin saadaan Kalergi-suunnitelman mukaista valkoihoisten maineen tuhoamista ”kaupan päälle”.

  Lisäksi ollaan massamaahanmuuton avulla ujutettu hyvää urheilu-ainesta olevia värillisiä Eurooppaan, viemään urheilu-stipendit sun muut valkoihoisilta.

  Rasismia, sano?

  Reply
  • 27.10.2019 at 02:13
   Permalink

   Joo ei mene kauaa kun eurooppalaiset ”eivät vaaleat” voittavat kaikki kilpailut.

   Reply
 • 11.10.2019 at 18:44
  Permalink

  Toivottavasti lämpenisi.
  On kylymä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.